2020. március 16., hétfő

Új rovat a blogon: Könyvtrailer

Ahogy beharangoztam a személyes blogomnál, új Könyvtrailer rovatot indítok ezen az oldalon. Olyan Könyvtrailert osztok meg veletek, ahol a szerzők és írók készítettek az adott könyveikhez videót. El sem indítottam a rovatot, de már kaptam is linket, hogy osszam meg itt veletek a könyvről készült videót. Szóval ennek a kérésnek eleget teszek. Mielőtt megosztanám veletek a könyv tartalmát, felteszem, hogy tudjátok is, miről szól. Ráadásul olyan könyvtrailer videóját hozom, amit nagyon – nagyon várom, hogy elolvashassam.





Hajdú Antal-Zsuzsanna
Léggömbök
(Léggömbök 1.)


Tartalom:

A nehezen barátkozó Dorka (becenevén Indián) egy szűkös panellakásban él nagyhangú édesapja és túlérzékeny édesanyja egyetlen gyermekeként, míg osztálytársa, a hideg jómódban felnövő, szelíd Matyi életének legnagyobb eredménye, hogy alacsony termete ellenére a középiskola legjobb kosarasaként tartják számon. 

Dorka és Matyi szerelme viharos erővel csap le mindkettejükre, és Dorkának nem csak meg kell tartania Matyi súlyos titkát, de hamarosan szembe is kell néznie a felnőtté válás nehézségeivel.



Könyvtrailer
Hajdú - Antal Zsuzsanna
Léggömbök


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése