2020. július 30., csütörtök

Kopácsi Krisztina: Sötét múlt - ("Megkérdezhetem Kopácsi Krisztina, eddig hol volt? Hol tartotta ezt a történetet? Mennyi titok, csavar van ebben a történetben. Mire az egyik titok kiderül, jön egy újabb..")

~~~ Recenzió ~~~

Kopácsi Krisztina írónőnek szeretném megköszönni, hogy elolvashattam megjelent könyvét Sötét múlt címmel, mely NewLine Kiadó gondozásában jelent meg. Számomra megtisztelő, hogy egy író felkér, hogy olvassam el a könyvét és pláne, hogy írjak is róla véleményt. Ez a könyv minden meg van, hogy sikeressé váljon. Legalábbis engem nagyon meggyőzött, hogy figyelemmel kísérjem továbbra is.


Kopácsi Krisztina:
Sötét múlt


Tartalom:
Egy vagyonos és jóképű férfi. Egy szegény, de csodaszép lány. Az esély, hogy valaha is találkozzanak, egy az ezerhez. A sors mégis úgy dönt, hogy egy véletlen baleset eredményeképp keresztezzék az útjaik egymást. Alex és Stephanie között lassan lángra lobban a szerelem, ám kapcsolatukat egyre durvább fenyegetések árnyékolják be. Végül Stephanie cserbenhagyásos gázolás áldozata lesz, amit csodával határos módon túlél. Minden nyom egy ember felé mutat, és a zaklatót letartóztatják. De vajon tényleg a bűnös került rács mögé? Amikor elrabolják Stephanie-t, robban a bomba, a múlt újra életre kel. Túléli-e a kapcsolatuk a napvilágra bukkanó titkokat? Vajon képes lesz-e Stephanie megbirkózni a szörnyű igazsággal és a feltáruló családi tragédiával?

Véleményem
5/5

Megkérdezhetem Kopácsi Krisztina, eddig hol volt? Hol tartotta ezt a történetet? Mennyi titok, csavar van ebben a történetben. Mire az egyik titok kiderül, jön egy újabb..
Stephanie -t imádtam, mintha magamat látnám, mondjuk biciklivel nem ütöttem még el senkit. Hehe..
Vicces, romantikus, izgalmas volt, meg volt benne minden. Nagyon lekötött, megfogott engem. Alig pár óra alatt olvastam ki ezt a könyvet. Waoo! Fantasztikus.
Kedvenc páros minden bizonnyal Greg és Lizzy. Ugye, lesz külön történetük? Imádnám vitájukat olvasni, szóval, kérem az ö történetüket. De rögvest.

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen történetben, ennyi titok belefér, és mégis. Lassan bontakozott ki az egész és alig hittem el, amit olvastam. Szinte majdnem mindenkinek volt titka, mind köthető volt Stephanie-hoz. Ki gondolta, hogy egy veszélyes, velejéig gonosz ember ennyi embert képes tönkre tenni. Nem gondol senkire és semmire.
Viszont picit hiányoltam elején Alex gondolatait, hogy mit gondolt Steph-ről, a helyzetről, mit érezz stb. Csak vége felé kezdett kicsit több lenni, ebből lehetett volna több is.  Szívesen olvastam volna, hogy mit gondol Alex.

Fordulatos volt a történet, mert nagyon sok minden történt Alex-el és Stephanie-val. Mindkettőjük életében titok lappang. Míg Alex tudja, addig Steph nem. Nem nagyon akarok spoilerezni, de azt mondhatom, megéri elolvasni a könyvet.

Mindenesetre így is tökéletes volt. Sajnáltam, ami Nancy-vel történt. Amikor azt a részt olvastam, annyira döbbenetes volt, élethűen lett megírva, hogy éreztem mindent, amit ő átélt.
Most már megértettem, miért nem lehetetett családja. Csodálom Stephanie-t, hogy megbocsátott.


Ami biztos, hogy engem teljesen lekötött, lefoglalt. Gyorsan kiolvastam, élveztem minden percét. Tetszett, csipkelődős párbeszédek, vicces beszólások. Számomra ezzel a kötettel az írónő megvett magának. Tuti ezek után többi köteteit is el fogom olvasni. Szívből ajánlom nektek is, ezt a kötetet. Lélegzetelállító, fordulatos történet és végén is tartogat jókora csavart is az írónő. 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:
Jelenleg E-könyvként lehet beszerezni, hamarosan lesz nyomtatottan megvenni, itt a link hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése