2020. május 6., szerda

Fejős Éva: Dominó (Kanapétörténetek a karanténból 1.) - "Kell a következő adag, hol is van? Fejős Éva behálóz rendesen.'"

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Erawan Kiadónak és Fejős Évának, hogy elolvashattam a legújabb könyvét Dominó (Kanapétörténetek a karanténból 1.) címmel. Már régóta vágytam elolvasni egy Fejős Éva könyvet, sok jót hallottam az írónőről. Így nagy lehetőség és megtisztelő egyben, hogy elolvashattam. Bízom benne, hogy fogok még olvasni tőle.


Fejős Éva:
Dominó
(Kanapétörténetek a karanténból 1.)



Tartalom:
Fejős ​Éva karantén-kisregénysorozatának első részében megismerhetjük Klaudiát, a fiatal urológus-sebészt, akinek természetesen felforgatta az életét a járvány, illetve az egyik ápolónő, aki ideiglenesen beköltözött hozzá, továbbá egy férfi, Szaszi, aki mint hátizsákos túraszervező, kint ragadt egy csoporttal Kolumbiában majd Puerto Ricóban. Szaszi évek óta különleges feladatokkal bízza meg Klaut, a lány egyetemistaként zsebpénzért átélt egy-két rémálmot Szaszi megbízásainak teljesítése közben. És most Szaszi új, meghökkentő kéréssel találja meg. Ha ez nem lenne elég, ott van még az ambiciózus főorvoshelyettes az osztályon, akiről Klau egyre gyakrabban álmodik, meg a túl lenge cuccokban lejtő harmincas főnővér, miközben két csapóajtónyira tőlük ott a vörös zóna és a vírus. A kórház falain kívül pedig egy tudós nagyapa szervezkedik, aki szerint: ha megbillen egy dominó, akkor körülötte minden dőlni és borulni fog…
A megszokott fejősévás hangvételű kisregénysorozat következő részét a jövő héten olvashatod!

Véleményem

5/5

Őszintén megmondom, kicsit keveslem az oldalszámot. 25 oldal… Hm… Azt hiszem, várhatok jócskán a következő történetre majd. Nekem nagyon bejött ez karanténos sztori. Kicsit vicces, meghökkentő és kissé szeleburdi. Szívesen olvasnék még tovább, remélem lesz folytatása. Kedvenc jelenetem mindenképp az őrök terelése volt. Igazából nehéz is írni véleményt, mert ugye kevés az oldal és nagyon nem szeretnék spoilert kikotyogni. Lényeg az, hogy szívből ajánlom ezt a kis történetet. Nem gondoltam, hogy bejön Fejős Éva sztori féleség. Na, de nem kell másokra hallgatnom, ugye? Mindenesetre türelmesen várom a folytatást és bízom benne, hogy pöttyet több oldal lesz.
Jaj, majd elfelejtem Misi… Lehetne többet tudni róla? Az fix, hogy Klaudiához köze lesz, már amennyit álmodik róla… Ezzel a kis történettel megnyert magának Fejős Éva. Kíváncsian várom milyen történet, kerekedik ebből, szívesen olvasnék még Fejős Éva írónőtől mást is.

A könyvet itt megtalálhatjátok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése