2020. június 2., kedd

C.C.Brown: Tania – Örvény a múltba - (Kaland, rejtély, izgalom és szerelem...Kell ennél több?)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm az Ágenda Kiadónak az újbóli lehetőséget, hogy elolvashattam C. C. Brown: Tania – Örvény a múltban című könyvet. Ez a könyv számomra nagyon izgalmas és kalandos történet volt.. Jó, igaz az eleje kissé nehezen indult be. Egy este alatt olvastam ki a könyvet, annyira magával ragadt, hogy alig tudtam letenni. Még több ilyen történetet szeretnék olvasni. Kedvencet avattam. 

C.C.Brown:
Tania – Örvény a múltba



Tartalom:
Almási Tania egy rendkívüli lehetőséget kap a dél-angliai tengerparton működő Living Coasts víziállatkerttől, így néhány hónapra Torquay-ba költözik. A tenger fölött magasodó állatkert helyén száz éve még az angol arisztokrácia társasági életének központja, a Marine Spa épülete állt. Egy éjszakai, egyéni mentőakciója alkalmával a sziklák alatt kavargó örvény a mélybe, vagyis 1893-ba sodorja. Így veszi kezdetét egy izgalmas, kalandokkal átszőtt utazás, ahol egy okostelefon fontos szerepet kap, de számtalan bonyodalom okozója is. Hogyan sikerül áthidalnia az évszázados különbségeket? Izgalmas hajsza, kalandos utazás, szerelem, humor, és felhőtlen kikapcsolódás, legfőképp az olvasónak!

Véleményem
5/5
(Nyomokban spoilert tarta

Az elején eléggé nehezen indult be számomra ez a történet. De aztán André egy beszólása után egy varázsütésre gyorsan haladtam. Ez az igazi kalandos történet. Tania 21. századból több mint 100 évet "utazott" a múltban, az 1893-as időben. Itt kezdődik igazán a meseszerű kalandos utazása Tania-nak és André-nak.


– No neeeem Georgia! – mordul fel André. – Nem gondolod, hogy elviszek magammal egy nőt, akit pesztrálhatok egész úton! Még azt se mondtam, hogy én elmegyek, te pedig rám akarsz sózni egy málhát is? – Hát nem mész el? Fordul kétségbeesetten a férfi felé Lady Thinder. – Jaj, dehogynem megyek! – pattan fel André, és idegesen járkálni kezd.


Jó régen olvastam már ilyen kalandos történetet. Nem új keletű azt mondanom, hogy egy este alatt kiolvastam, annyira magával ragadt, pörgős cselekménnyé vált. Nagyon nem értem rá unatkozni. S ráadásul ekönyvként nyugodt szívvel vihettem magammal. Szószerint. Ennyire nem tudtam letenni.

Tetszett a maga a kor, hely és az, hogy nem mindegy, hogyan mondott ki a szavakat. Vicces volt Taniat olvasni, hogy mindig ki kellett javítania magát. Aztán főleg, mikor André-val volt. Nagyon forrt kettejük közt a levegő, avagy a lapok, helyesebben. Éreztem a vibrálást, izgalmat minden egyes oldalnál.

Emlékeztek arra, filmre, ami három rész készült és Brandon Fraser volt a főszereplő és Rachel Weisz a partnere? Nah, őket képzeltem el Taniat és Andrénak. Komolyan mást nem is tudnék elképzelni, annyira adta magát az egész.

Tania Almási… leszel a feleségem? – Igen, boldogan, André Francis Cowper! – válaszolom – s az ékszert az ujjamra húzza. – Soha, soha többé ne vedd le… kérlek – mondja, majd magához húz, és megcsókol. Érzem a szappan, és szivarfüst illatát az arcán. A hajó zümmögve ring alattunk. Talán nemsokára hazaérünk


Egyiptom, rejtély, utazás, beduinok és összeesküvés. Izgalom a javából. Első könyves íróként ez nagyon jó könyvet adott ki, sőt érdemes figyelemmel kísérni C. C. Brown munkásságát.
Ajánlom azoknak, akik szeretik a kalandot, rejtélyt s nem vetik meg, hogy romantika szál is van benne. Érdemes beszerezni, igazi nyári kikapcsolódást nyújt.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése