2020. július 16., csütörtök

NewLine Kiadó júliusi megjelenései - ( "Újabb gyöngyszemek kerülnek kiadásra.")

NewLine Kiadó júliusi megjelenéseit hozom el nektek, ezek közül már olvastam is, bízom benne, hogy többihez is lesz szerencsém. A kiadó egyre jobb történeteket és tehetséges írókat hoz nekünk. Nem is tudom bőség zavarában melyiket is válasszak majd, mert egytől egyig mind érdekes és felkeltette a kíváncsiságomat. Mindegyiket kívánságlistára tettem, hogy valamikor majd be tudjam szerezni. Nektek melyik tetszik, melyiket várjátok?
A könyvek megjelenési dátumai a címek alatt fogjátok megtalálni, ahol a Megjelent van írva, valóban megjelent már az adott könyv.




Fróna Zsófia:
A fegyverforgató – Fegyverek Háza
(Megjelent)



Tartalom:

Egy lány. 
Egy farkas. 
Egy tőr. 
Egy történet…
A harcos lélek küzdeni fog a végsőkig, a gyenge feladja, mielőtt célba érne. 
A tizenhét éves Megaira feszegeti saját határait, mindent megtesz, hogy kiderítse, mire hivatott. 
Miközben próbál rájönni, valójában hová tartozik, rejtélyes meghívást kap a Fegyverek Házába. 
Vajon az a sorsa, hogy fegyverforgatóvá váljon? 
Ahhoz harcos lélek kell, Megaira azonban még soha életében nem emelt kezet senkire. 
Megállja majd így a helyét? 
A válaszok keresése közben rájön, hogy a háttérben sötét erők munkálkodnak veszélybe sodorva a világot, amibe csöppent és a jövőjét, ami felé eddig csupán pár lépést tett. 
Lehet egy békés természetű lányból fegyverforgató? 
Tényleg ezt a sorsot szánták neki, vagy valami egészen mást? 
Meg tud küzdeni a rá leselkedő veszélyekkel, vagy elbukik?
A tét hatalmas, sikerén vagy bukásán több múlik, mint gondolná…

Olivia Brice:
Újra hinni és élni
(2020. júl.25.)

Tartalom:
„Nem ​hiszek a tündérmesékben, többé már nem!” 
A félig magyar, félig amerikai származású Elizabeth Hobbs megsebzett szívvel, de annál nagyobb álmokkal költözik Chicagóba. A múltban ért sérelmei miatt nehezen nyit a férfiak irányába; úgy érzi, soha többé nem akar szerelmes lenni. Ám a szerelmet nem lehet keresni, azt a végzet sodorja utunkba. Elizabeth első munkája egy őrületesen sármos labdarúgó útjának egyengetése, ám a focistával közös munkájuk nem várt fordulatot vesz és eddig elhallgatott titkok kerülnek felszínre. 

Daniel Miller a chicagói labdarúgó csapat kapitánya és üzletember, híres egyéjszakás kalandjairól, nem akar elköteleződni egy nő mellett sem. Azonban a klub vezetősége egy „koloncot” ad mellé, akinek az utasításait követnie kell a csapat és a klub érdekében. Munkakapcsolatuk átalakul, de Elizabeth múltja és Daniel félelmei számos akadályt állítanak kiteljesedni vágyó szerelmük elé. 

Hogyan nyithatjuk meg újra összetört szívünket, ha a szerelem kopogtat rajta? 
Képesek vagyunk másokkal szembeni előítéleteinket legyőzni?

Ha tudni szeretnéd hogyan keveredik a történetbe a maffia, akkor tedd a kosaradba és olvasd el a könyvet!
„… milliomos vagyok, van sármom és jól nézek ki. Chicago legmenőbb agglegényének tartanak, bomlanak a nők utánam. Habár ezek az emberek mit sem tudnak a valódi énemről, a médiának sem mutatok ebből mást, mert már nem érdekelnek a külsőségek.”
Kopácsi Krisztina:
Sötét múlt
(2020. júl. 25.)


Tartalom:

Egy vagyonos és jóképű férfi. Egy szegény, de csodaszép lány. Az esély, hogy valaha is találkozzanak, egy az ezerhez. A sors mégis úgy dönt, hogy egy véletlen baleset eredményeképp keresztezzék az útjaik egymást. Alex és Stephanie között lassan lángra lobban a szerelem, ám kapcsolatukat egyre durvább fenyegetések árnyékolják be. Végül Stephanie cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, amit csodával határos módon túlél. Minden nyom egy ember felé mutat, és a zaklatót letartóztatják. De vajon tényleg a bűnös került rács mögé? Amikor elrabolják Stephanie-t, robban a bomba, a múlt újra életre kel. Túléli-e a kapcsolatuk a napvilágra bukkanó titkokat? Vajon képes lesz-e Stephanie megbirkózni a szörnyű igazsággal és a feltáruló családi tragédiával?

Renáta W. Müller:
Függőségben
(1-2)
(2020. júl. 25.)


Tartalom:

Modern ​románc, sok szerelemmel, bonyodalommal és egy kis focival.
Nathaniel Cruz már akkor belebolondult Alexis Woodville-be, amikor a lány a gimnáziumban egy szerencsétlen baleset folytán, fejen találta őt egy focilabdával. A cserfes és csábos, vörös hajú lány szó szerint levette a fiút lábáról. Egyikük sem sejtette, hogy a spontán vonzalom életre szóló bilincset tesz majd a szívükre, de katasztrofális időzítés és egy buta véletlen hosszú időre elszakítja őket egymástól. 

Évekkel később Nathaniel már a világhírű futballsztár csillogónak látszó életét éli, szívében azonban még mindig megszállottja Alexisnek. Véletlen találkozásukkor felszínre törnek a régóta eltitkolt vágyak, ám hiába tombol közöttük a szenvedély, a féltékenység és birtokolni vágyás megint szétválasztja őket. 

Amikor útjaik később újra keresztezik egymást, hatalmas dilemma előtt állnak. Követve a szívük vágyát, megadják-e magukat az oly régóta elnyomott szenvedélynek, vagy feláldozzák a szerelmet a felelősségtudat oltárán. 
Ez Alexis és Nathaniel érzéki, szenvedélyes története. Remélem, annyira élvezitek majd olvasni, mint amennyire én az írást élveztem!



A könyveket itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése