2019. június 27., csütörtök

Vi Keeland: Órákon át kívánlak

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném megköszönni az Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashattam Vi Keeland: Órákon át kívánlak c. könyvét. Vi Keeland szerzőtől már olvastam könyvet és kíváncsian vártam a következő kötetét. Azt kell, hogy mondjam igazi nyári olvasmányként, ajánlhatom nektek. Könnyed, kis romantikus történet, ami nem akar több lenni, mint ami.


Vi Keeland:
Órákon át kívánlakTartalom:

Cain Westtel egy bárban futottam össze. Észrevette, hogy mogorva tekintettel méregetem, és azt hitte, hogy fel akarom csípni. Amikor csevegni próbált velem, nyomban helyre tettem, és megmondtam neki, hogy egy hazug, csaló és önimádó seggfejnek tartom. 
Ez az elbűvölő külsejű szemétláda ugyanis meghívta vacsorázni a legjobb barátnőmet egy luxusétterembe, és a mézes-mázos szövegével az ágyába csalta – csak azt felejtette el közölni, hogy nős. 
Megérdemelte, hogy úgy lehordjam, de még ennél is több járt volna neki azért, amit tett. 
Különösen akkor kezdett bizseregni a tenyerem, amikor az az elviselhetetlen, önelégült mosoly megjelent azon a tökéletes metszésű arcán, miután kiosztottam. 
Csakhogy később kiderült, hogy nem a megfelelő fickót rohantam le a tirádáimmal. 
Hoppá! 
Megszégyenülten húztam el a bárból, bocsánatkérés nélkül. De túltettem magam a dolgon, mert tudtam, hogy úgysem botlom bele a jóképű idegenbe még egyszer az életben.
Ebben a hitben ringattam magam… míg másnap reggel be nem mentem az egyetemre. 
Üdvözlöm, West professzor, az új oktatási asszisztense vagyok! Ön alatt fogok dolgozni… persze csak átvitt értelemben. 
Bár nem lehet rossz dolog az sem, ha az előbbi kijelentést szó szerint értelmezzük. West professzor alatt lenni igazán kellemes élmény lehet. 
Szédítően izgalmasnak ígérkezik a mi közös munkánk, professzor úr…


Véleményem
4,5 / 5


Mit is mondhatnék. Egy egyszeri nyári olvasmánynak elmegy. A cím alapján azt hittem tanár-diák viszony lesz, de sajnos nem. Inkább oktatási asszisztensként kerül Caine professzor alá vagy mellé… Értelmezze mindenki, ahogy akarja. (mosolygok épp)
Caine-nek és Rachel-nek is vannak számos gondjai, titkai a múltjukban. A történet szerint Rachel totál jogtalanul kiosztotta Caine-t ,mert azt hitte ő volt az a pasi , aki átverte barátnőjét Ava-t. Csak,hogy másnap szembesül a ténnyel , hogy bizony nem a jó pasit osztott ki. S igazából itt kezdődik a elmés kapcsolatuk. Érdekes volt végig olvasni miként jönnek rá, hogy ők ketten valamikor egyszer már találkoztak. Caine visszaemlékezéseiből sejtethető volt az a titok, amiért nem merte el mondani Rachelnek. Szerintem fogok még olvasni a szerzőtől, mert nagyon tetszenek a történetei.  Könnyedek, élvezhetőek és kellően meg van támogatva egy kis erotikával.

Viszont a zene terápia ötlet nem is rossz. Alkalmaztam Caine professzor által mondottak alapján. S tényleg élvezhető a zene.  Igazából nem is tudnék többet mondani erről a könyvről. Tetszett, élveztem és kiolvastam. Pluszt sajnos nem kaptam, mint az előző kötetnél a Beosztottnál. Ami az előzőnél a játékosság, csipkelődések voltak, abból pont ezek hiányoztak számomra. De még így is érdemes elolvasni a könyvet vagy, ha nyaralni mennél és nem tudod, mit vigyél, akkor ajánlom, tedd bele a táskádba. Mert tetszett és szeretnék még olvasni tőle. 


A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése