2019. március 21., csütörtök

Carrie Cooper: Ügynök Tűsarkúban (Lili Green 2.)

Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban (Lili Green 2.) c. könyv. A könyv 2017-ben jelent meg s azóta töretlen sikerként hódít az olvasók körében. Én is jó magam már másodszorra kezdem el újra elolvasni. Nem hiába kedvencem ez a könyv. Van itt minden, ami jó kikapcsolódáshoz kell. Tömény izgalom, krimi és romantika. Lili szokásához híven megint hozza a formáját, és persze Nikosz, John sem maradhat ki a humorból.
Bővebben lentebb olvashatod.


Carrie Cooper
Ügynök Tűsarkúban



Tartalom:

Lili ​Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.
Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket egymástól?

Véleményem
5/5


Istenkém lehetne erre a könyvet, 10 csillagocskát adni? Annyira, de annyira szuper lett. Még mindig ugyanolyan izgalmas, mint először olvastam. Az első rész egy kis bevezető volt Lili kalandjaihoz, második rész már be sem kell mutatni… Hiszen alig telik el pár oldalnyi a könyvben Lili megint egy ügy kellős közepében találja magát, ahol abszolút de nem kellene ott lennie. Nikosz igencsak meg is lepődött, mikor meglátta. Miért is ment bele? Hát persze, hogy John rángtatta bele, ki más lenne. Persze szigorúan Zack keresése miatt ment bele kétes ügyletben. Világért sem akart semmit se tenni, főleg keresztbe tenni, Nikosz ügyeinek. Annyira jó, izgalmas ez a történet. Igazán nem is kívánhatnék ennél jobb könyvet. S, mint mondtam etalonnak, tartom a szerzőt. Koronázatlan királynőnek. Hiszen nincs még ilyen jó humorú, kínos, izgalmas történet, mint ez Ügynök tűsarkúban. Nem lehet letenni a könyvet, mert minden egyes oldalon izgalmakat ígér. Izgulhatunk Johnért, Nikoszért és Zackért is, na meg Liliért is, hiszen ha ő ott van kő kövön, nem marad semmi. Egyik percben még féltékenységi jelenetek tarkítják, másikba már akciókkal bővelkedik a történet. Ha szereted a krimit, romantikát és egy kis humort, akkor nagyon ajánlom neked ezt a könyvet. Mindkét könyvet érdemes megvenned és elolvasnod. Egy cseppet sem fogsz unatkozni. Én legalábbis nem tudtam. Alig bírtam letenni a könyvet, még az utolsó 40-50 oldalt már a doki rendelőjében olvastam ki. Nem tudtam kivárni mi lesz a vége. Azért van itt néhány irritáló karakter a történetben ilyen volt számomra Amanda, akit legszívesebben bezsúfoltam volna egy szanatóriumba. Annyira nem bírtam őt. Aztán ott volt Walter, pfuuj komolyan… Jajj … Hát , nos hatalmas élmény volt elolvasni. Lili és Nikosz kapcsolatuk kissé hullámvölgyekkel tarkították, de reméltem, hogy helyre hozhatják egymással a dolgokat. Szívből ajánlom nektek a könyvet. Ki ne hagyjátok. 

Kedvenc idézeteim:








A könyvet itt tudod beszerezni: