2020. július 7., kedd

Marilyn Miller: A királynő - ("Waoo. Ez igen! Ez az igazi maffiás történet. Imádom Marilyn stílusát, süt a történeteiben a forró szenvedély, a szerelem, az izgalom...")

~~~ Recenzió  ~~~

Szeretném megköszönni Marilyn Miller írónőnek, hogy újabb történettel ajándékozott meg A királynő címmel. Egyre jobb és fordulatos történetekkel tudd meglepni engem Marilyn. Mindig várom, hogy mivel fog meglepni. Ezzel a történettel abszolút a legjobb lett. Most már nem A vezér a kedvencem, hanem A királynő.


Marilyn Miller:
A királynő
  


Tartalom:
Serena ​Salvatore vagyok, és ez az én történetem. 

Egy olyan világ részévé váltam, ahol egy szabály létezik: a hűség. Egy olyan világ részévé, amely nem ismeri a könyörületet, ahol mindennap meg kell küzdeni az életben maradásért. Félre kellett tennem az elveimet, azt, aki voltam, hogy azzá az emberré válhassak, aki ma vagyok. 
Egy maffiavezér felesége. Szerelme. Társa. Bizalmasa.

Hogy féltem-e? Igen. Hogy akartam? Az már nem számít, mert ezt az életet választottam. Egy maffiavezért. Egy férfit, akibe visszavonhatatlanul beleszerettem. Már az övé vagyok. Az alvilág része vagyok. 
Én vagyok A KIRÁLYNŐ.

„Mikor megérint, világok dőlnek romba. De leginkább az én világom erősnek hitt pillérei. Olyan ez, mintha csak ekkor élnék igazán. Mintha az érintése nélkül egy haldokló test lennék, ami a sötétséget vágyja.”


Véleményem
5/5

Waoo. Ez igen! Ez az igazi maffiás történet. Imádom Marilyn stílusát, süt a történeteiben a forró szenvedély,a szerelem, az izgalom...
Őszintén megmondom mióta figyelemmel, kísérem az írónő munkásságát és egyre több kötetét, olvastam, folyamatosan fejlődik. Jobbnál jobb történeteket ír, amitől totál ki tudok kapcsolni. Ha leteszem, folyton azt érzem, hogy valamiről lemaradok, ezért folyton cipeltem magammal a könyvet. Nagyon szeretem a köteteit olvasni. Kikapcsol és elvisz olyan világban, ahol csak képzeletemben járhatok.

Így voltam Serena-val és Alexander-rel. Micsoda páros! Az a szenvedély, a tűz mely egymás iránt éreznek.  Elképesztően élethűnek éreztem, annyira elevenek voltak az érzéseik.
Viszont volt olyan pontja a történetnek Serena részéről, ami nem tetszett. Néha nagyon kiakasztott a viselkedése, sőt a testvére is valamilyen szinten nem igazán tudtam megkedvelni.
Igaza van  Alexander-nek, tudta kihez megy férjhez. Szóval... Nem igazán értem, vagyis de…
Aztán a maga történet, ami megfogott, imádtam, fordulatos volt. Abszolút nem lehetett kikövetkeztetni mi miért történik. Ki kicsoda akarja őket megtámadni.

Amikor először megírta az A Vezért kicsit féltem, hogy olyan klisés, sablonos lesz majd a második része. De, nem! Sőt!  Kedvencem lett. Felülmúlta a Vezért! Imádom.

Fura, hogy kiolvastam, úgy érzem még nincs vége a történetnek. Mintha lenne majd folytatása… Egyszerűen imádom. Szeretem, amikor arról ír, hogy milyen a szerelem, szenvedély, hűség, árulás,a mocsok és legfőképpen a fájdalom,a lélek fájdalma. Mintha maga is megtapasztalta volna és ezeket, az érzéseket, könyv formájában adja vissza.
Nem igazán tudok kedvenc karaktert mondani a történetben, talán Jasmine, Alexander húga. Tőle viszont szívesen olvasnék történetet. Főleg a tojásos incidens miatt is... Jó, tudom nem pont a lényeget vettem ki. De mégis annyira szimpatikus és úgy érzem Jasmine tudna még mit mesélni.


Viszont a történet végére hátborzongató lett. Szinte magam előtt láttam Rault és Alexandert, ahogy egymással szemben álltak, micsoda küzdelem volt. Néha megdöbbenek, hogy milyen véres, brutális az alvilág. Nem meg mézes mázos, cukor habos történet ez, hanem véresen kemény ez az alvilág.  Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a legjobb maffiás történet. Megtudd lepni, lehet még fokozni a történetet. 
Marilyn folytasd ezt a történetet. Maffia írása a te világod. Köszönöm még egyszer a lehetőséget. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése