2020. március 11., szerda

Fényes Niki: Színtiszta üzlet - "Az orosz alvilágban, egy szerelem bontakozik, ahol érzelmeknek helye nincs, vagy mégis?"

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni Ágenda Kiadónak, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam régóta várt Fényes Niki: Színtiszta üzlet c. könyvét. Írónőtől nem az első könyvét olvasom már, így nagyon jól tudom, mit kapok, milyen történettel fog engem foglyul ejteni. Egy este alatt kiolvastam, és még mindig úgy érzem, hogy olvastam volna még.

Fényes Niki:
Színtiszta üzlet



Tartalom:

 Irina Popolova, a moszkvai alvilág befolyásos emberének lánya. Családja által, jól kiismeri magát ebben a lélektelen közegben. Jól tudja, hogy itt csak a hatalom számít, az üzlet és a pénz. Amikor az apját a szeme láttára lövik le, s a hatalmuk meggyengül, kénytelen az életéért futni. Védelemért a város stricijét, Boris Kashnikovot keresi meg, elkeseredett alkut ajánl neki. Egy végzetes házasságot, melyben mindketten eltörölhetetlen vonzalommal szembesülnek egymás iránt. De mit várhat el Irina egy olyan férfitól, aki nem tudja mi az a család, mi az a szerelem? Aki csak zálogként tekint őrá, aki biztosítja számára a hatalmat.

Véleményem
5/5

Üzlet, mi? Ugyan már... Írónő megint alkotott egy szuper, letehetetlen történetet. Aki olvasta, tudja, miről beszélek, aki meg nem az rögvest pótolja. Szokásos maffiás történetet hozott ezúttal az Orosz maffiáról, mely cseppet sem ligth-os történet.
Imádom a párost. Olyan jókat kuncogtam. Így öllek meg, úgy verlek meg... Áhh, komolyan még veszekedni se tudnak isten igazából. Már csak a pohár és tányértörés hiányzott ide. Bár mondjuk Irina fegyvert és gránátot akart...  Ja és gyémántot, na…
Uraság, persze nem adott. Miért is adná neki.
Annyira magába szippantott ez a történet, hogy egy ültő helyben olvastam ki. Kedvenc sorozatomat se néztem, megint.
Fényes Niki megint hozta a formáját, és persze a nagy dumás női szereplőjét is. Néha olyan érzésem van, mintha maga az írónő is ilyen őszinte lenne. Annyira érzem az írásain keresztül. Beletesz anyait-apait, hogy tökéletes legyen. Egy percig sem unatkoztam, annyira lekötött. Irina valami elképesztő ez a nőszemély. Van ám dumái az egyszer biztos. Nem fél, kimondja, amit gondol. S gondolom Borisnak ezért fő a feje, mert Irina nem az a csendes, szófogadó nő. Nagyon tetszett. Mit is mondhatnék Borisra, azt hogy marha? Jó, nagy marha? Nagyon nehéz úgy megírnom a véleményemet, hogy ne kotyogja el belőle. Mert tényleg el kell olvasni ezt a könyvet. Főleg olyannak, akik nagyon szeretik a maffiás történetet. Niki aztán tudd írni. Kőkeményen. Nem hiába kedvelem és szeretem a történeteit.Személyem szerint nem csak 5-öst adnék ennek, hanem akár 10-est is. Rég volt már, hogy egy huzamba olvastam volna ki. Köszönöm az élményt, Niki. Várom a következőt.



A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése