2020. március 14., szombat

Amiket el szeretnék olvasni 3.rész - "Legjobban várt könyvek,amiket nagyon elolvasnék."

Amiket el szeretnék elolvasni következő harmadik bejegyzésemben ismét néhány magyar szerző könyveit, fogom bemutatni nektek. Azokat, amiket szívesen elolvasnék majd. Mostanában egyre több és szuperebb könyveket találok, és ezt örömmel mutatom meg nektek.




Selena B.Lowell
Démonok árnyékában


Tartalom:
A ​történet napjainkban, Minnesota talán legeldugodtabb kisvárosában történik…. 
Evelin Hartnett egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy szülei halála után, új családjához kell költöznie. Mint ahogy Josh sem örül leendő mostohatestvérének. Mégis lát valamit a lányban majdnem ugyan úgy, mint osztálytársuk Mike. 
A két fiú gyűlöli egymást, de nem ismerik azt a múltbéli titkot, amely magyarázattal szolgálna nekik. 
Erre az okra csak hárman tudták a titkos magyarázatot. Az egyikük lassan beleroppan az évek óta ki nem mondott szavak súlya alatt. A másik halott. A harmadik úgy érzi, hogy kész belemenni a játékba. De a játéknak két oldala van, amelyhez sokan csatlakozni fognak akarva, vagy akaratlanul. 
Tehát adott… 
Egy poros, múltban leragadt kisváros. 
Egy idegen újlány, kit természetfeletti események sorozata kísért. 
Két fiú, akiket fura dolgok kerítenek hatalmába születésük óta. 
Egy hét fős baráti kör, akiknek a barátsága gyilkos fordulatot vesz. 
Egy anya. Egy titok. Egy könyv. 
Egy szerelmi háromszög. 
Gyűlölet, hazugság, gonoszság, vérontás. 
DÉMONOK! 


Vajon a hit elég, hogy szembeszálljanak a gonosszal?

„ Mindhárman viaskodtak saját kis fantomjukkal, mit sem sejtve, hogy ők már véglegesen a démonok árnyékában vannak."
  
Buótyik Dorina:
III.Amenemhat rejtélye
  


Tartalom.:

Egy ​fáraó. 

Három fiatal egyiptológus. 
Egy idős kalandor. 
No meg egy kairói tolvajbanda és egy macska.

Gracie új tárlatra készül a British múzeumban. Úgy gondolja, a legnagyobb problémája az, hogy asszisztense, a jóképű Louis folyton összecseréli a leleteket, és hogy a nagyképű újságíró, David mindenbe beleüti az orrát. 

Ám este felhívja őt a Kairói Egyiptológiai Múzeum igazgatója, hogy helyettesítsen egy tárlaton, mivel a helyi egyiptológusnő, Rania rejtélyes körülmények közt eltűnt. 
Gracie és Louis hamar rádöbbennek, hogy darázsfészekbe nyúltak. Kiderül, hogy Rania eltűnése szokatlanabb, mint hitték és a baljós eseményeknek itt nincs vége. 
A fiatalok rábukkannak egy titkos kamrára III. Amenemhat csarnokában. Gracie a bazárban belebotlik bácsikájába, és az idős kalandor sietősen a lánynak adja a naplóját, mert valaki üldözi. Ráadásul Louis is eltűnik. 
Mi olyan fontos a naplóban? Ki ez a III. Amenemhat? Ki van az idős kalandor nyomában és miért?

Gracie, Louis és David egyesíti erőit. Kalandjuk során a napló újabb és újabb titkait fedezik fel. 

Ez a különös ókori egyiptomi rejtély valóban a múltba röpíti olvasóit, keljünk útra Kairóba!



Susannah Skiethen
Hogyan tovább?
(Együtt veled 1.)


Tartalom:
„A mesékben minden olyan egyszerű. 

Van a hercegnő, aki álmodozik a hercegről a fehér lovon, majd néhány kisebb kaland után meg is érkezik hozzá. Aztán szerelembe esnek és boldogan élnek míg meg nem….”

Hope a saját bőrén tanulja meg, hogy a szerelem nem olyan, mint a mesékben. 

Boldogan él párjával San Franciscóban, amikor kényelmesnek hitt élete, és harmonikusnak gondolt kapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A sors váratlanul egy titokzatos idegent sodor elé, akibe szó szerint belebotlik. A férfi új reményeket ébreszt a lányban, miközben az ő múltja is bonyodalmakat sejtet. Megannyi akadályt kell leküzdeniük, hogy együtt lehessenek. Vajon a kettőjük közötti vonzalom elég erős hozzá? Mi történik, ha váratlanul egy régi szerelem is felbukkan az életükben? 
Szerelem, csalódás, küzdelem a sorok között. Létezhet számukra happy end?

„Tudod milyen az, amikor a lelked elveszít egy darabot, de jön valaki ismeretlenül, és elkezdi összerakni?”

Ella Steel:
Az inditék



Tartalom:
Matheo Morin, az, a férfi, aki bármire képes, hogy elérje a céljait. 

Egy napon elérkezett a pillanat, hogy pontot tegyen az ügy végére, amin évekig dolgozott. Hogy mit kapott érte cserébe? Három év letöltendőt. 
Nora Marceau házassága maga a pokol. Számára az élet a túlélésről szól. Az ehhez szükséges erőt a gyerekeiből nyeri. 
A szívét elzárva tartja, a testét tárgyként kezeli, mígnem egy napon belép az irodájába Matheo Morin. A férfi iránti vonzalma ráébreszti, hogy változtatni akar. 
Nora mindenkinek megadja a második esélyt, de talán hibát vét, amikor gondolkodás nélkül megbízik a pártfogoltjában… 
Kiismerhetünk valakit, akivel csak pár alkalommal találkoztunk? 
Felülírhatjuk a sors akaratát, ha az életünk a tét? 
De a legfontosabb kérdés, kicsoda valójában Matheo Morin?

Ismerd meg a Sors-Fordítóban elkövetett tettek indítékait.
„Féltem az ismeretlentől, de sokszor úgy éreztem, a szívem már meghozta a döntést a jövőmmel kapcsolatban.”

Marilyn Miller
A királynő


Tartalom:
Serena ​Salvatore vagyok, és ez az én történetem. 

Egy olyan világ részévé váltam, ahol egy szabály létezik: a hűség. Egy olyan világ részévé, amely nem ismeri a könyörületet, ahol mindennap meg kell küzdeni az életben maradásért. Félre kellett tennem az elveimet, azt, aki voltam, hogy azzá az emberré válhassak, aki ma vagyok. 
Egy maffiavezér felesége. Szerelme. Társa. Bizalmasa.

Hogy féltem-e? Igen. Hogy akartam? Az már nem számít, mert ezt az életet választottam. Egy maffiavezért. Egy férfit, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem. Már az övé vagyok. Az alvilág része vagyok. 

Én vagyok A KIRÁLYNŐ.

„Mikor megérint, világok dőlnek romba. De leginkább az én világom erősnek hitt pillérei. Olyan ez, mintha csak ekkor élnék igazán. Mintha az érintése nélkül egy haldokló test lennék, ami a sötétséget vágyja.”

R.Kelényi Angelika:
Róma, Róma


Tartalom:


Nyár, ​szerelem, Róma
Caroline Wood, a népszerű londoni női magazin szerkesztője egyre sikeresebb a munkájában, magánélete azonban hagy némi kívánnivalót maga után. Párja, Tom, aki Barcelona egyik felkapott szállodáját vezeti, sokkal ritkábban látogat el hozzá Londonba, mint azt Caro szeretné, és a lányt is köti a munkája a hazájához.
Caroline a Szerelem határok nélkül című rovat vezetőjeként folyton keresi az izgalmas történeteket. Egy nap rátalál egy hírre egy római apartmanházról, ahol az egy hálószobás lakásokban többnyire egyedülálló emberek laknak. Rómában ezt a házat már csak Szerelem-házként emlegetik, hisz évente számos szerelem, mi több, házasság szövődik itt. Caro úgy dönt, hogy egy ilyen különleges sztorit nem hagyhat ki a rovatából, ezért Rómába utazik, habár Tom kifejezetten ellenzi az újabb kalandot.
Caro megkeresi gyermekkori barátnőjét, aki az olasz főváros mellett lakik, hogy segítse a munkájában. Julia örömmel társul, így együtt vágnak bele, hogy felderítsék, vajon milyen különös misztikum hozza össze a párokat a Szerelem-házban… 

A két lány kibérel egy lakást egy hétre. Caroline terveiben egyáltalán nem szerepel a párkeresés, erről azonban az apartmanok lakói nem tudnak. Julia viszont azt reméli, hogy a furcsa ház talán meghozza számára is a vágyott szerelmet.

Caro és Julia számtalan izgalmas, keserédes és nehéz pillanatot él át, mire kikutatja a Szerelem-ház titkát. Bejárják Róma patinás, romantikus utcáit, Caroline felfedezi az örök város felejthetetlen kávézóit, éttermeit, és megismer egy veszélyesen vonzó olaszt, aki miatt felteszi magának a kérdést, vajon elég erősek-e az érzelmei Tom iránt. Meddig bírják még a távolságot, meddig tarthat egy kapcsolat, ha havonta csupán pár napot tölthetnek együtt? És képes-e a szerelméért valamelyikük elhagyni azt a várost, és feladni azt a munkát, amelyet rajongva szeret?

Pap Éva:
És újra felkel a nap



Tartalom:


Vajon léteznek kivételes szerelmek, amelyek valójában sosem érnek véget? 
Szabadka, 1933 

Eszti erős, fiatal nő, aki a hátán cipeli a házassága és a nevelőapjától átvett vendéglő terheit. Tervei 
vannak, gyerekeket szeretne, azonban egy nap férje, Stevan vadászbalesete szertefosztja álmait, ellehetetleníti a házaséletüket. 
A házasságuk meginog, ők mégis ígéretet tesznek, hogy történjék bármi, soha nem hagyják el egymást. Eszti gyengédségre vágyik, és idővel férje legjobb barátjával, a tehetős és nőtlen Martinnal egymásba szeretnek. Stevan hallgat, egyszerűen tudomásul veszi ezt a szerelmet. 
A nő kétségek közt őrlődik: szabad-e, lehetséges-e két férfit szeretni? Idővel elbizonytalanodik, hogy a férjének tett ígéretét képes lesz-e megtartani. A két férfi egy baráti összejövetelen titkos megállapodást köt, amelyet Martin Esztinek csak évekkel később fed fel. 
Időközben a második világháború sötét fellegei beárnyékolják az életüket, és 1944 végén Martin érthetetlen okból szakít az asszonnyal… 
Az államosítás során Eszti bajba kerül. Vajon ki lesz az, aki segít rajta? Amikor válaszút elé kerül, vajon a családot vagy a szerelmet választja? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése