2021. július 10., szombat

21.Század testvér kiadója, a Next21 Kiadó - ("Mikor szembe jött egy új kiadó, gondoltam megnézem magamnak, milyen könyveket fognak kiadni. ")

Mai blog bejegyzésemben egy új kiadót fogok nektek bemutatni. A 21. század Kiadónak, testvér kiadó született meg nem olyan régen. A testvér kiadó neve Next21 Kiadó. Mikor szembe jött egy új kiadó, gondoltam megnézem magamnak, milyen könyveket fognak kiadni. Ugyanis nem csak magyar szerzők könyveit szoktam olvasni, hanem bizony külföldi szerzőket. Nem mindig ragadott le egy bizonyos zsánernél, kíváncsi vagyok milyen történetekkel, rukkolnak elő egyes kiadók. Így vagyok ezzel az új is a Next21 Kiadóval is.

Nos akkor kezdjük is bele, hogy nekem mely könyvek tetszettek meg. Bízom benne, hogy nektek is lesz mit találnotok.

 


Ann Cleeves:
Hollófekete

(Shetland sorozat)

Tartalom:

A magányos, kiközösített Magnus Tait vendégeket vár szilveszter estéjén, de azok csak nem jönnek. Másnap reggel meggyilkolt tizenéves lány holttestét találják meg a közelben, és a gyanú Magnusra terelődik. Jimmy Perez felügyelő nyomozni, kezd, és a szálak a Shetland-szigetek múltjába vezetnek, olyan ügyek közé, amelyeket jobb nem feszegetni.

 Lucy Diamon:
Egy majdnem tökéletes nyaralás

Tartalom:

Itt ​a vakáció, Cornwallban a tengerparton teltház van Lorna szállásán. Az úszómedence mellett napágyak sorakoznak, az ég tündöklően kék, egymás után érkeznek a nyaralók.

Em úgy tervezte, a tinédzser gyerekeivel és George-dzsal, az új pasijával megy nyaralni. Tökéletes lesz! De kiderült, hogy George hatéves gyereke is jön, aki nagyon macerás. Vajon átvészeli a románc a szülői feladatok brutális valóságpróbáját?

Maggie reméli, hogy a nyaralás alatt közelebb tudnak kerülni egymáshoz a lányával – de váratlanul beállít az exe, és kő kövön nem marad. Vajon meg tud bízni a férfiban, aki egyszer már összetörte a szívét?

Olivia alighogy kiszabadult a hétköznapok mókuskerekéből, máris a múlt kísérteteivel kell szembenéznie. Talán mindent beismerhet – feltéve, ha lesz hozzá bátorsága…

Ez a nyaralás igazán forrónak ígérkezik – lehet, hogy túlságosan is?

 James Patterson és Candice Fox:
A fogadó

Tartalom:

Az ​Egyesült Államok-beli Gloucesterben magányos épület áll a sziklás parton: a fogadó, amelynek újdonsült tulajdonosa, a bostoni rendőrség exnyomozója, Bill Robinson. A fogadós kifejezetten élvezi az elszigetelt helyszínt. Amíg tucatnyi lakója megfizeti a szállásdíjat, Robinson nem kérdezősködik. Clayton Spears, a sheriff is ugyanígy tesz – ő a fogadó második emeletén lakik. Megjelenik Mitchell Cline, aki homlokegyenest ellenkező módon bonyolítja az ügyeit. Bandájába helybeli bűnözők tartoznak, akik drogot árulnak, nem egyszer öltek is. A fogadó kapuján betör az erőszak. Robinson megismerkedik Susan Solie újságírónővel, és ráébred, azzal, hogy elhagyta a várost, még nem menekült a gonosz valóságtól – és attól a felismeréstől sem, hogy felelősséggel tartozik a közösségnek. Cselekednie kell. Spears sheriff mellett Robinson segítőtársa lesz Nick Jones, veterán katona, és Effie Jones, gondnok. Össze kell fogniuk, hogy megvédjék a környéket, mert ha ki-ki csak magára számíthat, akkor nem élik túl.

 Denise Hunter:
Könyvesbolt a tengerparton

(2021.júl.31.)


Tartalom:

Adnál ​még egy esélyt?

Az lenne a dolgok rendje, hogy Sophie Lawson jól érezze magát a húga esküvőjén. De ha tudta volna, ki lesz a vőfély, sehogy sem tudta volna megacélozni magát.

Miután az édesanyja fekvőbeteg lett, és az apjuk lelépett otthonról, Sophie anyjuk helyett gondoskodott két testvéréről: Sethről, és a húgáról, Jennáról. Támogatta őket, amíg elvégezték a főiskolát, és félretette álmát, hogy saját könyvesboltot nyit Piper’s Cove-ban, ebben a festői észak-karolinai kisvárosban, ahol gyerekkorukban olyan sok időt töltöttek.

Végre itt az alkalom, hogy Sophie megvalósítsa célját, hiszen Seth állást kapott, és Jenna is sínen van: hozzámegy a pasijához, akivel főiskola alatt együtt jártak. A lagzi Piper’s Cove-ben lesz. De aztán kiderül, hogy a vőfély nem más, mint Aiden Maddox, Sophie gimis szerelme, aki annak idején faképnél hagyta Sophie-t.

Vajon mit hoz az újabb találkozás? Sophie miért bízzon abban, aki egyszer már átejtette? Vágtatva közeledik Piper’s Cove felé a hurrikán, és egy biztos: ha odaér, kő kövön nem marad.

 

 

A könyveket itt tudjátok beszerezni:

Next21 Kiadó

Next21 Kiadó webshop


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése