2020. március 19., csütörtök

Könyvtrailer 2.

Következő könyvtrailer Susanna Skiethen: Hogyan tovább? (Együtt veled 1.) című könyvéhez készült videó. Ezt mutatom most meg nektek.A könyvet Book Dreams Kiadó gondozásában jelenik meg hamarosan.




Susanna Skiethen:
Hogyan tovább?
(Együtt veled 1.)
  


Tartalom:
„A mesékben minden olyan egyszerű. 
Van a hercegnő, aki álmodozik a hercegről a fehér lovon, majd néhány kisebb kaland után meg is érkezik hozzá. Aztán szerelembe esnek és boldogan élnek míg meg nem….”
Hope a saját bőrén tanulja meg, hogy a szerelem nem olyan, mint a mesékben. 
Boldogan él párjával San Franciscóban, amikor kényelmesnek hitt élete, és harmonikusnak gondolt kapcsolata egyik pillanatról a másikra összeomlik. A sors váratlanul egy titokzatos idegent sodor elé, akibe szó szerint belebotlik. A férfi új reményeket ébreszt a lányban, miközben az ő múltja is bonyodalmakat sejtet. Megannyi akadályt kell leküzdeniük, hogy együtt lehessenek. Vajon a kettőjük közötti vonzalom elég erős hozzá? Mi történik, ha váratlanul egy régi szerelem is felbukkan az életükben? 
Szerelem, csalódás, küzdelem a sorok között. Létezhet számukra happy end?
„Tudod milyen az, amikor a lelked elveszít egy darabot, de jön valaki ismeretlenül, és elkezdi összerakni?”


A könyvet előrendelhető Book Dreams Kiadó oldalán illetve, ha dedikáltatni szeretnéd a szerző oldalán is, felkeresheted. Én minden esetre szeretném beszerezni, elolvasni a könyvet. Nagyon kíváncsi tett a történet. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése