2020. május 23., szombat

K. M. Holmes: Tiéd a főszerep - "Egy szenvedélyes szerelmi történet, mely nem hétköznapi kapcsolatból alakult ki. Szórakoztató, vicces és provokativ"

Szeretném megköszönni K. M. Holmes írónőnek, hogy lehetőséget adott, hogy elolvashassam a könyvét a Tiéd a főszerep címmel. Az egyszer biztos, hogy ezek után nagyon figyelemmel fogom kísérni, mert ezzel a könyvvel végérvényesen a kedvencemmé vált. Imádtam minden sorát és megéri elolvasni, szívből ajánlom nektek. A könyvet az Álomgyár Kiadó oldalán szerezhető be.

K. M. Holmes:
Tiéd a főszerep



Tartalom:
Nem merlek szeretni… 
Camie Benson egy átlagos lány, átlagon felüli írói ambíciókkal. 
Forgatókönyvírói pályafutása magasan ível felfelé, és az egyhangú mindennapjait bizony eléggé feldobja, mikor élete első filmpremierjén megismerkedik az ügyeletes hollywoodi szépfiúval, Damian Reshore-ral, a szuperszexi filmsztárral. 
Camie aggályai ellenére belemegy a kapcsolatba, és gyönyörű napokat töltenek együtt. 
A csodás élményeknek azonban hamar vége szakad. 
Ráadásul a munkaadója is elbocsátja, de csak azért, hogy Camie előtt számos új lehetőség nyílhasson meg. 
De vajon a szíve is képes lesz újra megnyílni? Van visszaút egy furcsa szakítás után? Mit kezd azzal a helyzettel, amikor az új főnöke, a vonzó, de arrogáns Miguel félreérthetetlen jeleket küld felé?

Véleményem
5/5

K. M. Holmes írónőnek tényleg ez az első könyve?? Bombasiker! De ez hatalmasat szólt. Imádtam! Az első betűtől az utolsókig.
Az írónő könyvét az Álomgyár egyik megosztott bejegyzésén láttam, ami felkeltette a borító, számomra ritkán fordul elő. Aztán jobban megnéztem, fülszöveg meg minden. Ezután az instán vettem észre,hogy magyar írónőről van szó és egy csomó részleteket osztott meg. Akkor tuti volt, hogy ezt el kell olvasnom. Már akkor imádtam, pedig egybe nem olvastam még el. S nem is csalódtam, megérte egybe olvasnom a történetet, nem csak így részletekben.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan könyv volt, amit egy este alatt olvastam ki és ráadásul nem a kedvenc főfoglalkozásomat, űztem. Nagyon magával ragadott a történet. Az a szókimondóság, pirulós részek... Óh, de jó, hogy otthon voltam. Tuti piros lett volna a fejem. Igazi szenvedélyes történet volt a javából. Miguel és Damian mindketten tudták mit akartak és nem is rejtették véka alá. Azt hittem nagyobb kakaskodás lesz vége felé, de meglepődve tapasztaltam, hogy egész kulturáltan viselkedtek. Néha tényleg úgy éreztem, hogy Camie két szék közé pad alá esett. Végül még sem lett így. Nem lett nagyon elhúzva a dolog.
Miguel egy észvesztően dögös pasi,aki tudja, mit akar. De ha érzelmekről van szó, nos kicsit tapasztalatlannak tartom. Damiant nem csíptem a vége felé… Valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy mindig felfordulás van körülötte, és szegény ő húzta a rövidebbet. Viszont az ö történetére kíváncsi lennék. Vajon boldog lesz valaha is?
Aztán ott van Miguel öcsikéje Nathan. Nah… Az kész főnyeremény lenne, ha  volna saját története. Lökött egy fazon… Lehetett volna még több jelenete… De reménykedem, hátha lesz külön könyv róla. Ugye lesz?? Valamelyikükről?

De!
Hogy utálom ezt a szócskát, ahogy Damian is.
Picit meg jegyezném, hogy epilógust vagy esetleg pl 1-3 héttel későbbi részt még tehetett volna bele. Mert így valahogy kissé kérdőjelesnek tartom a végét. Bár ki tudja..  

Egy élmény volt számomra olvasni, újabb kedvencet avattam. Nem csodálkoznék, hogy következő kötete is nagyot fog szólni. Kár, hogy csak 5 csillagot tudok adni, mert bizony ez megér 10-et is.

Ezek után várom a következő történetét az írónőtől. Mert bizony érdemes várni az újabb kötetre. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése