2019. június 29., szombat

Karina Halle: Nem lennék nélküled (McGregor testvérek történetei 1.)

~~~ Recenzió ~~~


Köszönöm az Álomgyár Kiadónak, hogy elolvashattam Karina Halle: Nem lennék nélküled c. könyvét. Szerzőtől már nem az első kötet, amit elolvastam. Már az előző kötettel megragadott a stílusa, írása. Ezzel már a kedvencemmé vált és szívesen olvasnék még McGregor testvérekről.  Bízom benne, hogy egyszer alkalmam lesz még olvasni a szerzőtől.


Karina Halle:
Nem lennék nélküled
(McGregor  testvérek  történetei 1.)



Tartalom:

Egy fogadalommal kezdődött minden… 
Linden McGregor magas, életerős és veszedelmesen jóképű helikopterpilóta, skót akcentussal. Mellesleg évtizedek óta Stephanie Robson legjobb barátja. 
Azonban néhány kapcsolatot nem lehet beskatulyázni, kategorizálni, címkét adni neki. 
A húszas éveikben mindketten sokat randiztak San Franciscóban, és amikor már kezdtek besokallni, kitaláltak egy egyezséget: ha harmincéves korukra nem élnek komoly kapcsolatban, összeházasodnak. 
Eleinte jó mókának tűnt az egyezség, de ahogy teltek az évek, és a szeretők száma csak növekedett, úgy az alku kezdett egyre inkább valósnak tűnni. 
Szex kell. A barátságukra komoly megpróbáltatás vár. Érzelmi hullámvasút elindítva. 
Az egyezség mindent megváltoztat. 



Véleményem
5/5

Imádtam. Nagyon élveztem az olvasást. Lendületes és nagyon haladós történet volt számomra. Egy percre sem hagyott unatkozni. Sőt! Nagyon jól szórakoztam, tetszett az egész történet. Élvezet volt olvasni. Lindent imádtam. Dögös és pimasz pasi hírében áll és ráadásul eszement ötlete támadt. Stephanie 25- születésnapján ígéretet tettek egymásnak, ha harminc éves korukra nem találnak pár, akkor ők ketten fognak összeházasodni. Ki hallott már ilyen fogadásról. S ezzel kezdetét veszi a nem mindennapi történet. Ahogy telik az idő, úgy lesz biztosabb Linden, hogy megkapja Steph-t, de James-nek nem igazán tetszik a dolgok alakulása. S amúgy sem a szívem csücske a srác. Linden kilenc teljes évet várt arra, hogy léphessen, megkaphassa Stephanie-t. Barátságból lesznek igaz, tartós szerelem. Igazából nem is tudnék többet mondani, mint azt, hogy egy igazi romantikus könyv. Bárhol, bármikor el lehet vinni és elolvashatja az ember. Lényeg, a lényeg egy szuper, imádnivaló és gyorsan haladó könyvet kaptam. Imádom a romantikus történeteket. S ezt pont főleg, mikor évekig nem tudnak a másik érzéseiről… Számomra egyik legkellemesebb kikapcsolódása volt és szívesen olvasnék még McGregorok testvérekről főleg. Kíváncsi vagyok milyen, lehet Bram. Szóval szívből ajánlom minden romantikus kedvelő olvasónak. Nekem nagyon bejött ez a történet.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése