2019. június 16., vasárnap

90. Ünnepi Könyvhét és 18. Gyerekkönyv Napok 2019-ben

90. Ünnepi Könyvhét és 18. Gyerekkönyv Napok 2019-ben

Idén is sikerült Budapestre mennem a Könyvhétre még hozzá egyedül és pont ettől volt jobb. Még most se tudom szavakba önteni milyen volt számomra ott lenni. Meg annyi könyvek, standok és szerzők egy helyen felemelő érzés volt. Itt – ott felismertem egy-két szerzőt illetve, spontán csoportkép is készült az Ik stand előtt, azaz Imádom a könyveket standjánál. Hiszen olyan szerzőkkel találkozhattam, akikkel facebook chaten beszélgettem velük, illetve olvastam tőlük adott könyveket. Volt olyan szerző is, akit távolról mertem csodálni, mert nem mertem odamenni. Néhány képet tettem fel,de a többit itt találhatjátok Egy Hallássérült lány Blog oldalon.


A csoportkép ötlete Giuditta Fabbro szerzőnek jutott eszébe, ami nem is rossz ötlet. Remélem jövőre több kortárs szerzőt, lehetne lencsevégre kapni. 


Renata W. Müller, Suzanne Wolf, Giuditta Fabbro, Emilly Palton
Fényes Niki, Mike Menders és Egy Hallássérült Lány bloggere

Mielőtt oda érkeztem volna a 2-es villamoson voltam mikor megpillantottam a Parlamentet. Egyből előkaptam a telomat és fotóztam. Sajnos nem a legjobb lett, szerintem de legalább tudom, hogy hova menjek legközelebb.
Aztán megérkeztem a helyszínre és mehettem az utamra. Egyből az Álomgyár felé vitt az utam ott két zsákbamacskásat vettem. Már ott később a helyszínen ki is bontottam. Nagyon izgultam, hogy milyen lesz találkozni velük. Hiszen eddig csak chaten beszélgettünk. Néhány képet osztom meg veletek, mert ezt nem igazán tudom leírni milyen volt számomra. Azt el kell, mondjam, hogy nagyon élveztem, jól szórakoztam.

Álomgyár Standja


A képeket itthon készítettem. Ott a helyszínen nem tudtam már fotózni.Imádom a könyveket standja L. J. WesleyBarta Laura az Ana könyvespolc bloggerina
Köszönöm, hogy találkozhattunk, beszélgethettünk.

Robin O'Wrightly Dedikálások és személyes találkozások

J.K. Smith dedikálta Szerelem hirdetésre c. könyvem

Fényes Niki Feketén, fehéren 1-2 szerzője

Mike Menders Krisztin és Házinyuszi szerzője

Julia Lewis Thomson Többek sorozat szerzője és dedikálta
 a legújabb könyvét Többek között címmel.

Andy Baron és Renata W. Müller épp dedikálnak

Tomor Anita dedikál épp

Leda D'Rasi szerző dedikál

L. J. Wesley 
dedikálta nekem 12 első randi és Brook c. könyvet

És akkor jöjjön a szerzeményeim. Ezeket, a könyveket sikerült beszereznem tegnap.

A felső kettő már meg volt, dedikálásra vittem. Selena B. Lowell szerzőtől
kaptam ajándékba egy kis novellát.


Gabriella Eld dedikálta a könyvet


Álomgyár zsákbamacska 

És akkor jöjjön a szerzeményeim. Ezeket, a könyveket sikerült beszereznem tegnap.
Hát így telt a szombati délutánom. Egy élmény volt néhány szerzővel találkozni. Sajnos az Álomgyári dedikálásra nem tudtam maradni, mert 16. 00 után kezdődött. Hátha egyszer olyan időpont lesz, ami nekem is jó. Ugyanakkor számos más szerzőt is megpillantottam tegnap ilyen volt Gabriella Eld, Holden Rose, Bíró Szabolcs Katie Dreams . Remélem jövőre is tudni, fogok felmenni. S bízom benne még több szerzővel, fogok tudni találkozni egy dedikálás, illetve egy fotó erejéig. Mindenesetre egy nagyon klassz napot zárhattam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése