2019. március 8., péntek

Új könyvek érkeztek hozzám!

Tegnap délután kézbe vehettem NewLine Kiadó nemrég megjelent új köteteket. Az egyik bővített könyv Mimi Taylor: Fekete Bárány a másik új történet Brad életéről Abby Winter: Treasure – Érezni akarlak c. könyv. Köszönöm NewLine Kiadónak, hogy megvásárolhattam a könyveket. És persze a lehetőséget is, hogy megjelenés előtt elolvashattam a két könyvet. A címre klikkelve lehet megtalálni a véleményemet a könyvekről.






Tartalom:
Ann egy átlagos nő, átlagos élettel. Unalmas mindennapjaiból barátnője szakítja ki egy meglepetés szülinapi koncertre, Londonba. Egy rég dédelgetett vágya válik valóra, mikor kiderül, hogy kedvenc zenekarát láthatja élőben, de arra, ami ott történik, legmerészebb álmában sem gondolt. 

Brad a világ egyik leghíresebb zenekarának frontembere. Több éve a rivaldafényben éli mindennapjait, amiből kezd elege lenni. Nem csak a maga gondjával kell megküzdenie, de zenekara, a Treasure sincs a helyzet magaslatán. Meddig tudnak a csúcson maradni, ha kicsúszik a kezéből az irányítás? 
Aztán egy váratlan találkozás úgy tűnik, mindent megváltoztat, és Brad úgy érzi, végre révbe ért. 
De vajon elég erősek az érzései, vagy csak egy múló fellángolás a részéről? 
Ann elbír a sztársággal járó kellemetlenségekkel? 
Küzdelmes úton kell végigmenniük, ha együtt szeretnének lenni. Vajon képesek legyőzni az ellenségeiket?

„Érezni akarlak, érezni mindig.”



 

Tartalom:


Anthony Jonathan Edwards egy a harmincas évei elején járó fiatal építész, aki az apja cégénél dolgozik, meglehetősen szabad szájú, nem veti meg az alkoholt és imádja a nőket, akik többnyire egyetlen éjszakára ejtik rabul. A szex ugyanolyan fontos számára, mint másnak a víz vagy a levegő, de érzelmileg képtelen kötődni. Egy nap teljesen váratlanul betoppan az életébe valaki, aki fenekestül forgatja fel Tony életét és romba dönti eddigi jövőképét. Múltbéli kalandos élete hamar visszaüt, amiért nagy árat kell fizetnie.


A könyveket itt tudjátok beszerezni: