2021. július 11., vasárnap

Kedvenc idézetek-Chris Land: Lélekvesztő I.-(" Hatalmas kedvenc, ajánlom nektek.")

Kedvenc idézetes bejegyzésemmel érkezem, Chris Land: Lélekvesztő I. részéből válogattam nektek. Nagy kedvencem lett ez a könyv, hamarosan a második részéből is hozok majd. Addig is szemezgessetek a kedvenc idézeteim közül. 

Chris Land:
Lélekvesztő I.

(Lélekvesztő 1.) 

Tartalom:

 Christina ​Webster állást keres, egy cselnek köszönhetően talál is. Feladata: mivel a kairói bazárban ókori régiségek kerülnek elő, fel kell derítenie egy Hatsepszut álarc, és egy ősi papirusztekercs útját a helyi összekötő, az archeológus Raman segítségével.
Természetesen ez nem megy zökkenőmentesen, hiszen mások is érdeklődnek a papirusz hollétéről, főként egy műgyűjtő emír, aki ravasz játékot űz egy-egy elismerésre méltó darabért, továbbá két mindenre elszánt alak, valamint egy görög archeológus nő is részt vesz a kutatásban, de Webster megpróbálja áthúzni mindannyiuk számításait.
Hova tűnt Raman elődje, és a pap? Vajon mire kellenek a gyerekek a galádoknak?
A jelek a Sínai-félszigeten lévő ősi bányába vezetnek, a Lélekvesztőt azonban az ókori papok telerakták veszélyes és fondorlatos csapdákkal, melyekkel mindannyiuknak meg kell küzdeniük, akár az életük árán is.
Millió egy titok és megfejtésre váró talány, ami a ködös múlt homályába vész…
Rejtélyes halálesetek, mérgek, legenda, misztika, ármány és érzelmek, egy kis ókori történelemmel megfűszerezve, no és a humor se maradhat el a Lélekvesztő című fordulatokban gazdag kalandregényből.

 

Kedvenc idézetek:

 
  

A ha tetszettek az idézetek,itt meg tudod venni a könyvet. Ajánlom nagyon, hamarosan hozom a második részéből is néhány idézetet. 


Chris Land

NewLine kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése