2019. március 31., vasárnap

Sylvia River: Reményhajsza (Reményhajsza 3.)

Még 2018 év vége felé kaptam meg Sylvia River: Reményhajsza 3. c. könyvet. Köszönöm Sylvia River szerzőnek, hogy megírta a John Kenderson és bandája történetét. Nagyot ütött még mindig padlót fogom. Egyre izgalmasabb és akciódúsabb a történet.
Köszönöm!



Sylvia River
Reményhajsza 
( Reményhajsza 3.)


Tartalom:

 A Kenderson-házaspár és kedves barátaik – immár szokásosnak nevezhetően – ismét beletenyerelnek az eseményekbe, ráadásul azoknak is a kellős közepébe. A történet előző kötetének végén főhőseink vonásai kisimulnak, hiszen zűrzavaros kapcsolataik, életük rendeződni látszik, és végre ismét első számú szerelmükkel, a zenével foglalkozhatnak. Ez azonban most sem tart örökké… Néhány, többedszer is elszalasztott rosszfiú, illetve a magánéleti problémák ok-okozati összefüggései ismételten kényszerű különélést generálnak a házastársak között, ami lassan-lassan csak felveti a kérdést: miért pedálozik ennyire ellenük az Univerzum? A vész mindenfelől erőteljesen közelít; drogkereskedők, terroristák, börtöntöltelékek, bérgyilkosok képében; de a sértett női hiúság és a bosszú is nagy szerepet játszik abban, hogy felpörögjenek az események.


Vélemény
5/5


FRENETIKUS! IMÁDOM!
Így csupa nagybetűvel. Ízig, vérig akciódús történet. Történetről - történetre egyre izgalmasabb és újabbnál újabb karakterek bukkannak fel. Több szálon futó cselekmény tarkítja a történetet és teszi izgalmasabbá az olvasást. Szerző nem kíméli a karaktereket, de az olvasót sem az egyszer biztos. Az első regénytől kezdve egyre jobb és lélegzetállító, feszes történetet írt a szerző. Na meg a szövegek… Anyám.. helyenként kuncogtam, máskor fogtam a fejem egyes beszólásokon. S azt kérdeztem magamtól, hogy a szerzőnek honnan jöttek ezek a beszólások. Már most nagyon hiányoznak. Alig várom, hogy negyediket is kezembe tudhassam és meg tudjam vajon mibe fognak belekeveredni Kenderson és a bandái. Kizárt dolog, hogy valamibe ne legyen a kezük benne és főleg John, ne tenyerelne bele az ügy kellős közepébe, na meg Bonnie ő sem piskóta ám. Mostani kötetben Richie-t nem szívleltem, de Kristie-t sem nagyon. Két tökelütött… na de a többiek sem angyalok vagy igen?? Régi ismerősök is visszatértek Keegan, Patrick ,Nick és a  többiek. Lényeg a lényeg, hogy cseppet sem unatkoztam. Idegtépő, körömrágás közepette végül minden szépen lassan kiderült ki kicsoda a szereplők. Ewanről is kiderült pár dolog. Sean nem különben, hozta a formáját… Juanita és a barátnője.. Na az meg végképp kiborított. Remélem a következő kötet nem lesz benne a két nőszemély. S az sem elhanyagolható, hogy egy kis romantikus szál is volt benne, amit kicsit jobban feldobja a kedélyeket. Ugye?
Az utolsó néhány oldalon pár nagyon felpörögtek az események, izgalommal vártam a végét és szokásosan függővéggel zárult a mese. Nem gondoltam volna, hogy a harmadik rész ennyire rabul ejt és sokkal izgalmasabb lesz, mint az első kettő.  Szóval, ha nagyon szeretnél egy igazi vérbeli akciót, krimit és helyenként vicces beszólásokat olvasni, akkor ezt nagyon ajánlom neked.

Számomra ez a könyv idei év legjobb akciódús  regénye lett. Nagyon köszönöm az élményt. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni: