2019. június 12., szerda

Veda Sylver:Titkok vihara a Boszporusznál

Hálás szívvel mondok köszönetet Veda Sylver szerzőnek, hogy lehetőséget kaptam elolvasni Titkok vihara a Boszporusznál c. könyvét még a megjelenés előtt, a könyv Gyémántfelhő Kiadó gondozásában, jelenik meg 2019-ben.
A történetet egy csoportban olvastam egy Szerzői Bemutatkozó nap során, már akkor megfogott Kemal és Holly története.


Veda Sylver
Titkok vihara a Boszporusznál



Tartalom:

Holly Reed újdonsült menyasszonyként boldogan tervezgeti vőlegényével közös életét. Amikor váratlanul minden darabjaira hullik, ő egyik napról a másikra egy Isztambulba tartó gépen találja magát, hogy nővérét követve ott kezdjen új életet. 
Félelemmel vegyes izgalommal tekint az új ország, új emberek és az ismeretlen kultúra felé, ráadásul már a repülőtéren belefut egy lekezelő és arrogáns alakba. Az ördögien vonzó, gazdag üzletember, Kemal Güven minden nő álma, épp csak Hollyé nem. 
Azonban az élet újra és újra egymáshoz sodorja őket, míg végül Hollyt teljesen megbabonázza a perzselő tekintetű, szenvedélyes férfi. Csakhogy Kemal Güven élete maga a titkok vihara. 
"– Nem tudom, melyik a valódi és melyik az álarcod, a kedves és törődő vagy a rideg és távolságtartó. 
– Mióta megismertelek, már én sem"


Véleményem
5/5

Te jó ég! Ez a könyv, imádtam az első betűtől az utolsókig. Mennyi izgalom, dráma és titok lapult ebben a történetben. Kemal és Holly története teljesen megbabonázott, magába szippantott, nem tudtam letenni a könyvet. Faltam a betűket, és úgy érzem ez sokkal jobb lett, mint az első. 
Izgalmakkal teli mese a szerelemről, a családról, titkokról, hagyományokról, kitartásról, és az őszinteségről. Nagy élmény volt elolvasni Holly és Kemal történetét. Holly Isztamulban utazik, hogy elfelejtse az, ex vőlegényét és új életet kezdhessen. Csak, hogy alig tette be a lábát Isztamulban máris összefutott egy nem mindennapi fickóval és ugye első adandó alkalommal rá is borította a kávét. Aki történetesen kiderül, hogy húga ennek a férfinak kellett volna dolgoznia.
Tetszett a macska-egér játék az elején, érezhetően parázslott a levegő közöttük. Akár hova ment Holly, mindig összefutott Kemallal, ez annyira vicces volt. 

Ahogy haladt a történet úgy kerültek egyre közelebb és közelebb egymáshoz. Hiába kerültek egymáshoz közel, ha az élet, a sors és a körülmények, na meg a titkok szétválasztották őket. Kemal – nak nagyon sok titka van és pont a titka miatt, Holly nem maradt mellette.. Kemal családja sem igazán könnyítette meg Holly dolgát, de ettől lesz / lett izgalmasabb az egész. Igazi szerelem és dráma bontakozik oldalakon keresztül.

A szerző megjelent legelső könyvénél sokkal élvezetesebb, érzelmesebb és fordulatokkal tele az egész mostani történe. Csak nagyon sajnáltam, hogy hamar vége lett az egész... Szívesen olvastam volna még. Úgy érzem ez a történet még nincs teljesen lezárva.  

Ajánlom azoknak, akik szeretik a romantikus – dráma könyveket és Törökországba játszódó történetet. 


A könyvet itt tudjátok beszerezni.
Jelenleg előrendelhető.:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése