2020. február 2., vasárnap

Megyeri Judit: Rózsakő - Kezdetek (Rózsakői rejtélyek 0, 5.) "Mini kis történet, mely felkeltette a kíváncsiágomat az első rész iránt."

NewLine Kiadónál hamarosan megjelenik Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában (Rózsakői rejtélye 1.) c. könyve, ennek apropóján olvastam el az előzménynovellákat Rózsakő - Kezdetek
címmel, mely ingyenesen lehet letölteni ebookként a kiadó oldalán. Erről írtam egy kis rövidke véleményt az előzménykötetről.


Megyeri Judit:
Rózsakő - Kezdetek
(Rózsakői rejtélyek 0, 5.)




Tartalom:
Előzménynovellák a Rózsakői rejtélyekhez.
GÉNEK 

Ben a háta közepére se kívánja a karácsonyt, és nem a zűrös családja, meg a csicsásan feldíszített házak miatt. Hanem azért, mert a lány, akiért titkon odavan, egy fura sráccal jár. Ben mindent megtesz, hogy rájöjjön, mit rejteget a másik fiú. De vajon mit kezd majd az igazsággal?
RÉGIMÓDI SZALONCUKOR 

Flóra az egyetemen szaloncukor alá rejtett üzeneteket kap, amik egyre szenvedélyesebb idézetek Shelley-től. Vajon ki a titkos imádója? Flórát hajtja a kíváncsiság, hogy kiderítse, de nem számol a következményekkel.


Véleményem
5/5

Anyám, borogass. Judit feladta a leckét. Most, hogy várjam ki a könyv megjelenését?? Ejj... De soká lesz.
Egy kis kóstoló a hamarosan megjelenő könyvéhez, Holttest az Ambróziában címmel. Igazán érdekes lesz a két főszereplőt megismerni. Kíváncsivá tett, hogy alakul majd a sorsuk és miként találkoznak össze. Mivel ez 64 oldalnyi érdekesség van, igencsak szűkre szabta lehetőséget, hogy véleményt alkossak kedves Írónő. Nem lehetett volna plusz 60 oldalt bele csempészni?
Félő, hogy kikotyogok valamit. Pedig igazán érdekesnek indul ez a történet. Rejtélyek mindenhol vannak és arra várnak, hogy ezek kiderüljenek. Már nagyon várom, hogy teljes kötetet elolvashassam Benről és Flóráról. Hogyan fog kapcsolódni egymáshoz a történet , miként fognak találkozni.

A múlt bűnei után izgatottan vártam, hogy milyen történettel rukkol elő Megyeri Judit. Mert azt mondhatom biztosan, hogy észbontóan tehetséges és én nagyon imádom az ilyen típusú történeteket. Szóval ezzel, kis történettel kellően felcsigázott engem.

A könyveket itt tudjátok beszerezni: 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése