2019. június 28., péntek

Ella Steel: Féktelen hajsza

Szeretném megköszönni Ella Steel szerzőnek, hogy nyár egyik legjobb könyvét olvashattam el. A könyv Féktelen hajsza címmel Gyémántfelhő Kiadó gondozásában jelent meg 2019-ben. Egy igazi hamísítatlan romantikus könyvet kaptam. Ella továbbra is fokozza az izgalmakat egy új fajta történettel. Már alig várom a következő könyvet, hogy kezemben tarthassam.


Ella Steel:
Féktelen hajsza



Tartalom:

Mira Wright egy fiatal nyomozó, aki a múltban elszenvedett fájdalmait, a munkájában szerzett sikereivel szeretné felülírni. 
Társai körében elismert és határozott nő, de ez mind csak a felszín. 
Az egyik nyomozás során a sors összehozza egy titokzatos férfival, akivel együtt tölt egy szenvedélyes éjszakát. 
Jay Davis az elkövetett hibáit nem tudja maga mögött hagyni, hiába az eltelt évek… a bűntudat nem engedi. 
Mira az évekig gyakorolt önkontroll ellenére sem képes parancsolni magának. Úgy érzi meg kell ismernie a férfit és meg kell fejtenie a férfi testét beborító tetoválások jelentését. 
Boldogságra lelhetnek ennyi titokkal a hátuk mögött? 
Mindent megpróbálnak, hogy ez sikerüljön, kivéve az őszinteséget. 
Aztán egy nap el kezd felszínre törni a múlt…

Véleményem:
5/5

Hol is kezdjem?
Nos, Ella köszönöm, hogy elolvashattam. Remek művet adtál ki kezed alól, igazán alig tudtam letenni a könyvet. Nagyon tetszett és imádtam olvasni minden sorát. Tudni illik Ellától, már olvastam több könyvet és ezt a könyvet, pedig különösen szerettem olvasni.

Új történet, új karakterek és még több titok mindkét félről. Kedvencem Evelyn… Olyan mókás volt olvasni, de kedvelem Mirát is. Jay , nos … Mindenki tisztában van azzal, hogy könyves pasik / karakterek nem létezik… Csak álmunkban. Ella tökéletesen ábrázolja milyen pasira is vágyunk ,mi női olvasók.  

Egyre izgalmasabb, fordulatosabb történeket kapok, letehetetlen könyv.  Nagyon nem unatkoztam az egyszer biztos.

Hiszen ez a történet nem csak arról szól, hogy két főhősünk egymásban bolondult, hanem arról is amikor, épp egy nyomozás kellős közepén vannak. Sajnos a nyomozása során Mirának nemcsak azzal kellett szembenéznie, hogy elveszítette legjobb barátját és egyben társát, de azzal is, ami a kapitányságon történt. S ez a történet egyáltalán nincs lezárva.

Vége felé Jay megosztja Mirával egyik legnagyobb titkát miszerint ő apuka, egy aranyos kislány apukája. Ezeket jelenetek imádtam. Lehetne még több, remélem lesz is a következő könyvben. Sajnos Jay-nek nem ez az egy titka van még az életében, s pont a titkai miatt mennek szét. De bízom benne, hogy felülkerekedik és elmondja végre.

Imádom Lilly-t, igazi kis cserfes, szókimondó kislány.
Szeretem az olyan történeteket, ahol gyerekek is vannak benne. Mert ők aztán kimondanak olyat is, amit nem kellene.

Minden egyes könyve után egyre jobb, és jobb történetek kerülnek ki keze alól. Már nagyon vártam, hogy elolvashassam, hiszen szerző csoportjában már olvastam a részleteket. S szerencsésnek mondhatom, hogy már Könyvfesztiválon kézbe vehettem és ráadásul dedikálta részemre, személyesen. Nagy élmény volt elolvasni.

Őszintén megmondom rövidre, fogom a véleményem, mert nem merek többet írni, nehogy elkotyogjam fontos részletet a könyvből. Nagyon nem akarok spoilerezni…

Ella, ahogy azelőtt is mondtam, most azt mondom, ne hagyd abba az írást. Jó, vagy amit csinálsz. Mi sem bizonyítja, hogy negyedik könyved tartom a kezemben. S gyönyörködöm a borítón.


Viszont kicsit morcos vagyok, mert eléggé erős függővéget hagytál. Most mi lesz ezután? Kibékülnek? Jay, végre be adja derekát és elmond minden titkot Mirának? Már nagyon várom a következő könyved. 

Nektek pedig nagyon ajánlom, hogy vegyétek meg. Érdemes elolvasni, nem mindennapi történetet. Ajánlom minden kedves olvasónak , aki szereti a krimit,akciót és romantikát.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése