2020. május 28., csütörtök

NewLine Kiadó júniusi megjelenései

Néhány nap múlva megjelennek NewLine Kiadó legújabb kötetei, igyekszem minden NewLine-os könyveket beszerezni, ahogy tudom és persze írni róla ajánlókat is. Nézzük csak, mi várható júniusban. Egyre jobb és igényes könyveket lehet beszerezni NewLine Kiadónál, nagyon várom, hogy megjelenhessenek és alkalom adtán be is, szerezhessem. Addig is nektek ajánlom ezeket a köteteket, mely június 4-én fog megjelenni.

Forrás: NewLine Kiadó


Tanial Jensen:
Feloldozás
(Viveca 2.)


Tartalom:
Downtown város elhagyása után Philip kérvénnyel tér vissza Rómába, azonban a bíborosok és a püspöke újabb feladatot bíznak rá, miután megmutatnak neki egy Vivecáról készült videofelvételt. A felvételen a nő vélhetőleg fekete mágiát gyakorol, s bosszúra esküszik. Így a pap visszatér a régi barátaihoz Cristonba az Alapítványhoz, ahol egy kis csapat a természetfeletti ellen harcolt, hogy kiderítse, miért akarják az ő és társai halálát.
Kis idő múlva halottak támadnak fel, míg Philip barátai rejtélyes halált halnak, de a pap biztos benne, hogy nem Viveca áll a dolgok hátterében.
A harc folytatódik a gonosszal. De most ki a valódi ellenség?
Bosszú – Szerelem – Árulás – Varázslat
Nagy Eszter – Tóth Gergely:
Örök tűz


Tartalom:
Kr.e. 220. Róma. Egy fiatal lány, Serena abban a megtiszteltetésben részesül, hogy öt társával Vesta istennőt szolgálhatja, ám ez lemondásokkal jár.
A fiatal katona, Marcus élete szürke, forrongó lelke harcra vágyik. Azonban egy nap minden megváltozik. Parancsmegtagadás miatt a legsúlyosabb büntetésre számíthat, de Fortuna istennő kegyelméből egy Vesta papnő megmenti a felelősségre vonás alól.
Ez a találkozás olyan változásokat indít el mindkettőjükben, hogy a halálbüntetéssel is dacolnak, csak újra láthassák, szerethessék egymást. Még nem sejtik, de olyan vihar közelít, mely gyökerestül forgatja fel a halandók életét. Ennek a viharnak a neve: Hannibál.
Marilyn Miller
Küzdj velem
(új kiadásban.)


Tartalom:
Két ​ellentétes világ és egy szenvedélyes szerelem.
Egy bokszoló, Derek Deckart, aki elismert sportember, és persze igazi nőcsábász. Egy férfi, akit körülvesz a csillogás, akinek mindene megvan, amire egy férfi vágyhat. Az élete azonban teljesen megváltozik, amikor megismerkedik Naomival. Két ellentétes ember, két ellentétes világ, ami bizony hamar megmutatkozik. Naomi nem tudja elfogadni Derek brutális világát. Ám a kettejük között lévő vonzalom annyira erős, hogy a határok, melyek elválasztják őket egy napon elmosódnak. Izgalmas és szenvedélyes szerelem alakul ki köztük és mindkettejük élete megváltozik. Mikor azt hinnék a boldogság örök, a sors közbeszól, és egy tragikus napon minden megváltozik. A boldogság szertefoszlik és álmok hullnak darabokra. 
És az igazi küzdelem még csak most kezdődik…
Feladhatjuk-e az álmainkat, vagy önmagunkat azért, hogy a másik boldog lehessen? Küzdhetünk-e akkor is, ha minden elveszett, amit egykor szerettünk?
„Amikor eléred az elérhetetlent a lelked szinte szárnyakat kap. Erősebb leszel, mint valaha, nem lesz olyan, amit ne bírnál ki érte. Mert adjon a Sors újabb és újabb pofonokat, te állni fogod, 
mert legbelül érzed, hogy érte megéri KÜZDENI!”
Abby Winter
Leomló falak
(új kiadásban.)


Tartalom:
Alíz, több év sikertelen házasság után, a válás mellett döntött. Hogy újra talpra álljon a csalódás után, barátnői segítenek neki. 
Ryan gazdag és sikeres férfi, de az életében bekövetkezett tragédia beárnyékolja mindennapjait. 
Egy véletlen találkozás mindkettőjük életét megváltoztatja. A köztük fellángoló érzelmek talán új reményt adnak az élethez. 
De mi történik, ha a múlt és a távolság közéjük áll? 
Nem csak a környezetükben felmerülő problémákkal kell megküzdeniük, hanem saját magukkal is. 
Van még bennük elég erő, hogy ledöntsék a közéjük húzódó falakat? 
Egymásra találhat két megtört szív, ami már végleg feladta a reményt?

Abby Winter
A múlt fogságában
 (új kiadásban)


Tartalom:
Vivien nem akart mást, csak új életet kezdeni egy új városban, és túllépni a múlt fájdalmain. Napközben egy lakberendező vállalkozást vezet, éjszaka pedig férfiakat csavar az ujja köré. Alapszabály, hogy mindegyikkel csak egy éjszakát tölt el, hiszen érzelmeknek nincs helye az életében. 
Daniel egy jól menő cég vezérigazgatójaként mindent megkapott az élettől, amit csak lehetett. Gazdag, támogató családot, hatalmat, pénzt és nőket. 
Egy nem várt találkozás, egy szenvedélyes éjszaka és minden megváltozik. 
Mi történik, ha ez az éjszaka mindkettőjük életében fontosabb lesz, mint azt gondolták? 
Vajon Vivien ki tud lépni a múlt fogságából? 
Mi lesz, ha a fájdalmas emlékek újra a felszínre törnek? Ha váratlanul visszatér a múltja? Meg tudnak birkózni a titokkal, ami napvilágra kerül? 
Csalódás, szenvedély, szerelem egy történetben.

Niki Tailor
Mindenki hazudik


Tartalom:
Minden azon az éjszakán kezdődött. Vagy talán még annál is régebben.
Sarah Davis élete irigylésre méltó: jóképű férj, egy csodálatos kislány és egy gyönyörű ház. Ám ez az idillinek tűnő élet hamarosan darabjaira hullik.
Egy esős, nyári estén Sarah a barátaival ünnepli a harmincadik születésnapját. Másnap reggel a baráti társaság egyik tagját holtan találják egy sikátorban. 
Vajon mi történhetett azon az éjszakán? 
Sarah, aki gyógyszer-és alkoholproblémákkal küzd, alig emlékszik valamire az estéből. A félelem és a bűntudat szép lassan felemészti.
Mit tennél, ha rádöbbennél, hogy a férjed mégsem olyan tökéletes, mint hitted, és hogy a barátaidat is félreismerted? 
És mihez kezdenél akkor, ha rádöbbennél, hogy már saját magadban sem bízhatsz?
Mindenkinek vannak titkai. Vannak titkok, amelyek ártalmatlanok, míg mások halálosak.
Buótyik Dorina
III.Amenemhat rejtélye


Tartalom:
Egy ​fáraó. 
Három fiatal egyiptológus. 
Egy idős kalandor. 
No meg egy kairói tolvajbanda és egy macska.
Gracie új tárlatra készül a British múzeumban. Úgy gondolja, a legnagyobb problémája az, hogy asszisztense, a jóképű Louis folyton összecseréli a leleteket, és hogy a nagyképű újságíró, David mindenbe beleüti az orrát. 
Ám este felhívja őt a Kairói Egyiptológiai Múzeum igazgatója, hogy helyettesítsen egy tárlaton, mivel a helyi egyiptológusnő, Rania rejtélyes körülmények közt eltűnt. 
Gracie és Louis hamar rádöbbennek, hogy darázsfészekbe nyúltak. Kiderül, hogy Rania eltűnése szokatlanabb, mint hitték és a baljós eseményeknek itt nincs vége. 
A fiatalok rábukkannak egy titkos kamrára III. Amenemhat csarnokában. Gracie a bazárban belebotlik bácsikájába, és az idős kalandor sietősen a lánynak adja a naplóját, mert valaki üldözi. Ráadásul Louis is eltűnik. 
Mi olyan fontos a naplóban? Ki ez a III. Amenemhat? Ki van az idős kalandor nyomában és miért?
Gracie, Louis és David egyesíti erőit. Kalandjuk során a napló újabb és újabb titkait fedezik fel. 
Ez a különös ókori egyiptomi rejtély valóban a múltba röpíti olvasóit, keljünk útra Kairóba!
Jud Meyrin:
A műlt bűnei
(új kiadásban)


Tartalom:
Egy csók, aminek meg sem kellett volna történnie, és egy tragédia, ami mindent megváltoztatott. 
James, Fanny kedvese eltűnik egy viharban, és többé nem kerül elő. 
Tíz évvel később a nő Ivybridge-ben, az álmos dél-angliai kisvárosban él. A múltat már réges-rég mélyen eltemette magában, egy nap azonban holttestet találnak a falu patakjában. A nyomozást Alexander, James bátyja vezeti. Fanny azóta a végzetes, tóparti este óta nem látta a férfit, mégsem tudta elfelejteni őt és a csókjukat. Alexander felbukkanása pedig mindent felkavar. 
Alexander is sóvárog Fanny után, de küzd az érzés ellen. Próbál inkább a szövevényes ügyre koncentrálni, ami egyre veszélyesebbé és személyesebbé válik. Meg tud küzdeni Fanny és Alexander a gyilkossal, aki jóval közelebb van hozzájuk, mint hitték? Megbirkóznak az egymás iránti, ellentmondásos érzéseikkel? 
Vagy a múlt végleg tönkreteszi a jövőjüket?

Giuditta Fabbro:
Vendetta


Tartalom:
Borisz Kovalenko a budapesti éjszaka második legnagyobb embere Il Capo-ként ismerté vált, Vittorio Arrivabene után. Mikor Borisz tudomására jut, hogy az egyetlen lányát megölték, bosszút esküszik, méghozzá vérbosszút. A vendettába be akarja vonni Il Capót, az éjszakai élet vezérét, mivel úgy tudja, a lányával együtt az ő fiát is megölték. Az olasz férfi viszont igyekszik kibújni a szlovákok elleni bosszúhadjárat alól, ami egyre gyanúsabb lesz Borisznak. Vajon meddig tudja elkerülni Il Capo, hogy kimaradjon abból az őrült vérengzésből, amibe az ukrán kezdett a lánya elvesztése miatt? Hogy tarthatná magát távol az esztelen gyilkolástól, mikor elvben az ő legkisebb fia is halott? A válasz kiderül Giuditta Fabbro A kezdet című maffiaregényének folytatásából.


A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése