2018. május 29., kedd

Sütő Enikő: Birtokolva (Féktelen éjszakák 2)


~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Sütő Enikőnek a lehetőséget, hogy elolvashattam a könyvét. Egyszerűen fantasztikus, ahogy a történetet megírja.  Nem hiába imádom az írásait. Ahogy olvasgatom Enikő írásait egyre jobb, izgalmasabb és fordulatosabb történeteket ír. S szeretném nektek jelezni, hogy erősen 18 karikás a történetei. De. Mindegyik történetnek meg van a maga mondanivalója. Legyen a szerelemről, összetartozásról, csalódásról, fájdalomról és a boldogságról. Ez a történet többet mond, mind egy átlagos romantikus – erotikus történetnél. 


Sütő Enikő: Birtokolva
(Féktelen éjszakák 2)



Tartalom:
Bár tudtam volna, hogy megismerem. 
Szexis? Jóképű? Vonzó? Igen 
Felforgatta az életemet? Naná 
MInden jel arra mutatott, hogy kerüljem el nagy ívben. 
Connor Greyson. Még a nevétől is lángba borul az egész testem. 
Tudom, hogy messzire kellene kerülnöm. Ő maga a megtestesült szívfájdalom. 
Mégis semmi másra sem vágyom csak rá. 
Hogyan tehetném, amikor megtestesít minden piszkos dolgot, amire valaha csak vágytam.

Fontos figyelmeztetés: 
Egy nagyon szexi, és arrogáns pasi erős szívdobogást, szívritmuszavart okozhat.

Véleményem
5/5

Sütő Enikő újabb szenzációs könyvét olvashattam tőle. Nem kétséges még mindig istenien ír. Ebben benne van minden.
Forró szerelem,tűzes vágy és őrjítő szenvedély,  kell ennél több?
Tele van szenvedéllyel, erotikával, mondanivalóval.
Imádom Connort, de most kivételesen kupán tudnám vágni, annyira konok és fafejű.
Hogy hogy nem tudja milyen a szerelem.

"Connor azonban nem halt meg. Nekem pedig erre kellene koncentrálnom. Nála még van esélyem, érte még harcolhatok."


Amikor együtt vannak olyan eget rengető kettőjük kapcsolata. S mégis Connor múltja mindig visszarántja.  Connor félti Rominát. Valahol meg is értek. De azt nem, hogy választási lehetőséget sem add neki. Annyira jó olvasni, ahogy próbálnak egymástól távol lenni, de mégsem sikerül. Romina hiába próbál haragudni, gyűlölni, a szíve mélyén ő is megérti. Csak hát a bizalmatlanság furcsa dolgokat produkál.

"Azt hiszem, már nem is nyögtem, inkább sírtam, miközben kegyelemért könyörögtem.
Hirtelen váltott tempót, és én már alig kaptam levegőt. Ha egyáltalán vettem még. Gyors, könyörtelen, büntető tempó volt ez, amitől néhány pillanat alatt darabokra estem.
Connornak sem kellett sok idő, hogy kövessen. Állatiasan morgott, ahogy remegett az egész teste, majd rám borult és a nyakamba csókolt. Néhány percig küzdött, hogy rendezhesse a légzését, majd mögém feküdt, ahogy mindig, és átkarolt."



Egyre merészebb cselekmények bonyolítják a főhősünk életét. Connor mellett feltűnik egy férfi, aki méltán lehetne az ellenfele.

"– Nem kell, hogy kényelmetlenül érezd magad, Romina. Ez csak szex – szólalt meg végül ő, ahogy az ingem gombját próbáltam hihetetlenül lassan begombolni. – De meg kellett tennünk, ha nyugodtan szeretnénk együtt dolgozni a továbbiakban"

Dr. Dylan Walsh a szexi orvos, akit, Rominát kissé tűzbe hozta. Azt hittem, hogy Connor lelépése utána több lesz köztük, de még sem ezen meg is lepődtem.
Romina eleinte nem is tudta, hogy egy orvos kollégával kezd ki. De másnap igen csak homlokon csapja a felismerés, amikor találkoznak. Vártam,hogy lesz -e ebből több is,de egy kósza együttlétnél több nem is lett. Ami nem is baj. Connorral tudnám elképzelni.


"Mintha megérezte volna a jelenlétem. Felcsillant bennem a remény, hogy nincs még veszve minden, ahogy megláttam forró tekintetét és arcán a szenvedést. 
– Kérlek, ne menj el – formáltam a számmal némán a szavakat, és könyörögve néztem rá. "

Enikő egy percet sem hagyja nyugton az olvasót. Nem mellesleg meg kell említenem a mellékszereplőket is. Zéró igazi hűséges barát. Kedvencem ő, aki mindig ott van, ha baj van.
Judithot nem igazán szívlelem, valahogy fennhéjázó stílusa van.
Aisha ,hát igen ... Rajta nem igazán tudok eligazodni. Volt olyan érzésem, hogy irigy Rominára. Bár nem vagyok benne biztos. Azt hiszem ilyen férfit, szeretnék én is.  Enikő írásaiban azt szeretem, hogy mindig van az a játékos, incselkedős rész. Az a macska – egér játék. Ki ha én nem típusú. Én szeretlek, ő nem szeret, s mégis együtt vannak. Egyfajta izgalmat add az egésznek. Az olvasó kénytelen végig olvasni, hogy ugyan mi lesz ebből. Imádom.


"A gondolat is fájdalmas volt, de meg kellett próbálnom. Hozott egy döntést, és én nem élhetek folyton whiskyt vedelve, mellőzve a józan perceket."


A könyvet itt tudod beszerezni: