2020. június 4., csütörtök

C.C. Brown: Tania – Az Ausztrál pokol ( Izgalom a köbön, ezt mindenkinek el kell olvasnia a folytatást.)

~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Ágenda Kiadónak és C.C. Brown írónőnek, hogy elolvashattam Tania – Az Ausztrál pokol c. könyvét. Nem lehetne még folytatni ezt a történetet? Nagyon nem kellett volna befejeződnie, hiszen még napokkal később is vártam, hogy olvashatok-e még tőlük. Kedvenceimmé váltak és hiányozni fog Tania és André.

C.C. Brown:
Tania – Az Ausztrál pokol


Tartalom:

Almási Tania az esküvőjére készülődik, miközben sógora, Robert elrabolja. Egy börtönhajón ébred, és tudatosul benne az út során, hogy nincs menekvés számára az Ausztrál börtönszigetről. A hajó az útja során hajótörést szenved, és Tania a szomszédos szigeten tér magához. Az életben maradás, a terhessége, és  hogy nem láthatja viszont szerelmét  arra ösztönzi, hogy elinduljon vissza Anglia felé. Izgalmas hajsza és lelki megpróbáltatások sora veszi kezdetét.

Véleményem
5/5

(Nyomokban spoilert tartalmaz.)

Uh, anyám ez sokkal jobb lett, mint az első része. Fokozódik az izgalom, a kaland és a mindent elsöprő bosszú. Ezúttal Tania apja is megjelenik a történetben, aminek nagyon örülök. Mert legalább megimerhetjük ki is valójában.
André testvére, Robert továbbra is gondot okoz mindenkinek. Nem tudja feledni, hogy nem sikerült megszerezni a vagyont. Ezért, hát bosszút esküdött és elrabolja Taniat. Tania most sem hazudtolja meg magát. Ugyanolyan vagány és felvágós természete van, mint az első részében, viszont ez a természete fogja majd megmenteni a zűrös helyzetekből. Nem mellesleg áldott állapotban kell menekülnie, életben maradnia.
S, hogy miért mindig csak ablakon tudd kijutni... Ezen mindig nevettem, mintha más lehetősége nem is lett volna.
Történelem ismétli önmagát, noha Tania nem halt meg, de ez elég ahhoz André törjön-zúzon.
Hihetetlen milyen kalandokba, veszélyekkel teli helyen volt Tania, csoda, hogy túlélte.
Ezt a könyvet is befaltam egy este alatt. Még ennyi idő után is sokat van eszemben ez a történet.
Arra lennék kíváncsi, hogy írónő nem gondolt esetleg, hogy folytatná ezt a történetet? Nagyon örülnék neki. Már most hiányozik nagyon Tania őszintesége és André valamelyest higgadt jelenléte.

Egy élmény volt számomra ezt a két kötetet elolvasni és szívesen olvasnék még többet Tania-ról, André-ról és Peter-ről és persze Georgia-t is.
Viszont bátran, szívből ajánlom Tania sorozatot. Letehetetlen, fordulatos cselekménnyel van megáldva.


A könyvet itt tudjátok beszerezni:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése