2020. február 29., szombat

Új kiadó jelent meg a palettán, ahol magyar és külföldi szerzők könyveit lehet beszerezni. A kiadó pedig Book Dreams Kiadó.

Napokban nyílt meg BookDreams Kiadó és szuper ó könyveket találtam már most. Azt hiszem hamarosan mindegyiket, beszerzem, mert egyik jobb, mint a másik. S ezért szívesen ajánlom nektek is. Főleg, hogy Emy Dust-nak hamarosan megjelenik a következő könyve Követelt változás. Nagyon várom, hogy folytathassam a történetet. De a többi könyvekre is nagyon kíváncsi vagyok rájuk. Így kiválasztottam számomra azt a néhány könyvet, amit szívesen elolvasnék későbbiekben. Érdemes figyelemmel kísérni a kiadót, mert számos érdekes, izgalmas könyveket fogja elhozni nekünk. Én mindenesetre figyelni fogom és igyekszem beszerezni majd.

Íme az a néhány könyv!



Isabella Starling:
Vallomás-Confess


Tartalom:

A nevem Amadeo Dacosta, de neked… neked csak Atyám.
Hónapokon át figyeltem Carlotta Tomassit. Csak az alkalomra vártam, hogy kiragadhassam a kényelmes életéből. A maffiavezér lánya nem lesz többé édes és ártatlan. Nem, ha rajtam múlik.
Elrabolják. Elviszik. Fogoly lesz. Carlotta engedelmes kis bárányból megtört bűnössé válik a cellában, amit csak neki építettem. Szinte még gyerek, egy elbűvölő, ártatlan szépség. Ő lesz a legféltettebb tulajdonom.
Várom a pillanatot, mikor felébred és rájön, hogy most már hozzám tartozik. Az enyém. A félelem. A várakozás. A fájdalom. Mindent elveszek tőle. Az első szavaimmal pedig megpecsételem a sorsát.
Ideje gyónni, kis bűnösöm.
És Atyád nem bocsát meg.
Ez a mocskos pap, álmaid… vagy épp rémálmaid főszereplője.
A Vallomás egy sötét romantikus maffiaregény, ahol a főhősnőt elrabolják és fogva tartják.

Elyn Vee N.:
Damian
(Zivatar 2.)

Tartalom:
Zivatar ​II. – Damian
Damian: A városban tisztességes polgár hírében állok, mégis az emberek távolságot tartanak tőlem a rideg külsőmnek köszönhetően. Megtanultam szépen játszani a szerepem ahhoz, hogy senki ne vájkáljon sem a múltamban, sem pedig a jelenlegi életemben. Egy embert leszámítva. A kiállhatatlan szomszéd lányt, aki váltig állítja, hogy minket az ég is egymásnak teremtett. Már két évvel ezelőtt is tudtam, hogy távol kell tartanom világomtól, most pedig még inkább. Ahogy nővé érett, úgy lett egyre makacsabb. Olyan dolgokba üti bele az orrát, amikhez az égvilágon semmi köze! De azon az éjszakán, amikor az egykori motoros banda visszatért a városba, minden megváltozott. Felégetett minden ösvényt előttem, és lerántott minden leplet a múltamról.
Valentina: Apám már az ideköltözésünk napján megmondta, hogy számunkra új élet kezdődik. Én úgy gondoltam, hogy nekem kettő is. Egy tizenhét évesen, egy pedig tizennyolc évesen, amikor továbbtanulok. Végre a saját lábamra állhatok, önálló lehetek, és bebizonyíthatom annak az öntelt, rideg, szomszédban élő pasasnak, hogy nem vagyok én éretlen, sem gyerekes, sem pedig elkényeztetett. No, de mit is mondanak? Önmagadért változz! Talán ezért térek haza két év után szégyenkezve, amiért kirúgtak az egyetemről. Hozzáteszem jogtalanul! De amikor azon az éjszakán belekeveredtem egy motoros banda balhéjába, és szembe találtam magam Damian Woods-al, rájöttem, hogy talán tényleg jobb, ha távol maradok a kétes hírű pasastól… Persze ő ezt már máshogy gondolja!

Elyn Vee N.:
Bloody Cherry
(Coeur d'Alene 1.)

Tartalom:
Coeur ​d’Alene: Bloody Cherry
Luna: Coeur d’Alene a sznobizmus megtestesült szülőhelye, ahol undormányos módon játssza el minden új, és ősgazdag a tőlük elvárt szerepeket. Én a hiearchia alján állok újgazdagként, akinek az apja csak azért házasodott be egy vagyonos családba, hogy el tudja tartani a gyerekeit. Mindig gyanús volt számomra, ahogy a mostohaanyám az öcsémre néz. Mindig láttam egyfajta sötétséget a szemeiben. Ezután nem kellett sok idő hozzá, hogy rájuk nyissak, és a gyanúm beigazolódjon. A mostohaanyám viszonyt folytatott öcsémmel! Ezután pedig? Rejtélyes módon megölték… Attól tartok, az elsőszámú gyanúsítottak listáján fogok szerepelni…
Madox: Coeur d’Alene legmélyebb, és megmocskosabb bugyraiban van egy banda, ahol otthon érzem magam, és végre távol lehetek a sok felfuvalkodott örököstől. Olyanoktól, akiknek a gimiben egy pillanat alatt törtem be az orrát, ha egy rossz szót is szóltak. Ősember lennék? Talán! De aki a klubtagokkal kikezd, annak viselnie kell a következményeket. Mi egy család vagyunk, és kiállunk egymásért. Ami olykor előny, de néha hátrány. Például akkor, amikor Mason Delago, a főnököm unokahúga elém áll azzal a kéréssel, hogy szeretne tag lenni. Aztán akkor is, amikor megkér, hogy segítsek neki tisztára mosni a nevét… 
Hát… 
Néha alkut kell kötni az alvilággal ahhoz, hogy kijussunk a fényre!


Emy Dust:
Követelt változás
(Megjelenik 2020.április 23.)


Tartalom:
Randy Gleeson lázadó korszakát éli. Nem érdekli a család, és nagyban tesz a szabályokra. Míg egy nap, belép valaki az életébe és megváltoztat mindent, beleértve őt is
Mi van akkor, ha az eltervezett jövő, percek alatt válik semmivé?
Randy számára nincsenek nappalok, sem éjszakák, csak üresség, ami a pokolnál is rosszabb, és elviselhetetlen. Az önpusztítást látja az egyetlen megoldásnak. Féktelen harag, legyőzhetetlen gyűlölet, amitől csak egy valami mentheti meg: 
Követelt változás.

Egy történet, ami felrepít és a mélybe húz, ahonnan csak a végigolvasásával 
tudsz kikeveredni.

Alysia:
Te vagy a vég


Tartalom:
Azért jött, hogy elpusztítson… 
– 
Ez nem egy Disney rajzfilm, itt a szörny nem válik a történet végén jóképű herceggé. Nem, ez egy történet az árulásról, a fájdalomról… a szerelemről.

Egyszer már legyőztem a démonomat, másodszor is menni fog. Ám a játék megváltozott. Ő most már engem akar és azt, amit rejtegetek előle. Semmi nem állíthatja meg, hogy megszerezze. És vele együtt engem.
A kérdés csak az. Vajon szembe akarok-e szállni vele?
Meg kellett tanulnom elfutni és megvédeni magam. Egy darabig jól alakult minden, elhittem, hogy van jövőm. Megküzdöttem érte.
De a szörnyetegek mindig is az életem részei voltak. Azt hittem, a szőke herceg jön el értem, aki megment.
Aztán jött ő… 
– 
Végül sokkal többet tett annál…


Susannah Skiethen:
Hogyan tovább
(Együtt veled 1.)


Tartalom:


„A mesékben minden olyan egyszerű.
Van a hercegnő, aki álmodozik a hercegről a fehér lovon, majd néhány kisebb kaland után meg is érkezik hozzá. Aztán szerelembe esnek és boldogan élnek míg meg nem….”
Hope a saját bőrén tanulja meg, hogy a szerelem nem olyan, mint a mesékben.
Boldogan él párjával San Franciscóban, amikor kényelmesnek hitt élete, és harmonikusnak gondolt kapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A sors váratlanul egy titokzatos idegent sodor elé, akibe szó szerint belebotlik. A férfi új reményeket ébreszt a lányban, miközben az ő múltja is bonyodalmakat sejtet. Megannyi akadályt kell leküzdeniük, hogy együtt lehessenek. Vajon a kettőjük közötti vonzalom elég erős hozzá? Mi történik, ha váratlanul egy régi szerelem is felbukkan az életükben?
Szerelem, csalódás, küzdelem a sorok között. Létezhet számukra happy end?
„Tudod milyen az, amikor a lelked elveszít egy darabot, de jön valaki ismeretlenül, és elkezdi összerakni?”

Emily Hart:
Az Örökség


Tartalom:

A sikeres író Annie Scott, nyugodt életét hátrahagyva, visszautazik családja birtokára Abies Valleybe, hogy átvegye örökségét. Hazatérése egy új fejezetet nyit életében, amiben nem csak egy szőlőbirtok tulajdonosa lesz, hanem régi és új kapcsolatokra is szert tehet. A padláson rábukkan egy naplóra, melyben olyan titkokra derül fény, amik megváltoztathatják a sorsát. 
Roseline családja generációk óta a szőlőbirtoknak szentelte életét. Azonban egy nemvárt látogató felkavarja a fiatal lány békés hétköznapjait, de a sors közbelép és akadályokat gördít elé. Vajon fel tudja venni ellene a harcot, vagy a döntései tévútra vezetik majd? 
A két lány élete összefonódik az időn és téren át újabb esélyt adva nekik, vagy a végzetüket már nem kerülhetik el?

Alysia:
Úgyis behódolsz
(Az udvar 1.)

Tartalom:
Egyszer volt egy hercegnő. Kecses, elegáns, akár egy hattyú. Fenséges. Naiv. Ártatlan.
Egyszer volt egy herceg. Jóképű, boldog…
Aztán elárulták, meglopták, ezért bosszút esküdött.
Egyszer volt egy hercegnő. Megtört, megsemmisült, elveszett. Fogoly. Játékszer.
Egyszer volt egy herceg. Erős, sötét lelkű, szívtelen.
Csak egyikük élhet boldogan, míg meg nem hal…

A könyveket itt tudjátok beszerezni:
Fb:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése