2019. március 8., péntek

Utazókönyv: Riley E. Raines: Chloe, a titokzatos (Trizanton pilótái)

Szeretném megköszönni Riley E. Raines szerzőnek, hogy utazókönyvként kezembe vehettem Chloe, a titokzatos (Trizanton pilótái)  könyvét Ezt a könyvet szívből tudom ajánlani, aki szereti a kalandokat, a robotokat és az akciót. Igazi ifjúsági könyv, minden korosztály kezébe veheti a történetet.


Riley E. Raines
Chloe, a titkozatos
(Trizanton pilótái)



Tartalom

Trizantonban kegyetlen háború dúl, amely nem kíméli a Ricofeld anyahajó legénységét sem. Egy napon új fejlesztésű, hatalmas és szörnyen bonyolult Humanoid harci gép érkezik a hajó hangárába, amelynek karbantartását a tizenöt éves Dionra bízzák. A gép „tartozékai” között szerepel Ethan, a legmogorvább sztárpilóta is, akivel az ifjú szerelő valaha találkozott. 

Dion soha nem látott kihívással néz szembe. Hogyan lesz képes megbirkózni azzal a feladattal, amelyre a műszaki személyzet nála tapasztaltabb tagjai sincsenek felkészülve? Hogyan fejthetné meg a fenséges robot titkait, ha egyszer nem mehet a pilótafülke közelébe? Mindennek a tetejébe Ethannel nem csak hogy képtelenség szót érteni, de még a gépére sem tud vigyázni. 
Trizanton pilótái a sorozat első kötetében egy távoli, forrongó világba repítenek, ahol a birodalmak között dúló, ádáz háborúban a káprázatos gépeknél csak a barátság értékesebb.




Véleményem
5/5

Hűha...hűha...és megint, hűha. Egyszerűen nem tudok szóhozni jutni. Ide vele a második résszel. Komolyan… alig bírtam letenni, főleg az utolsó pár oldal. Olvastam mindenhol, vittem magammal, mert annyira kíváncsi voltam Dionra és Ethanre. Kedvenc párosom. Meg kell jegyeznem, hogy abszolút de nem az én korombeli olvasmány és mégis megragadott, odaszegezett. S ami a legjobb, nem volt unalmas. Végre... Először is utazókönyvként került hozzám. Facebookon a szerzői oldalán olvastam pár részletet.. jó egy - kettőt,de megragadott a történet. Mikor olvastam a molyon, hogy van utazókönyvre lehetőség jelentkezni, hát jelentkeztem. S egy cseppet sem bánom. Sőt! Első helyen van a másik nagy kedvenc könyvemmel. Hihetetlenül izgalmas és zseniális csataleírásokkal. Olyan érzésem volt, mint ha egy filmet néztem volna. Emlékeztet nagyon egy filmre, nem tudom ti láttátok-e Tűzgyűrűt de, olyan volt, mintha azt néztem volna csak épp Dion és Ethan volt a főszereplő.
Nagyon bírtam Diont és Ethan a szópárbajt, a versengést és az, hogy utána képesek egymásban megbízni a csata közepén. Ezek után szívesen olvasnék még a szerzőtől további könyveket. Megfogott és mindenképp beszerzem, hogy polcomon lehessen mindkettő. Hatalmas élmény volt elolvasni, noha rövid volt, de nem fogok bánkódni, mert van következő rész. Még egyszer köszönöm a lehetőséget!



A könyvet itt tudod megvenni és résztvenni az utazókönyvre: