2023. január 15., vasárnap

Könyv ajánló, avagy miket ajánlok nektek - ("Smaragd Kiadó egyre jobb és szuper könyveket adnak ki. Ha tetszik ez az ajánló, jelezd felém.")

Mai posztomban két könyvet fogok nektek ajánlani, a két kötet Smaragd Kiadó gondozásában jelentek meg, illetve egyik előjegyezhető státuszban van. A két könyv, első könyves szerzők, szeretném bemutatni nektek a blogomon.

Tánczos Tamás és Elena Honoria, Honoriától már olvashattátok a Cukorfalat kisregényét, de most először jelenik meg első nagy regénye az A varázslónő címmel. Innen is köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashatom megjelenés előtt. Tánczos Tamástól, pedig az A mérleg nyelve, mely című könyve ma jelent meg.

Tánczos Tamás:
A mérleg nyelve

Tartalom:

Négy kiközösített gyerek, akik barátra lelnek egymásban. Fred, Doug, Brian és Robbie. Kitaszítottak, mert mások és mást szeretnek, mint az átlag. Fred, amiért szeret olvasni, Doug, mert dagi, Brian, aki a táncokért rajong és Robbie, akinek tanár az anyukája. Az iskolában eltöltött napjaik többnyire a túlélésről szólnak. Kénytelenek elviselni Rob Brown terrorizálását. Egészen addig, amíg Aleister Crowley, a híres okkultista egyik személyes tárgya a kezükbe kerül, ami lehetőséget nyújt számukra, hogy bosszút álljanak. Azonban ez olyan következményekkel jár, ami nem csak a fiúk barátságát teszi próbára, hanem Salem városát is megrendíti. Egy biztos: a történet végére már senki nem lesz ugyanaz, mint az elején.


Elena Honoria:
A Varázslónő
(Előjegyezhető)

Tartalom:

A hatalom nem minden, a hatalommal játszani nem szabad.

Amikor Azoriában egy mágus olyan erőkkel játszik, ami meghaladja képességeit, nem várt folyamatokat indít el, ami nem csak az ő életére lesz hatással. Bár mindent megtesz, hogy a hibát helyrehozza, kénytelen felkeresni az emberek szerelmét őrző Varázslónőt.
A Varázslónő eleinte dühös a Mágusra, ám idővel a férfi közelsége olyan érzéseket kelt életre benne, amire nincs felkészülve, és esküjét figyelmen kívül hagyva, megszegi világuk szabályát. Ezzel végzetes hibát követ el.
A mindenség ura megbünteti őket.
Az emberi világba való száműzetés ideje alatt csak egyikük lehet tisztában azzal, honnan jöttek, kik is ők valójában, és így kell megoldást találniuk arra, hogy büntetésük alól felszabaduljanak.
Az eseményeket végig a szerelem mozgatja, még ha a szereplők sokszor ennek nincsenek is tudatában.
A regény főszereplője a legmélyebb érzelmeket éli át, és sokszor érzi úgy, hogy számára mindennek vége, nincs értelme tovább küzdenie a célért.

Ez a szívbemarkoló történet feltárja, milyen erőket mozgat meg két lélek szerelme, és mire lehetünk képesek a másikért.

A könyveket itt tudjátok beszerzeni:

Tánczos Tamás

Elena Honoria

Bekövetni

Tánczos Tamás hivatalos írói oldala

Elena írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése