2018. május 2., szerda

Katie Françoise: Interjú

Katie Françoise Interjú



Katie Françoise szerzővel sikerült interjút készítenem, amiért nagyon megtisztelő és hálás vagyok érte. Szerzőtől Bosszú .c könyv sorozatot olvastam és nagyon tetszett mindkét könyv. Időközben a másik két könyv is nálam van. Utolsó. Esély. és Egy igaz szerelem története címmel. Igyekszem az ő könyveit beszorítani és elolvasni, mert nagyon várom, hogy elolvashassam.  Nos íme a kérdéseim, amiket feltettem s kaptam is választ.A könyveket Álomgyár Kiadónál kapható, rendelhetőek.  

Köszönöm még egyszer.



Magyar Szerzők Könyvei:
Mikor kezdtél el írni? Mesélnél a kezdetekről, mi motivált?

Katie Françoise :
2015-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni az írással. Előtte is írogattam, de addigra érett meg bennem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Eleinte csak a barátnőmnek mondtam el, hogy könyvet írok és ő volt az, aki biztatott.

Magyar Szerzők Könyvei:
A családod hogyan fogadta az írói pályaválasztásod?

Katie Françoise  :
A családom csak akkor tudta meg, hogy írok, mikor megjelent az Egy igaz szerelem története című regényem. Nagyon büszkék voltak rám és a mai napig azok. Mindenben támogatnak és számomra ez a legfontosabb.

Magyar Szerzők Könyvei:
Honnan meríted történeteid az életből, vagy fantáziából?









Katie Françoise :
Minden történetem én találom ki, bár szoktam az életből is meríteni, amit mindig beleszövök. Egyedül az Utolsó. Esély az, ami félig igaz és az én életemről szól. Azt volt a legnehezebb megírni, bár nekem, sokat segített, hogy kiírhattam magamból.


Magyar Szerzők Könyvei:
Szoktál olvasni? Ha igen, mi a kedvenc könyved?

Katie Françoise :
Sokat olvasok (mikor az időm engedi) de be kell hogy valljam, a sci fi áll hozzám a legközelebb. Kedvenc könyvem a Szerelmünk lapjai volt, de amit utoljára olvastam PC Harristől az újrajátszást, az is tetszett.

Magyar Szerzők Könyvei:
Bosszú című könyved folytatódik majd?

Katie Françoise  :
Nem hiszem, hogy folytatom a Bosszú sorozatot, bár soha nem lehet tudni.



Magyar Szerzők Könyvei:
Egy igaz szerelem története és Utolsó. Esély című könyvről mesélnél kicsit?

Katie Françoise  :
Az Egy igaz szerelem története volt az első regényem, amit ki mertem adni a kezemből.  Igazából ártól szól, hogy nem lehet szétválasztani azokat, akiket egymásnak szánt a sors.
Az Utolsó. Esélyben sok személyes tapasztalatot is leírtam, aminköré felépítettem egy történetet. Ez volt a legnehezebb. Saját magamról írni és a betegségről, ami sok nőt érint.



Magyar Szerzők Könyvei:
Milyen új regényre számíthatunk tőled a közeli/távolabbi jövőben?



Katie Françoise :

Az új regényemről még nem szeretnék beszélni, bár azt elárulhatom, hogy nagyon izgalmas lesz!


A könyveket itt tudod megvenni: 

(Akciósan 999ft-ért megvásárolható)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése