2019. március 29., péntek

Márcus hó végén is érkezett néhány könyv

Március utolsó néhány napjára is érkezett pár darab könyv. Ezeket mutatnám most meg nektek. De jövő héten is érkezik még néhány könyv. Szóval lesz mit olvasni, illetve nem mintha nem lenne most sok könyvem. Libris akciót nem lehetett kihagyni főleg, hogy régóta vágyott könyv nagyon akciósan lehetett kapni. Viszont így is lemaradtam pár könyvről, amit szívesen megvettem volna. Majd máskor, hátha lesz újabb akció.

Nos akkor, íme a könyvek, amiket szereztem.




Meredith Wild
Hardwired (Rád kattanva)


Tartalom:
Erica ​Hathaway korán megtanulta, hogy az életben csak magára számíthat. Apa nélkül nőtt fel, később pedig áldozatául esett egy erőszakos férfinak, akinek az emléke még most is kísérti. Friss diplomásként internetes vállalkozásba kezd, de hogy sikerre vigye az ötletét, befektetőt kell találnia. Egy sármos, de arrogáns férfi azonban az útjában áll, és úgy tűnik, nagy árat kér azért, hogy segítsen…
Blake Landon hírhedt számítógépes hacker, aki nem ismer lehetetlent. Fiatal kora ellenére mesésen gazdag, de úgy hírlik, a múltja sötét titkot rejt. Erica határozottsága és romlatlansága szinte megbabonázza, és képes a végsőkig is elmenni azért, hogy megszerezze a lányt…
Erica tovább akar lépni, de a múlt ismét megkísérti. 
Blake birtokolni akarja szerelmét, de a lány segítsége nélkül elveszett.



Leda Schwartz
A negyedik szerető



Tartalom:

Szofi ​lelkét sorozatos tragédiák mérgezik. Vajon el tudja feledni élete legnagyobb szerelmét, túl tud lépni az Erik okozta fájdalmakon, csalódásokon? Visszatalál-e érzelmileg a férjéhez, lehetnek-e ők egy igazán boldog család? És Yvett, a fiatal, számító, önző bestia beengedi-e szívébe a romantikus érzelmeket? Képes őszintén szeretni? Hogyan fonódik össze két teljesen különböző női sors, két ellentétes életvitel? Mi az a kapocs, ami örökre egybefűzi őket?


Pásztor Pálma
A kitagadott fiú & A kalandor



Tartalom:
A kitagadott fiú: Reynaldo a 15. századi spanyol trónviszályok során fontos leveleket kézbesített, de egy véletlen miatt árulónak hiszik. Útra kel, hogy unokaöccsét egy senor oltalmára bízza. Régi bajtársak és ellenségek keresztezik útjukat, és egy szókimondó mór mutatványosnő is felbukkan. Meg tudja védeni Reynaldo a becsületét? S mi lesz a kis unokaöcs sorsa?
A kalandor: II. Fülöp Spanyolországában járunk. Timbors földönfutóvá lett lány, akinek családját igazságtalanul kiirtották. A kalandor Miguel rááll, hogy segít beteljesíteni a bosszúját… Az öniróniával fűszerezett történetet Miguel meséli el.

Palotás Petra
Szárnyaszegett pillangó
(Szárnyaszegett pillangó 1.)



Tartalom:

Bangkok piros lámpás negyedében hetek óta a félelem az úr. Laura, egy svéd fotóslány a helyszínre utazik, hogy újságíró kollégáit képanyaggal támogatva segítsen egy sorozatgyilkos nyomára bukkanni. Ám hamarosan ő maga is elmerül a város titokzatos, buja világában, ami nem csupán a nyomozást, de az ő már többször megsebzett szívét is veszélybe sodorja. 
Bűn és bűnhődés, kegyes hazugságok, önző hiúság vagy a vak szerelem szövik a kusza szálakat? Esetleg mindezek együttesen? 
A regény Ázsia egyik leglüktetőbb metropoliszába repíti az olvasót, hogy annak minden színével és illatával, vétkével és gyönyörével egy izgalmas történet részese lehessen.