2019. március 1., péntek

E - könyvek? Akkor Álomgyár e - könyvek csoportja

Már nagyon régóta szerettem volna nektek bemutatni Álomgyár Kiadó egyik csoportját. Pár hónapja hozták létre Facebookon a csoport neve Álomgyár e-könyvek . Ebben a csoportban csak kimondottan ebookra vonatkozó könyveket lehet megvásárolni. Külföldi és Magyar szerzők könyvei is felkerülnek a csoportban. Naponta friss postokat lehet látni, hogy épp melyik könyveket lehet megvenni e-könyvként. Arra gondoltam, hogy nektek bemutatom ezt a csoportot. Igaz én nyomtatott könyv párti vagyok, de szerintem rajtam kívül vannak páran, akik jobban szeretik az ekönyveket és szívesen, vásárolnának is. Izgalmas és letehetetlen könyvek kerülnek fel epub formátumban, csoportban. Bátran ajánlom nektek a csoportot.

Hogy mely könyveket lehet megvásárolni? Néhányat megmutatok nektek, miket lehet. Többit pedig a csoportban lehet megnézni. Érdemes belépni, mert naponta tesznek fel jobbnál jobb ekönyveket.




Íme az a néhány kép.


Forrás:
















Szóval gyertek és csatlakozzatok. Mert ez csak ízelítő, amit nektek mutattam számos új, friss megjelent könyvek is epub formátumba meg lehet vásárolni. Folyamatosan érkeznek friss bejegyzés a csoportban. Nem érdemes kihagyni.