2018. május 11., péntek

Ella Steel: Sors - Fordulat

Nemrégiben kaptam kézhez Ella Steel: Sors – Fordulat c. könyvet, amit nagyon hálás szívvel mondok köszönetet. Mert egyszerűen fantasztikus, amit az írónő tett. Ebben a könyvben, minden meg van, amire egy olvasónak szüksége lehet. Izgalom, szerelem, erotika, dráma, pörgős cselekmények. És ami még jobban tetszett azaz, hogy gondolkodtató sorokat írt. Bővebben lentebb találhatjátok a véleményemet.


Ella Steel: Sors – Fordulat



Tartalom:


Ethan Sharp egy öntelt, törtető focista, aki semmi mást nem akar, mint bekerülni egy európai futball csapatba. Bárkin és bármin képes átgázolni, hogy elérje álmait, ám élete nem várt fordulatot vesz. 

Rosie Keller egy átlagos tinilány, akinek különös hobbija van, a futball. Emellett szenvedélye a gyógymasszázs. Bizonyíthatja elhivatottságát, amikor a család kapcsolatai segítségével elkerül egy közeli csapathoz, mint masszőr. 
Kettőjük találkozása számos fordulatot hordoz magában. Vajon képesek lesznek felülkerekedni saját önző vágyaikon a szerelemért? 
Ethan előtt újra megnyílik az út, de a sors ezáltal még súlyosabb akadályt gördít elé. 
Feladja álmait a szerelemért, vagy mindent figyelmen kívül hagyva a vesztébe rohan?



Véleményem:
5/5


Ethan Sharpnak egyetlen álma volt csak csupán, hogy profi európai focista lehessen. Ez majdnem sikerült elérnie mikor is egy győztes meccs után hazafelé úton valaki elütötte. De nem történt komolyabb, viszont egy időre ki kellett vonnia magát. Pihenni és gyógyulni. Így hát elutazott Georgetownba. Itt igazán felgyógyulhat a gázolás, okozta sebekből. Eleinte nem is tetszett a hely nagyon unalmasnak találta. Később megtudta, hogy helyiek szeretnek focizni. És edzéseket tartanak, így hát fogta magát és kiment megnézni. Bizony itt kezdődött Rosie és Ethan kapcsolata. Igazán szórakoztató és romantikus történet lett. Szerző Ella tudta mi kell az olvasónak, hogy igazán belemélyedjenek au olvasásban. Elképesztő roham tempóban haladt a történet. Kettejük kapcsolata mindennek lehet mondani, de átlagosan soha. Imádtam Ethan beszólásait, de Rosie-t sem kell ám félteni. Az első rész után azt, hittem nem fog tudni meglepni a szerző. Áhh, tévedtem, de nagyot. Csak kapkodtam rendesen a fejemet. S azt mondtam: Úristen! Ez a könyv csúcs szuper! Igényesen felépített részek, egy percre sem hagyott figyelmen kívül. Mindig volt valami, amiért lehetett izgulni értük.
Jó régi ismerőst is viszontláthatjuk, mint szülőként. Evant és Hayleyt. Szegény Evan igencsak elfelejtette, hogyan ismerkedett meg Hayley-vel. Olyan jókat kuncogtam rajta. Rosie öccse Jesse, ő a kedvencem. Mindig ott van, amikor kell.
A történet középpontját az adta, hogy Ethan és Rosie mindketten él – hal a fociért. Ezt érezni is lehet az oldalakon.
Izgalmas, fordulatos és tele csavaros részek vannak. Egy percre sem lehet unatkozni. Ethan Rosie által tapasztalja meg milyen önmagunkért szeretni. Benne lévő férfit szereti, nem a focistát. Ethan néha nehezen hiszi el. Hiszen sokan csak a pénzt és focistát látják A történet végére mindketten, rájönnek mi  igazán fontos az életben. Sokat fejlődtek, csiszolódtak egymáshoz.   Ella nagyon érzékletesen jelenítette meg a család és az összetartozás érzését. Hogy itt mindenki egyformán fontos a másiknak. Hayley a bizalom és a tanácsai,Evan féltés és az aggodalom, ami megmutatta a történetben. Annyira érezhető volt mindkét fél iránt. Rosie szerelme Ethan iránt felemelő és csodálatos. Ethan pedig ezt mind megkapja Rosie által. Úgy érzem történet végére mindketten révben érnek. Számos akadály, veszélyes dolgok, amiket a sors mért rájuk az érzelmek egymást íránt nem vesztett semmit.

Ella Steel nagyot alkotott. Elképesztő ez a történet. Vajon felül tudja múlni a következő részt? Erre a kérdésre, már nagyon szeretném tudni. És ajánlom nektek ezt a könyvet. Személyes kedvencem lett.


Köszönöm a lehetőséget, hogy elolvashattam. 

Kedvenc idézet, jelenet:


"(...) én nem azért játszom, hanem mert ez az életem, győzni akarok, élvezni a játékot, nem elveszíteni minden meccset, miközben tele tömik a zsebemet."

"Na, de apa! Ha nem  tudnám, mire gondolsz, akkor ez most alaposan félreértettem volna - nevettem fel - Ha kérhetlek, másoknak ne így add elő, hogy mivel foglalkozom. Pláne ne tedd hozzá, hogy ezt mennyi izzadt férfi között teszem - nevettem egyre hangosabban.
- Mi van? - zökkent ki a szerepéből. - Jézusom, te lány! Hogy juthat ilyen eszedbe? Egyébként , ez is a te hibád. Amikor feldühítesz, azt sem tudom, mit beszélek.
- Azt észrevettem - töröltem ki a szememből a kicsordulni készülő könnyet.
- Ha kimulattad magad, térjünk vissza a feladatodra! A feladatra, aminek még véletlenül sincs köze a szexhez!
- Bocs,apa. Legközelebb figyelj oda, mit beszélsz!"

"-Mi ez a jó kedv szívem? - lépett mellém apa, miközben kivette a kezemből a papírt és végigolvasta. Olvasás közben többször elvigyorodott magában.
-Wow! Azta! Most már mindent értek! - kiáltotta el magát. - Kicsim , gyere már!
- Igen életem?  - lépett be anya a nappaliba.
- Most már mindent értek - lebegtette apa lapot.
-Mégis mit? - ráncolta anya a homlokát.
-Asszony! Te tizenkilenc éve drogozol.
- Mi van? - sápítozott anya. - Te meg miről beszélsz?
- Nézd meg ,itt írja Rosie a dolgozatában. - Anya kikapta a kezéből és ő is végigfutotta a szemével.
- Ne már! Te kapásból meg tudod mondani, hogy mióta vagyunk együtt? - ragyogott fel anya szeme.
- Aj, kicsim, mért ne tudnám? - játszotta apa a sértődőttet. 
- Jó! Mikor van a szülinapom? - kérdezte anya.
- Őőő... - vágott kétségbeesett fejet apa.
- Kapd be! - fordult el tőle anya.
- Mos miért? Legalább a gyerekét tudom, az is valami. Rosie tizennyolc, ahhoz adok egy évet és megkapom, mióta költöztél a szívembe."

"Minden percben a közelségére vágyom, arra, hogy mellettem legyen, hogy megöleljen. Jól érzem magam vele. Tetszik, és már a tudat is boldogsággal tölt el, hogy talán érdeklem. Ilyet én még életemben nem éreztem"

"Rögtön éreztem, hogy te más vagy, mint a többi nő, azért mert te az enyém vagy. Attól a perctől kezdve az volt számomra a legfontosabb, hogy magam mellett tudjalak, hogy birtokoljalak, az enyém legyél egy életen át."

"– Jesse bácsi, te miért nem akarsz szerelmes lenni? – jelent meg mellette Ashley is. 
– Na, gyere – vette ölbe a nőt, aki bármikor le tudta venni a lábáról a nagy Jesse-t. – Tudod, a férfiak szeretnek uralkodni, szeretik irányítani az életüket. Én nem akarom, hogy valaki beleszóljon abba, hogy mit és mikor teszek meg. 
– De, ha most elmész, ki fogja kimosni a nadrágodat? És ki főz neked ebédet? 
– Megoldom magam. – villantott a lányom felé egy igazi szexi vigyort. 
– Jesse bácsi neked szükséged lesz egy nőre, hidd el nekem – simogatta meg a lányom, mire az öcsémnek leolvadt a mosoly az arcáról. 
Erre a mondatra mindenki hangos kacagásban tört ki. 
– A huszonhárom éves férfit kioktatta egy három éves – öleltem meg újra az én nagyra nőtt testvéremet."


Nagyon ajánlom minden olyan olvasónak, aki szereti a humort, romantikát és nem retten el egy kis erotikától. 


A könyvet itt tudod beszerezni: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése