2018. május 25., péntek

Könyvajánló

Jövök újabb könyvajánlóval nektek. Néhány könyv még csak előkészület, előrendelhető a szerző csoportjában, de van, ami megrendelhető is. Íme az én ajánlatom nektek.


Joyce Hill: Maradj velem örökké!




Tartalom

Ivy maga a megtestesült tisztaság, báj és kedvesség. Mindaddig, amíg Davis Dixon a visszautasítást nem tűrő üzletember egy szemtelen ajánlatot tesz a lánynak. Sarokba szorítja. Választania kell a családja és az erkölcsössége között.
Davis maga a megtestesült ridegség. Nem ismeri a szerelmet, Ivy ártatlansága mégis beférkőzik a bőre alá. Rájön, hogy a lánynak is van múltja. Vajon tudja kezelni ezt a helyzetet? Egy történet tele érzésekkel és fordulatokkal. Elég lesz csak egyikőjük szerelme ehhez a kapcsolathoz? Ki mennyi fájdalmat hajlandó elviselni a szerelemért?
"New Yorkba vágytál, imádtad ezt a várost, de most mégis ez tette tönkre az életedet. Túl jó voltál ide Ivy! Davisnek sosem kellett volna belépni az életedbe!"
A könyvet itt tudod beszerezni:



Ludányi Bettina: Mennem kell
(Május 30.)




Tartalom:

Van ​különbség bűn és bűn között?Isabella da Silva bűnügyi újságíróként dolgozik az Egyesült Államokban. Egy magánéleti válság és egy múltban elszenvedett tragédia miatt egyik nap arra ébred, hogy nincs maradása, ezért Barcelonába költözik. A sors úgy hozza, hogy belebotlik egy égszínkék szemű, veszélyes kinézetű idegenbe. De vajon tényleg véletlen volt ez a találkozás?
Bella azt hiszi, hogy új életet kezdhet a városban, közben pedig fogalma sincs arról, milyen szörnyek lesnek rá Barcelona sötét sikátoraiban. Minden erejével azon van, hogy megszabaduljon a veszélytől, a bűn mégsem ereszti.A Mennem kell egy lenyűgöző, érzelmes és váratlan történet egy fiatal lányról, aki választani kényszerül az eszméi és a szerelem között. Hiába menekült el otthonról, újra szembe kell néznie a gyengeségeivel, a múlttal és a gonosszal. Vajon képes lesz meglelni önmagában az erőt?
Ludányi Bettina legújabb regényében semmi sem az, aminek látszik. Nem tudhatod, ki visel álarcot, és melyik maszk mögött rejtőzik az igazi gonosz. Minden oldallal egyre többet és többet akarsz, a VÉGE főcím után pedig újra át akarod majd élni az élményt.

A könyvet itt tudod beszerezni:




Szöges Emese: Lókötők és hazugságok
(Jún.1)




Tartalom


Egy elrabolt hercegnő, akitől egy ország jövője függ – és egy zsiványfiú, akitől az elrabolt hercegnő függ.
Johanna az egyik pillanatban a főváros felé tartó postakocsin ül, a másik pillanatban pedig szolgálói holttestén taposva rángatják ki onnan. Timar az egyik pillanatban a haramiák nem túl fényes, de kiszámítható életét éli, a következőben pedig olyan döntés elé állítja a sors, amelyért azt a keveset is el kéne dobnia, amije van. És mert a sors komisz – ha ő nem akarja eldobni, is elveszik tőle. 
Ahogy Johanna és Timar valós és képzelt üldözőik elől menekülve egyre messzebb jutnak, világossá válik számukra: csak egymásra számíthatnak.
De vajon hogy végződik az út két kiszolgáltatott gyerek számára egy olyan világban, ahol csak az erősnek van szava, és ahol nem lehet tudni, mi igaz és mi hamis?

A könyvet itt tudod beszerezni: 




Frey Éva :Allegórium
Az ajándék
(Jún.12.)



Tartalom:

A ​Másfélék közöttünk járnak, beépültek társadalmunkba, ám megvannak asaját, sötét céljaik. Vérrel táplálkoznak. Napjaink technikai fejlődése egyre nehezebbé teszi számukra, hogy titokban tevékenykedjenek. Egyedül ráadásul még egy vámpírnak sem könnyű. Ezért a két mostohatestvér – Jevgenyij és Oleg – csoportot alakítanak, hogy együttes erővel próbáljanak meg életben maradni. Harmadik fivérük, Igor halálos ellenségük, akinek azonban meg vannak számlálva a napjai. A csupán tizenhét éves Nadja az ő rokona, bár a lány nem tud semmit származásáról, ahogyan a Másfélék világát sem ismeri, váratlanul mégis az események középpontjába kerül. Úgy tűnik, hogy Nadja élete döntő fontosságú a csoport – és talán a teljes faj – fennmaradása vagy eltűnése szempontjából. A Szentpéterváron, Rostockban és Helsinkiben játszódó nagyívű történet atmoszféráját az északi helyszínek zord hidege teremti meg.
Intrikában gazdag, borongós, vérbeli vámpírregény ez, mely finoman felépített allegória is egyben. Hogy pontosan minek az allegóriája, annak eldöntése az olvasó feladata.
A könyvet itt tudod beszerezni: