2019. június 9., vasárnap

L. J. Wesley: 12 első randi

~~~ Előolvasás ~~~

Szeretném megköszönni L. J.Wesley szerzőnek, hogy elolvashattam 12 első randi c. könyvét. A 12 első randi című könyv, Mogul Kiadó gondozásában jelenik meg és a 90. Ünnepi Könyvhéten meg is lehet vásárolni, az Imádom a könyveket a 31-es standjánál.


L. J. Wesley:
12 első randi


Tartalom:


Pam vagyok, és ez egyáltalán nem az én történetem. 

Nem bírtam már elviselni, hogy a legjobb barátnőm letargiában éli az életét egy rosszul sikerült kapcsolat miatt. Lépnem kellett, erre pedig csak egyetlen megoldást láttam. Átvettem az irányítást Sam szerelmi élete felett, hogy havonta legalább egyszer kimozduljon a lakása fogságából, és végre tovább tudjon lépni. Pasik széles választékát szállítottam le neki egy-egy randi erejéig, remélve, hogy ha az igazit nem is találja meg köztük, kiszakad a rátelepedő depresszióból, és újra elkezdi élni az életét. Legjobb barátnőjeként, kötelességem minden segítséget megadni neki, a magam nem feltétlen kedves módján.


Véleményem
5/5

Hát mit is mondhatnék...egy élmény volt elolvasni. Imádtam minden sorát.
Sam szingliként éli az életét, miután szakított a barátjával. Hogy túljusson, Pam, a barátnője 12 pasi,12 hónapra randikat szervezett le Sam-nek. Némelyiknél fogtam a fejem... Anyám egynémely pasi milyen... Áhh, viccesek.  S valójában nem ír egyáltalán fikciót a szerző, hogy egyes találkák a pasikkal milyen is lehet. Sőt! Mintha tapasztalatból, vagy mások elbeszélése alapján írta volna meg ezt a történetet. Nekem nagyon bejött, tetszett.

Eskü nektek ezt meg kell venni. Nagyon megéri. Ha rajtam múlna nem 5, hanem 15 csillagot adnék. Viszont amikor olvastam eszembe jutott, hogy ezek a találkák, miket adhatott Sam-nek, mire jött rá?  Milyen inspiráció, ötletek születtek meg egyes beszélgetései során. Ha jobban belegondolok nem hülyeség havonta egy pasi. Gondolom én… Nagyon nehéz úgy megírnom a véleményemet, hogy ne spoilerezzem el, hiszen alapvetően egy nagyon jó történetet olvastam. Szerintem a szerzőnek megmaradhatna ezen a stíluson a műfajban. S, ha lehet minden évben legalább kettőt, kérek ebből a műfajból. 

Kérlek, kedves szerző maradj meg ezen a műfajban, jól áll.  Mert egyszerre szórakoztat, elgondolkodtat és görbe tükröt tart magunk elé. Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget és nagyon várom, hogy kezembe tudhassam dedikált példányként.


Kedvenc idézetet





 

A könyvet itt tudjátok megvásárolni

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése