2019. március 17., vasárnap

Adriana Motta: Swinger

Szeretném megköszönni Adriana Motta szerzőnek, hogy lehetőséget adott elolvasni Swinger c. könyvét. A könyv Kalliópé Kiadó gondozásában jelent meg. Csodálkoztam azon, hogy miért lett ennyire lehúzva a könyv. 
Nem is értem, miért lett lehúzva ez a könyv, hiszen nekem nagyon bejött. Jó, találtam egy-két hibát benne, de akkor sem kellett volna, illetve kellene lehúzni. Szóval bővebben lentebb olvashatod a véleményemet. Minden esetre különleges élmény volt elolvasni. Köszönöm!


Adriana Motta
Swinger


Tartalom:
Mit ​tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.
Egyetlen választásod van: szeretettel, figyelemmel bevezeted saját intimitásodba. Vikiben izzik a parázs, kirándulásra viheted az orális kéj rejtelmeibe, és azon túl az erotika teljes birodalmába.
Elfogadta nőfaló múltadat – elhagyna, ha megtudná, swinger voltál. Nemcsak nők tömegein vonultál át, de többen bújtatok egy ágyba. Védőügyvéd vagy, abból élsz, hogy hazudsz és titkolózol.
Ám egyszer minden titokról fellebben a fátyol.
Zsolt harmincas évei elején járó sikeres védőügyvéd, Casanovaként és swingerként él, amikor megismeri Vikit. Lezárja a kicsapongó éveket. Szikrázó bujasággal merülnek a kölcsönös gyönyört adó monogám szexbe. Temérdek szemérmetlen mámor után a lány szembesül Zsolt swinger énjével, és válaszút elé kényszerül: elhagyja a férfit, vagy belekóstol a Zsolttól és barátjától kapott közös élvezetbe.

Véleményem
5/5


Hűha! Igazából nehéz bármit is írnom, hiszen nem kicsit csalódtam benne ez olyan kellemes csalódást volt, mert rosszabbra számítottam. Hiszen olvastam a molyon az értékeléseket és kissé megijedtem. De végülis nem is volt ez annyira rossz. Sőt! Nagyon bejött, tetszett, ahogy indult a történet. Igazán érdekes ismerkedés forma volt Zsolt részéről, valami egyedi az egyszer biztos. Nem az a fajta, aki szeret köntörfalazni és az sem aki szeretne körbe udvarolni. Lényegretörő és tudja, mit akar az élettől és az adott helyzettől. Igazából nem is értem mi lehet a gond ezzel a történettel. Hiszen minden adott, ami egy erotikus könyvhez kell. Nem?  Adott egy fickó jelen esettben Zsolt, aki meglátja Vikit egy ismerőse buliján. Később másnap Viki irodájában találkoznak, és innentől kezdve lehet nyomon követni a kapcsolatukat.  Izgalmas és titokzatos volt számomra, hiszen eleve a könyv címe Swinger vártam a nagy csattanót, a lényeget… Végül az utolsó néhány oldalakon kaptam meg a rejtélyes választ. Zsoltnak van titka, ami kihat Viki döntésére, hogy együtt maradnak-e vagy sem. Végig drukkoltam, hogy maradjanak együtt. Noha Viki egyértelmű, hogy kicsit visszafogott egy – két dologban,de mégis szünet miatt, így is mellette maradt Zsolttal. Én azt gondolom, hogy ez a könyv megérdemel újabb olvasót, esélyt, hogy elolvassák a történetet. Ajánlom azoknak, akik szeretik a romantikus – erotikus történetet s nem félnek egy kis swinger beütéssel sem. Érdekesen lett vége, még nem kaptam választ arra, amit Zsolt mondott. Szóval én kiváncsi lennék rá. S arra is, hogy igazából lehetne folytatása a történetnek. Mert a szerző igencsak dobott egy kis csavart Zsolt és Viki kapcsolatában. Nekem legalábbis döbbenetes volt.

A kapcsolatuk ívelése közben, kapott egy kis krimi szál is a történetben. Ami nagyon tetszett. Így még izgalmasabbá tette az egész könyvet. Szóval nagyon tetszett. Tőlem mehet 5 csillag. Szívesen olvasnék még Adriana Motta szerzőtől következő történeteket. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni: