2019. március 13., szerda

Utazókönyv: Benina: Mindig és Soha

Megint befejeztem egy újabb utazókönyvet Benina: Mindig és Soha (A túlélési szabályai 1.) címmel. A könyv Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg. Azt kell, hogy mondjam ezt a könyvet mindenképp, beszerzem. Utazókönyvként kaptam kézhez, és nagyon örültem, hogy végül elolvastam. Nagyon hamar végeztem vele, haladós és fordulatos történet. Köszönöm Beninának, hogy elindította az utazókönyvként a Mindig és Soha könyvet.

Benina
Mindig és Soha
(A túlélési szabályai 1.)



Tartalom:

Te ​talpra tudnál állni a legnagyobb szörnyűségek után? 

Faith Morgan mindent elveszített. 
Két hét pokol után a tanúvédelmi programba kerül. Nem térhet vissza az otthonába, többé nem láthatja a legjobb barátnőjét, elvették az álmait, hitét megváltozott a kinézete, és elvesztette még a nevét is. 
Faith többé nem létezik, Honey lépett a helyére. 
Vajon rábízhatja magát az ügynökre? Biztonságban lesz az új otthonában? Okos dolog-e közel engedni magához a kisváros egyik legnagyobb szívtipróját? 
Bray den Holmes mindent maga mögött hagyott. 
Kétszer segített nagybeteg öccsén, de végül mindkettejük talpa alól kicsúszott a talaj. Zach depresszióba süllyedt, Bray pedig bulit bulira halmozott, hogy azt érezze, él. Elmenekült a családja közeléből, és egyetlen ember van, akinek a kedvéért hajlandó hazatérni: az öccse. 
Ki az a titokzatos lány, aki nemcsak a kisfiút, hanem Brayt is vonzza, mint a mágnes? Miért olyan ellenséges? Miért olyan óvatos? Honnan származnak a sebhelyei? 
Faith szeretné meghúzni magát, Bray viszont szeretné megérteni őt. 
Egyikük sem tud szabadulni a másik hatása alól – és talán nem is akarnak. 
Csakhogy Faith vészterhes múltjával nem könnyű szembenézni. 
Vajon mit bír ki a szerelmük? És mit tehetnek, ha a kisvárosban felbukkan a legnagyobb ellenség? 

Egy erős lány és egy különleges fiú története. Merülj el benne!


Vélemény
5/5

Még most is a hatása alatt vagyok ennek a csodálatos könyvnek. Elképesztő történetet mesél egy lányról, aki rossz helyen volt rossz időben. Elképesztő tanulságot mutatott a kitartásról, az akaraterőről és az élni akarásról. Bármi is történt kitartott, talpon maradt. De. A lelki sebek, traumák, amiket átélt egy felnőtt embernek is sok lenne, nem hogy egy fiatal, törékeny lánynak. Ráadásul a testvére is mellette volt a pokolban. Ugyanazt átélni még erősebbé tette a kapcsolatukat. Eltéphetetlen kötelék. Példaképem lett Faith. Imádtam. Szerző egy cseppet sem hagyott unatkozni olvasás közben, fordulatos és olvastatta magát. Imádtam Bray élcelődését és azt, hogy nem akart egyből elrohanni, amikor megtudta Faith titkát, na és a kisöccse Zach… Kizabálni való kölyök. Faith és Zack is megtapasztalták a halálközeli élményt, és emiatt őszintén tudtak beszélgetni. Van kimondott dolgok, amik mások nem értették. Bármi is történt Faith-el bármennyi fájdalom érte őt, mindig meg tudod lepni. Komolyan, nem az a picsogós kiscsaj, aki nem tudd talpra állni. Hanem élni akar, és nem akarja azt, hogy elvegyék tőle.
Csak azt sajnálom, hogy a könyv nem a sajátom. De sebaj. Mindenképp ajánlom nektek Mindig és Soha c. könyvet. Elképesztően magával ragad és nem ereszt el egy percre sem, igazán eseménydús történetet kaptam. Alig tudtam letenni, vittem magammal mindenhová. Köszönöm Benina, hogy visszahoztad a kedvemet az olvasáshoz, köszönöm, hogy vihettem magammal a könyved. Akarom a többit is. Köszönöm az élményt.


Kedvenc Idézeteim:







A könyvet itt tudjátok beszerezni: