2020. március 18., szerda

Sienna Cole: A köd után - "Úgy érzem, írónő ezzel a műfajjal megteremtette magának azt, hogy a következő történet is szívesen és örömmel elolvashassam, és nem leszek ezzel egyedül."

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak és Sienna Cole írónőnek, hogy elolvashattam A köd után című könyvet. Az Elmejáték után nem gondoltam volna, hogy lehet ennél jobb, félelmetesebb, borzongós történet. Zseniális! Csakis ajánlani tudom, aki szeretné Sienna Cole könyvét olvasni, ismerkedni a történetével. Jó magam nagy rajongója vagyok a krimi - thriller könyveknek, és azt kell, hogy mondjam Siennától csakis ebben a műfajban, kellene írnia tovább.  

Sienna Cole:
A köd után


Tartalom:
San Francisco monoton hétköznapjai felbolydulnak, amikor egy fiatal nő megcsonkított holttestére bukkannak a Csendes-óceán partján. Az első halottat hamarosan még több követi, és Mike Marshall nyomozó számára világossá válik, hogy egy sorozatgyilkos szedi áldozatait a város környékén. Amikor azonban belekezd az ügy felderítésébe, még sejtelme sincs arról, hogy kivel vagy mivel áll szemben. A gyilkos több lépéssel jár a nyomozócsapat előtt, és tökéletesen eltűntet maga után minden bizonyítékot.
Amikor az FBI profilozója, Wade Nelson különleges ügynök is bekapcsolódik a nyomozásba, váratlan és megdöbbentő fordulatok következnek be: kiderül, hogy a gyilkosságok térben és időben is jóval messzebbre nyúlnak a vártnál.
Talán mindeddig téves úton jártak? Talán nem is a megfelelő gyilkost követték? Vajon a hosszadalmas kihallgatások során már találkoztak a valódi tettessel, majd tovább üldözték a „Ködember” névre keresztelt fantomot?
Egy sokrétű és minden ízében kegyetlen játszma veszi kezdetét, ami tíz évvel ezelőtt kezdődött egy véletlen találkozással. Mike Marshall ismét szembesül azzal, hogy semmi sem az, aminek látszik, és a gonoszt ott kell keresnie, ahol a legkevésbé számít rá.


Véleményem
5/5

Atya-úr-isten!!!!
Sienna, ez a könyv fantasztikus!
Imádom, és nem hiába szeretem a krimi – thriller könyveket, viszont olyan ritkán van lehetőségem olvasni, pedig tele a polcom ezzel. Rém hangulatember vagyok. Meg aztán nagyon nehéz olyan jó írót találni, aki kellően tudd borzongást okozni számomra, meglepetést okozni a történetével. Sienna ezt mindenképpen el is érte nálam. Ezek után, mese nincs minden könyvét el, akarom olvasni. Kell nekem.

Ezt a könyvet filmvászonra kellene vinni. Annyira filmszerűen pörgött a cselekmény. Haladós, izgalmas, letehetetlen történet. Egy szemnyi hibát sem tudnék találni a történetében. Hihetetlen csavarok tarkították A köd utánt. Abszolút, teljesen bevont engem a nyomozásban. Mike-al együtt gondolkodtam és Wade-el pedig dűlőre jutottam az eredménnyel. S külön öröm volt, hogy Miranda és Estrada is visszatért. Mindkettőjüket kedveltem.

Meg kell, hogy jegyezzem a történet két szálon futott s ez nagyon tetszett. Bemutatta, hogy miként lesznek gyilkos, az ártatlannak tetsző emberből, illetve miként válik azzá. Hogyan, honnan fajult ez az egész dolog. Sosem gondoltam volna, hogy elmerengek azon, hogy az emberek mennyire mások tudnak lenni. Bárkiből lehet fenevad gyilkos, őrült pszichopata, de elmebeteg biztosan nem. Aztán belegondoltam abban is, hogy mennyi kutatómunka előzte meg, hogy ilyen tökéletes patent történetet tárjon elénk az írónő.

Úgy érzem, írónő ezzel a műfajjal megteremtette magának azt, hogy a következő történet is szívesen és örömmel elolvashassam, és nem leszek ezzel egyedül. Bízom benne, hogy folytatja tovább, és újra olvashatjuk Mike Marshall történetét. Kedvencem lett ez a könyv. Szívből ajánlom, akik oda meg vissza vannak a krimi – thriller történetekért. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése