2021. július 13., kedd

Kedvenc idézeteim: Erica Anthony: Találj rám- (" Ajánlom nektek, nyár egyik legszurerebb romantikus könyve.")

Hogy tetszik nektek a Kedvenc idézetek rovatom? Ma Erica Anthony: Talál rám című könyvéből, szemezgettem nektek néhány idézetet. Azt el kell, mondjam, hogy ez a könyv fantasztikus, imádtam minden sorát olvasni. Szívből merem ajánlani nektek, érdemes beszerezni. Hamarosan érkezni fog a folytatása is.Addig olvasgassatok. Többit az instámon tudjátok megnézni, Magyar Szerzők Könyvei Blog néven találhattok meg.

Erica Anthony:
Találj rám
Tartalom:

Beleszeretni ​valakibe egyszerű, ám elengedni őt a legnehezebb dolog a világon.
Erin a New York-i, befolyásos Walsh dinasztia legifjabb tagja. Az örökösen lázadó lány múltját sötét és fenyegető titkok uralják, melyek elől egyetlen kiutat lát: menekülni a fullasztó családi kötöttségek elől.
Egy fotózáson összefut az észvesztően jóképű Jake Valentinivel, aki sármjával és vadító tengerkék szemeivel rést talál a lány védőpáncélján. Erin érzi, hogy kockázatos felfednie magát a férfi előtt, akinek bűvköréből nehezen szabadul, de a sors akkor nem ad zöld utat a szenvedélynek: messze sodorja őket egymástól.
Vajon képes lesz elfelejteni őt egy másik férfi oldalán, vagy a tűz, amit a férfi közelében érzett, örökre megperzselte a szívét és nem ereszti a karmai közül?
Jake, az örök lázadó, szexi tűzoltó képes-e elfelejteni azt a lányt, aki egy pillanat alatt megbabonázta őt? Túllép az érzésein, ahogy mindig is tette, vagy megszállottan keresi azt a zöldszemű lányt, aki megigézte azon a bizonyos fotózáson?

Titkok, örök barátság, szenvedély, és egy igaz szerelem kialakulásának kezdete…
Kedvenc idézeteimA könyvet itt tudjátok beszerezni:

Erica Anthony írói oldala
NewLine Kiadó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése