2020. március 29., vasárnap

Könyvtrailer 3. - J. A. A. Donath: A sárkánynász követe

A következő bejegyzésemben J. A. A. Donath író egyik könyvtrailer videóját hozom el nektek. S egyúttal, hamarosan hozok erről a könyvről értékelést is. J. A. A. Donath: A sárkánynász követe c. kötetéről hozok könyvtrailer. Mostanában elég kevés fantasy könyvhez jutottam, de most alkalmam nyílik elolvasni egy ilyen történetet. Hamarosan hozok róla értékelést, addig is itt a videó. Nézzétek bele!



J. A. A. Donath:
A sárkánynász követe


 Tartalom:

Neked szól ez a könyv, ha szereted a fantáziaregényeket! S ha képes vagy beleélni magad egy olyan harcos helyébe, akinek a világot kell megvédenie a káosztól.
Az úton, amire Akrallt a sámánmágusok és Táltosasszony indítják el, különféle furcsa lényekkel kell megküzdenie, mire eléri célját. Azaz északról indulva megtalálja délen a fekete Draago Vaara sárkánynagyurat, és sikerül meggyőznie, hogy ejtse meg az újabb násztáncot Astrillával, az északi, fehér sárkányasszonnyal.
Bár főhősünknek, az embernek nincs valós múltja, csak jelene, ami a küldetéseként és jövőjeként is ködbe vesző…
Számtalan esetben bizonyítja az erejét, a kitartását és kap illetve ad bizalmat különféle lényektől és lényeknek, míg végül sorsa beteljesedik. Az izgalmas cselekmény kibontakozását a szereplők folyton változó külsejének, fegyvereinek, környezetének, továbbá a jeges hegyektől a forró sivatagig megjelenő tájaknak igen részletes leírása színesíti.




A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése