2020. február 21., péntek

J. K. Smith: Csak a tested érdekel - "Egyszerre romantikus és vicces történet, ahol a szerelem mindent legyőzz!"

Újabb hónap, újabb könyvet olvastam a Választok avárólistádról 2020 kihívására. Ezúttal J. K. Smith: Csak a tested érdekel c. könyvet, kaptam erre a februári hónapra. A kihívás szervezője nagy érzékkel tudd választani könyvet. Már nagyon várom a következő hónapot, hogy melyik könyvet fogom elolvasni. Most egyelőre erről a könyvről írom meg a véleményemet.


J. K. Smith:
Csak a tested érdekel


Tartalom:
Hidvégi ​Bora titkárnő egy nagy építési vállalatnál. Vőlegényével, Péterrel él együtt egy hazug kapcsolatban. Csak a végső lökést várja, hogy kiléphessen abból a börtönből, ahová évekkel ezelőtt bezárta magát.
Tokodi Zsolt Bora főnöke, a cég igazgatóhelyettese. Arrogáns, egoista, gazdag aranyifjú, akinek van egy titka, amiről senki sem tud…
Mindkettejüknek éppen kapóra jön a céges kiküldetés Skóciába. Zsolt szándéka, hogy egy olyan kolléganőt vigyen magával, aki cseppet sem kelti fel a figyelmét, így a titka rejtve maradhat, Borának viszont konkrét tervei vannak Zsolttal: barátnői tanácsára nőcsábász főnökével akar bosszút állni folyton hűtlen ex-vőlegényén.
Zsolt és Bora között már az úton átrendeződnek az erőviszonyok, megkezdődik a csatározás, aminek nem várt eredménye lesz.
Vajon egy váratlan baleset közelebb viszi a két embert egymáshoz, vagy minden visszatér a régi kerékvágásba? A szerelem képes átformálni a férfi személyiségében nyomot hagyó gyerekkori sérüléseket, vagy erősebbnek bizonyul Zsolt makacs védekező mechanizmusa a sérthetetlen macsó szerepének fenntartására?

Véleményem
5/5

Újra olvasva és még fenomenálisabb a történet. Nem hiába, na imádom az írónő történeteit.
Bora egy kínlódással teli kapcsolatból szállt ki éppen és a barátnői tanácsára mind külsőleg, mind belsőleg megváltozik és levadássza a legnagyobb alfahímet, azaz Tibort. Itt kezdődik rém mulatságos, vicces történetük. Tibornak vannak titkai, beidegződése, amit nehezen tudja feloldani. Viszont Borának sikerül, hogy megnyíljon ezáltal olyan érzelmeket sikerült kicsikarni Tiborból, amit eddig sosem tudta, hogy vannak. Eleinte minden szép és jó volt, igazi kis romantikus történet kerekedett belőle, hol vicces, hol kissé tragikomikus volt a helyzet. Minden esetre ennyi idő után és hamar kiolvastam, élveztem a szócsatákat, vicceket, az évődésüket. És látni, hogy mindketten mivé válnak később. Zsolt változásai kitűnik nagyon és ezt Borának köszönhető. Kedvenceim a barátnői és Bora tesója. Lökött egy társaság, az egyszer biztos.
S talán nem egyszer, kétszer olvasós számomra ez a könyv, hanem többször… Imádtam olvasni. Nem gondoltam, hogy másodszor is élvezni fogom. Azt hittem, hogy unalmas lesz, mivel már olvastam régebben. De nem.

Szívből ajánlom minden romantikus-humoros lelkű olvasóimnak ezt a könyvet. Nevetni, sírni fog azt garantálom. 

A könyvet itt tudjátok  beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése