2019. március 22., péntek

Carrie Cooper: Kétségekbe zárva (Marionettjátszma 1.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni Álomgyár Kiadónak és Carrie Cooper szerzőnek, hogy lehetőségem volt folytatni a Lili történetét. Kétségekbe zárva (Marionettjátszma 1.) c. könyv egy igazán izgalmas, feszültséggel teli történet. Köszönöm Carrienek, hogy folytatta Lili kalandjait. Nem hiába a kedvencem.
Bővebben lentebb olvashatod.


Carrie Cooper
Kétségekbe zárva
(Marionettjátszam 1.)



Tartalom:

 Lili Green élete már nem is lehetne tökéletesebb: imádja a munkáját, igaz barátok veszik körül, és boldogságban él együtt szerelmével.
Ám minden megváltozik, amikor Lili párja segélykérő üzenetet kap volt ügynök kollégájától, és azonnal a baljóslatú hívás nyomába ered. Amikor a szeretett férfi is eltűnik, Lili kétségbeesésében a saját kezébe veszi a nyomozást, és a rendelkezésére álló kevés információt követve Franciaországba utazik.
Ahogy Lili egyre mélyebbre ás az ügyben, olyan kérdésekkel és kétségekkel találja szembe magát, amelyek egy csapásra kettétörhetik korábbi tökéletes boldogságát.
Vajon a bennünk dübörgő félelmek és kételyek a valóság kongó vészharangjai, vagy a saját bizonytalanságunk hangjai csupán?

Vélemény
5/5

Jaaaj valaki adjon már kalapot, meg kell hajolnom Carrie Cooper szerző előtt. Komolyan! Zseniális ez a mű. Virágcsokrokat az öltözőjébe, tessék vinni, kérem.
Elképesztően remekmű. Hihetetlen! Messze a legjobb volt az első kettőnél. Legszívesebb 10 csillagot adnék, sőt még többet is. Nagyon ott van nálam első 3 topon a legeslegjobb könyvek listáján.
Itt már nagyban mennek a tétek. Nagyon magasra tette a lécet a szerző Nikosz és Lili kapcsolatában! Mert ugye hiába éldegéltek boldogan, ha Nikoszhoz befutott egy segélyhívás, így hát rögvest útnak indult. S találjátok ki, hogy Lili mit csinál néhány nap után? Pontosan! Azt csinált,amit eddig is. Fogta magát és ment a szerelme után. Naná, hogy megint beletenyerelt egy számára is veszélyes ügyben. Imádom Lilit, van érzéke a nőszemélynek. Itt már a szerelmük, kapcsolatuk került veszélyben. Nikosz nem kicsit változott meg rendesen. Még én is meglepődtem azon a közönyön, amit Lili iránt tanúsított. Nem tudtam letenni a könyvet, csak úgy faltam a betűket, izgultam, hogy akkor mi lesz most. Együtt maradnak vagy sem? Milyen veszélyes ügybe kerültek megint a kedvenc párosunk, főleg Lili.
A történetben visszatértek kedvelt karakterek is John és Zack. Jó volt ismerős neveket olvasni, noha csak pár oldalig lesznek velünk. Markot nem igazán tudtam megkedvelni, ahogy az előző kötetekben sem. Igazi egoista… Lacontet nem tudom hova tenni. Igazából azt sem tudom, hogy mennyire lehet veszélyes.  Igazi kaméleon ez a fickó. Lendületes, sodródó történet, ahol egy percre sem lehet letenni a könyvet. Szívből merem ajánlani, aki szereti romantikus kalandot és igazán mélyre ható érzelmi töltetű történetet. Igazi hullámvasút ez az egész. Sok kérdés akadt most, így a történet végére. Pl: Mi lesz most Nikosszal és Lilivel? Együtt lesznek? Végleg annyi a kapcsolatuknak? Lili mennyit fog bírni lelkileg? Szóval kíváncsian várom a következő befejező kötetet, hogy mi lesz kettejükkel. Nagyon szomorú lennék, ha még sem békülnének ki. Hatalmas élmény volt újra olvasni Lili legújabb kalandját. Köszönöm Carrie! Nagy kedvencem lett továbbra is a könyved. 


Kedvenc Idézeteim:







A könyvet itt tudod megvásárolni: