2019. március 23., szombat

Carrie Cooper: Bábok tánca (Marionettjátszma 2.)

Köszönöm az Álomgyár Kiadónak és Carrie Cooper szerzőnek, hogy elolvashattam a befejező kötetet. Hiányozni fognak Nikosz , Lili, John és Zack is . Csodálatos utazás volt számomra. Egy élmény, szórakoztató volt a történet. Bátran ajánlom nektek a négy kötetet. Carrie Cooper egyike legjobb romantikus/krimi szerzője az országban.
Köszönöm! 


Carrie Cooper
Bábok tánca
(Marionettjátszma 2.)


Tartalom:

Eltűnt ​szerelme utáni nyomozásának köszönhetően Lili Green ismét belekeveredik egy olyan ügybe, amiből sehogyan sem találja a kiutat. Lili Gérard Laconte, a nagy hatalmú, francia üzletember villájában ragad, és bár a férfi tökéletes házigazdaként viselkedik, a helyszín különleges, szabadelvű, mégis elzárt világa teljesen felbolydítja a lány lelki békéjét: a francia felső tízezer mérhetetlen luxusa veszi körül, a vendégek kötetlenül élvezhetik a testi-lelki örömöket, miközben gondosan elrejtett kamerák figyelik őket. Ebben az irreális valóságban minden egészen más megvilágításba kerül, még Lili igaznak vélt szerelme is. Vagy talán éppen az igazságot tárja fel?
Lili nem is sejti, milyen játék részesévé válik, ám a színpad készen áll, a bábok pedig elkezdik táncukat…

Vélemény
5/5

Nehéz szavakat találnom, hogy elmondjam mennyire, élveztem a befejező kötetet, egyben sajnáltam is. Nem akarok még búcsúzni Nikosztól, Lilitől, Johntól, Zacktől és Marktól. Titok, a játék lassan, de biztosan kiderül.  Most is alig lehetett letenni a könyvet, fordulatos, eseménydússá nőtte ki magát. Kétség sem fér, hogy hamarosan véget ér Laconte által életre keltett játék. Egy olyan játék, ami kis hijján majdnem végzetessé vált. Carrie mind végig fenntartotta figyelmemet, izgalmamat, fordulatossá tette a cselekményt. Néha megcsapkodtam voltam Nikoszt, na meg Lilit is... Komolyan!! Habár amilyen helyzetet teremtett Laconte, nem csodálom, amit tett/tettek. Nem volt akció benne, hanem inkább a lélekről, egymás iránti bizalomról, szerelemről szólt. Valahogy nem igazán tudtam felhőtlenül letenni a könyvet, mert valami megváltozott. Az egész, ahogy kezdődött és végződött a történet annyira fájdalmas volt számomra. Nagyon beleéltem magam Lili helyzetében. Vele együtt sírtam, nevettem és voltam szomorú. Mind végig éreztem a gyötrődést, ami a történet adott. Még, így is hogy pár órája fejeztem be, még mindig érzem. Olyan üresnek érzem magam. Lacontet nem tudom hova tenni, valahogy nem volt sem rossz, sem jó. Valahol kettőség lakozik benne. Viszont a vége… Azért egy csöpp epilógust még lehetett volna betenni. Vagy mondjuk 1-2 évvel később… Kíváncsi vagyok ezután Carrie milyen történettel fog előrukkolni és meg tudja ugrani azt a mércét, amit ez a sorozat emelt.
Hiányozni fognak nagyon. Nem tudom igazán elfogadni, hogy esetleg ez az utolsó történetük. Imádtam őket, szívembe zártam. Csodás utazás volt Nikosszal és Lilivel. Azt hiszem, egyszer majd újra fogom olvasni. Lili és Nikosz nálam legnagyobb, legjobb páros számomra.

Már most hiányzol Lili és Nikosz. Köszönöm Carrie ezt a csodálatos történetet, felejthetetlen és szórakoztató volt számomra. Végig izgultam, nevettem Lilivel az összes kalandjait, John beszólásai hatalmasak, Zack barátsága tiszta és szívből jövő, Markot pedig alaposan megcsapkodtam volna. S legvégén marad Nikosz. Kell nekem is egy ilyen pasi. (somolyogok). Ő példát mutat abból, hogy milyen, ha valakit szeretünk és vágyódunk utána. 




Kedvenc Idézeteim:









A könyvet itt tudjátok beszerezni: