2019. március 19., kedd

Carrie Cooper: A szemtanú (Lili Green 1.)

Nos el kezdtem újra olvasni Carrie Cooper: A szemtanú c. könyvet. Jó régen olvastam már ezt a történetet, de még mindig a kedvencem maradt. A könyv Álomgyár Kiadó gondozásában jelent meg 2016-ban. Azóta három másik történet is megjelent Lili kalandjairól. De most újra elővettem... Nagyon ritkán van, hogy újra olvasok egy könyvet, mert számomra ez a könyv etalon. Egyszerre van jelen romantika, krimi és kaland is. Izgalmas és fordulatokkal bővelkedik ez a történet. Bővebben lentebb olvashatoda véleményemet. Köszönöm Carrie Cooper szerzőnek és Álomgyár Kiadónak, hogy lehetőségem volt újra elolvasni, elmerülni Lili kalandjaiban.


Carrie Cooper
A szemtanú
(Lili Green 1.)


Tartalom:

 Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak? 
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.


Véleményem
5/5

Nos, hát, ahogy először is, úgy másodszor is elvarázsolódtam. Imádtam minden egyes percét, nagy élmény volt újra olvasni. Lili és John civódásai megunhatatlan. Komolyan, mint egy házaspár. Lili helyében jól megcsapkodtam volna egy kicsit Johnt csak, hogy érezze a törődést.
Letehetetlen egy történet... Egy percre sem hagy nyugton, mindig újabb és újabb fejezetet olvastam, alig tudtam letenni. Másodszor is ugyanolyan izgalmas és első rangú történet, mint mikor először olvastam. Ugyanúgy tetszett a krimi szál, John beszólásai, Lili... Hát nem is tudom, mivel jellemezzem..  Mondjam azt, hogy kotnyeles? Áhh, neeem...  Lilit, így szeretem, ahogy van.
Nikosz pedig... Hát igen. Maffiózó a javából... De a történet végére egészen más kerekedik belőle... Szerző még mindig meg tuddd lepni az olvasás közben, hiába tudom mi lesz a vége akkor is úgy érzem jó nagy csavart tett be a történet végére és ettől lesz olyan izgalmas a könyv.


Zack volt számomra legérdekesebb, legaranyosabb fickó az egész történetben. Így, hogy másodszor is elolvastam a könyvet még jobb, izgalmasabb volt számomra. Jó régen olvastam már, így nem volt gond újra kezdenem. Szívből tudom ajánlani, aki szereti romantikát, kalandot és nem fél egy kis krimitől. 


Kedvenc idézeteim:







A könyvet itt tudjátok beszerezni: