2019. március 30., szombat

Top5: Kedvenc olvasásaim

Top5:
Kedvenc olvasásaim

 Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha pár hetente összeírnám nektek Top5-ös listát a kedvenc olvasásaimról. Január óta igencsak sok könyvet olvastam, eléggé nehéz is volt választanom azt az 5 db könyvet, ami számomra kedvencem lett és ugye, szívből tudom is ajánlani nektek. A címre kantitva tudod elérni az adott könyvekről írt véleményemet.
 

Ti olvastátok már ezeket, a könyveket?




1.
Carrie Cooper:
Lili Green 1-2 és Marionettjászma 1-2



Tartalom:

Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? 
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.


2.


Tartalom:

Milyen egy jó játékos? Bevállalós, merész, kalandvágyó, és cseppet sem szégyellős. Misty, a cég üdvöskéje pont nekem való. Kellően szemtelen, hogy bármikor elkapjam egy menetre. Vagy többre. Munkaidőben vagy azon kívül, és még a swingertől sem fél. Egy valódi házinyuszi. 
A kapcsolatunk titkos, senki sem tud rólunk a cégnél. Pedig nekünk több kell: korlátok nélküli, féktelen szenvedély! 
Hank vagyok. Ez az én történetem.



3.


Tartalom:

Nehéz lehet az élet egy olyan családban, ahol az ember fiúnak készült, de lánynak születik. Az anyai szeretet, mint olyan, csak egy eltorzult, hideg formában létezik, ha egyáltalán van, míg az apa nem riad vissza a gyermek bántalmazásától sem. A családon belüli erőszak nagyon is valós, erre pedig E. Palton önéletrajzi regénye a Néma bűnök egy kiváló bizonyíték.


4.
Adriana Motta:
Swinger
(Swinger 1.)



Tartalom:

Mit ​tehetsz, ha nők tucatjai simogatták, csókolták a tested minden tájékát, de rálelsz a lányra, akit nem akarsz elveszíteni? Mit tehetsz, ha nem mondasz le különleges szexuális szokásaidról, kedvesed azonban nem lépte át a hagyományos szex határait? Életed nem lehet teljes sem a lány nélkül, sem múltad változatos hancúrjai nélkül.
Egyetlen választásod van: szeretettel, figyelemmel bevezeted saját intimitásodba. Vikiben izzik a parázs, kirándulásra viheted az orális kéj rejtelmeibe, és azon túl az erotika teljes birodalmába.
Elfogadta nőfaló múltadat – elhagyna, ha megtudná, swinger voltál. Nemcsak nők tömegein vonultál át, de többen bújtatok egy ágyba. Védőügyvéd vagy, abból élsz, hogy hazudsz és titkolózol.
Ám egyszer minden titokról fellebben a fátyol.
Zsolt harmincas évei elején járó sikeres védőügyvéd, Casanovaként és swingerként él, amikor megismeri Vikit. Lezárja a kicsapongó éveket. Szikrázó bujasággal merülnek a kölcsönös gyönyört adó monogám szexbe. Temérdek szemérmetlen mámor után a lány szembesül Zsolt swinger énjével, és válaszút elé kényszerül: elhagyja a férfit, vagy belekóstol a Zsolttól és barátjától kapott közös élvezetbe.

5.


Tartalom:


Ann egy átlagos nő, átlagos élettel. Unalmas mindennapjaiból barátnője szakítja ki egy meglepetés szülinapi koncertre, Londonba. Egy rég dédelgetett vágya válik valóra, mikor kiderül, hogy kedvenc zenekarát láthatja élőben, de arra, ami ott történik, legmerészebb álmában sem gondolt. 
Brad a világ egyik leghíresebb zenekarának frontembere. Több éve a rivaldafényben éli mindennapjait, amiből kezd elege lenni. Nem csak a maga gondjával kell megküzdenie, de zenekara, a Treasure sincs a helyzet magaslatán. Meddig tudnak a csúcson maradni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás? 
Aztán egy váratlan találkozás úgy tűnik, mindent megváltoztat, és Brad úgy érzi, végre révbe ért. 
De vajon elég erősek az érzései, vagy csak egy múló fellángolás a részéről? 
Ann elbír a sztársággal, járó kellemetlenségekkel? 
Küzdelmes úton kell végigmenniük, ha együtt szeretnének lenni. Vajon képesek legyőzni az ellenségeiket?