2020. március 11., szerda

Utazókönyv: Cornelie C. G : Talán mindörökkié - "Ahol a szerelem van, ott erő is van."

Köszönöm, Cornelie C. G. Írónőnek, hogy utazókönyvként hozzám kerülhetett a könyv, Talán mindörökké címmel. Zavarban is vagyok, mert míg a második rész nem jött annyira e nekem, addig az utolsó részt szinte faltam a betűket. Annyira megfogott és izgultam a Tiziért és Tonyért. Ezt a könyvet önálló kötetként is elolvasható, de én mindenképp be szeretném szerezni mind a hármat, hogy újra elolvashassam őket. Már most hiányoznak nekem. Mindenesetre nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy adott nekem esélyt, hogy elolvashassam.


Cornelie C. G:
Talán mindörökké



Tartalom:

 Egy ​csinos, fiatal nő és egy jóképű, harcedzett férfi. Akár boldogok is lehetnének, mint a mesében. 

Tiziana Montelloni Smith, írónő Anthony Wilsonnal, a katonai múlttal rendelkező, ám pszichológusként tevékenykedő társával a legteljesebb harmóniában él Washingtonban. Azt tervezik, hogy néhány hétre hátra hagyják a munkával teli hétköznapokat, és Olaszországba utaznak a barátaikhoz. 
A sorsnak azonban más tervei vannak. 
Egy véletlen folytán a lányhoz kerül egy adathordozó, mely nemzetgazdaságilag kiemelt fontosságú információt rejt, és amelyet többen szeretnének megkaparintani. 
A minderről semmit nem tudó Tiziana célkeresztbe kerül, és nem az utazás során elkeveredett bőröndje lesz a legnagyobb gondja. 
Vajon kőbe van vésve a boldog végkifejlet? Az elhivatottság és a bensőséges érzések képesek felülírni a féktelen hatalomvágyat? 


Véleményem
5/5

S mennyire találó ez a cím? Ennél jobbat nem is adhatott volna az írónő! Izgalmakkal, feszültséggel teli történetet kaptam. Nem lehetett tudni, hogy mi következik a történetben. Olyan csavarokat tedd bele, hogy szavam is elállt. Na, de a vége... Nah, aztán nem semmi vég volt. Hűha!
A második rész után azt gondolná az ember, hogy nyugis életük lesz Tizinek és Tonynak. De sajna nem. Az élet mindig tudd meglepetéseket adni az egyszer biztos.
A sorozat utolsó része számomra egyöntetűen a legjobb lett. Érdekes volt, hogy míg a második rész nem jött be, addig a harmadig nagyon is. Annyira izgultam Tiziért és drukkoltam Tonyéknak, hogy találják meg. Ráadásul régi kedves ismerős is felbukkant, igaz csak keveset, de jó volt olvasni Boltonról.

Kedves Írónő!
Nem tenné meg főszereplőnek Philip Boltont? Imádom olyan, mint az atyaúristen a vége felé, de jó értelemben. Kedvencem lett ebben a kötetben, noha keveset volt jelent, sajnos.

Dominic és Allegrát nagyon megkedveltem, bár egy-két szó volt arról, hogy nem először szerepelnek benne, pont ezért szeretném beszerezni az előző kötetet, gondolom az első, részben már olvashattak az olvasók.

Mindenesetre szeretném beszerezni az egész sorozatot, hogy újra elolvashassam. Ezek után Cornelie  figyelni fogom a könyveit , és szívesen olvasnék még az írónőtől.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése