2021. július 9., péntek

Erica Anthony: Találj rám - ("Nem tudom lehet-e még jobban fokozni az idei olvasásomat, de ez a könyv számomra idei év legjobb romantikus kötete lett, Találj rám. Imádom a tűzoltókat, és nagyon örülök, hogy egy ilyen történetet olvashattam. ")

Szeretném megköszönni Erica Anthony írónőnek, hogy elolvashattam egyik legjobb romantikus könyvét, a Találj rám címmel. A borító mesés, izgalmas történetet ígér. Igazi kikapcsolódást nyújtott számomra ez a kötet.


 Erica Anthony:
Talál rám

Tatalom:

Beleszeretni ​valakibe egyszerű, ám elengedni őt a legnehezebb dolog a világon. 
Erin a New York-i, befolyásos Walsh dinasztia legifjabb tagja. Az örökösen lázadó lány múltját sötét és fenyegető titkok uralják, melyek elől egyetlen kiutat lát: menekülni a fullasztó családi kötöttségek elől. 
Egy fotózáson összefut az észvesztően jóképű Jake Valentinivel, aki sármjával és vadító tengerkék szemeivel rést talál a lány védőpáncélján. Erin érzi, hogy kockázatos felfednie magát a férfi előtt, akinek bűvköréből nehezen szabadul, de a sors akkor nem ad zöld utat a szenvedélynek: messze sodorja őket egymástól. 
Vajon képes lesz elfelejteni őt egy másik férfi oldalán, vagy a tűz, amit a férfi közelében érzett, örökre megperzselte a szívét és nem ereszti a karmai közül? 
Jake, az örök lázadó, szexi tűzoltó képes-e elfelejteni azt a lányt, aki egy pillanat alatt megbabonázta őt? Túllép az érzésein, ahogy mindig is tette, vagy megszállottan keresi azt a zöldszemű lányt, aki megigézte azon a bizonyos fotózáson?

Titkok, örök barátság, szenvedély, és egy igaz szerelem kialakulásának kezdete…

 

 Véleményem
5/5

Nem tudom lehet-e még jobban fokozni az idei olvasásomat, de ez a könyv számomra idei év legjobb romantikus kötete lett, Találj rám. Imádom a tűzoltókat, és nagyon örülök, hogy egy ilyen történetet olvashattam. 

Tűzoltóként elvárás volt mindenkinek maga felé, hogy a szabadideje nagy részét a vasak emelgetésével töltse a teremben, és ha szükséges volt, a testi erejét bevetve életeket tudjon menteni. Ez volt az elsődleges cél mindenki előtt.

Erin és Jake meseszerű a szerelmük, hiszen az ismerkedésük igencsak rendhagyó volt. A sors vagy bárki  igazán kitett magáért, végre újra találkozhattak és megízlelhették a szerelmüket. Minden egyes oldal tele volt érzelmekkel, túl fűtött vágyakkal, szenvedélyekkel.
De aztán jöttek a titkok és minden kiderült. Innentől kezdve lett igazán izgalmas az egész.
Ráadásul nem is egy, hanem két szerelmi történet került a könyvben. Imádom a másik párost. Szívesen olvasnék róluk külön történetet. Valentini fivérek, igencsak izgalmas fickók, de nem csak ők, hanem a barátaik is. Én örülnék, ha lenne külön történetük mindekiről. Srácok bolondosak, viccesek, de hűséges, igaz barátok Jake-nek.
Jake és Erin történetük korántsem biztos, hiszen ott van a sok rejtélyes titok mindkettőjük múltjában. 

 Próbáltam fókuszálni, de úgy érzem, kiszívták a szobából a levegőt.

 Remélem a következő könyvben, ki lesznek majd fejtve, hogy mi történt velük az elmúlt években. Hogyan birkóznak meg az akadályokkal. Ebben a kötetben kettejük kapcsolata került terítékre, de mi helyzet az élet árnyékos oldalával? Ráadásul igen erős függővéggel lett vége a történetnek. Erre igazán nem számítottam, hogy még valaki belerondít a közepébe. Na,de akkor hogyan folytatódna a történet, ha nem ezzel? Ugye?
Szóval én várok!! Nagyoon…!!


Összességében egy rendkívüli gyönyörű szép szerelmi történetet kaptam, Találj rám címe pont azt tükröz, amit jelenti. Számomra nagy kedvenc lett ez a kötetet, ahogy többször említettem. Nemcsak azért, mert tűzoltós srácok voltak benne, hanem azért is mert olyan történetet olvashattam, amiért meg kell küzdeni, keresni a titokzatos szerelmünket, vajon álomkép volt csupán vagy csak az élet szeszélyes játékot űzött velük.

Muszáj egy név, hogy amikor rád gondolok, legyen egy név, amit elsúghatok halkan.

Plusz a visszaemlékezések, tetszett. Képet kaphatunk arról, hogy ki miért azt a döntést hozta abban a helyzetben. Bízom benne, hogy Erica nem csak a Találj rám-ot folytatja majd, hanem más történeteket is fog írni, mert van benne potenciál, tehetséges írónőnek tartom. Jól keveri a szálakat, fordulatokat hozz be a történeteiben.
Szívből merem ajánlani minden romantikus lelkű olvasóimnak ezt a könyvet, de vigyázzatok függővéges, érdemes megvenni a második részt. Én biztosan beszerzem a következő kötetét.

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

NewLine Kiadó

Erica Anthony írói oldala

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése