2020. június 3., szerda

Exkluzív beleolvasó: Hajnal Kitti: Főnix című könyvéből

Pár nappal ezelőtt jelent meg Hajnal Kitti legújabb kötete a Főnix címmel, ebből hozok nektek egy kis részletet belőle. Hetente egyszer fogom hozni. Bízom benne, hogy nektek tetszeni fog ez a kis történet, engem már megnyert az írónő.
Jó olvasást!

Hajnal Kitti:
Főnix



Tartalom:
Kaphat-e főnixként szárnyra hamvaiból egy kapcsolat? Képes-e egy erősnek indult szerelem túlélni az idő, a titkolózás és a kimondatlan szavak, okozta sebeket? 

Jake tizenkilenc éves. Három szenvedélye van: a festés, a motor, és Noah. Három éve alkotnak egy párt, Jake épphogy tizenhat múlt, amikor elcsábította a férfit, aki a tanára volt. A kapcsolatukat így több okból is titokban kellett tartaniuk, a négy fal azonban nemcsak köréjük nőtt, egy idő után közéjük is állt. Az egyre több súrolódás egyre több veszekedést szült, Jake ráadásul egy vitájuk hevében elkövetett egy súlyos bűnt, ami tovább mélyítette közöttük a szakadékot. Amikor azonban Noah életében feltűnik valaki más, és elszánja magát a szakításra, rá kell döbbennie, hogy ők ketten képtelenek elengedni egymást…



Engedéllyel!

Már megint.
Ismét veszekedtek, ezúttal is valami jelentéktelen apróságon, ami egyébként szót sem érdemelne. Mostanában az ilyen viták állandósultak, bármi kiválthatta őket: egy mosogatóban felejtett tányér, pár perc késés vagy akár egy rosszul megfogalmazott mondat.
Noah-nak elege lett. Ez az állapot tarthatatlan, semmi értelme, így csak kikészítik egymást. Ki kellene mondani, hogy vége…
Jake-re nézett. A fiú összeszorította a száját, a szeme izzott a haragtól, és Noah nem bírta megtenni. Az elhatározás helyett elkapta egy teljesen más érzés: a vágy.
Jake meglepetten nyögött fel, Noah pedig kihasználva ezt a döbbenetet elmélyítette a csókot. Tetőtől talpig belebizsergett az érintésbe. Legalább fél éve nem értek egymáshoz, már nem is hitt benne, hogy igazán kívánnák egymást. Jake azonban átkarolta, közelebb húzta magához, érezte a szívverését. Nyilvánvalóan többet akart, kifulladva szorította az ajkát az övére.
Noah az ágyra lökte a fiút. Szinte letépte a saját pólóját, aztán lehajolva Jake nadrágját rángatta le, miközben a fiú is megszabadult a felsőjétől. Fölé akart mászni, teljes súlyával ránehezedni, érezni, ahogy reszket alatta, de párjának más tervei voltak: Jake felült, megragadta Noah farmerjét, egy mozdulattal rántotta őt közelebb, és már bontotta is az övet, az ujjai bekúsztak az anyag alá, aztán Noah számára már csak a forróság létezett a férfiassága körül…
A férfi nem bírta elszakítani a pillantását. Lángolt a teste, bódultan fogadta a kéjt, úgy érezte, menten felgyullad, mégis Jake tekintete volt az, ami igazán perzselte…
Enyhén eltaszította magától Jake-et, a fiú elterült a takarón. Noah vett néhány mély lélegzetet, aztán kilépett a ruháiból, és a maradék értelmét összekaparva nyúlt a síkosítóért.
Nem tudta volna megmondani, hogyan bírta eddig. Olyan volt, mint hazatérni, lihegve hajszolta a ritmust. Jake az ajkára tapadt, szinte harapta a bőrét, a körmei a húsába mélyedtek, aztán elszakadt tőle, majd egy hangos kiáltással feszült meg alatta. Ki kellett nyitnia a szemét, látnia kellett az arcát…
Kimerülten roskadt az ágyra, és miközben zsebkendőért nyúlt, Jake-et figyelte. A fiú nagy kortyokban szedte a levegőt, de nem nézett rá, ő pedig tudta, hogy szex után mindig percekig ki van ütve.
– Hónapok óta nem értél hozzám.
Noah-nak fogalma sem volt, hogy ez megállapítás, vád vagy rejtett kérdés, így inkább hallgatott. A csend hosszúra nyúlt közöttük, az előbbi intimitás eltűnt, a hiánya fájón dübörgött.
– Valami volt a tekintetedben, mielőtt megcsókoltál. Mi?
Noah nem válaszolt rögtön. A pillantása az éjjeliszekrényen lévő hamutálat kereste, de annyira régen dohányzott az ágyban, hogy csupán a hűlt helyét találta. Fel sem tűnt neki, hogy már nincs ott… Így csak ült tovább, karját felhúzott lábán nyugtatva, és egy nehéz sóhajjal együtt hagyta el a száját a vallomás.
– Szakítani akartam.
Gomolygó feszültség örvénylett köztük, ahogy a szavak elhaltak.
– Miért?
– Van valaki más.
Nem akarta elárulni. Tudta, hogy ez lesz az utolsó csepp, ezzel végképp fel fogja szítani Jake dühét, és nem is csalódott. A fiú felpattant az ágyról, a szeme szikrát szórt, a hangjától zengett a szoba.
– Ezt képes voltál szeretkezés után közölni? Ilyen nyugodtan?!
Noah hiába kelt fel, nem bizonyult elég gyorsnak, Jake a mellkasánál fogva megtaszította, az ütéstől hirtelen levegőt sem kapott, köhögve görnyedt össze.
– Hogy tehetted ezt velem?!
– Sajnálom.

A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése