2021. július 23., péntek

Igali Anikó: One Night Only - ("Mit is mondhatnék, nagyon bejött nekem, annyi szent. Humoros, vicces, szórakoztató, élmény volt olvasni. Viszont egyszerre szomorú és szívszorító is volt egyben a történet. Imádtam a két párost, R-t és Emmát. Imádtam a párost. Viccesek, aranyosak. Emmát sajnáltam, hogy így bánt a sors vele.")

 ~~~ Recenzió ~~~

Köszönöm Erawan Kiadónak és Igali Anikónak, hogy elolvashattam, One Night Only című fantasztikus könyvet. Imádtam minden sorát, szórakoztató és magával ragadó történet. Viszont egy kis szomorú dolog is beárnyékolta a főszereplő sorsát. De amilyen helyzetek voltak, mintha nem is lenne baja. Minden esetre tetszett és szívesen olvasnék még írónőtől


Igali Anikó
One Night Only

Tartalom:

R. ​rajong a szexért. Imádja a nőket, és a nők is imádják őt. Nem hagy ki egyetlen kóbor numerát sem, szakértője a prostituáltaknak, üres perceit pedig szexchattel dobja föl. Szenvedélye tönkreteszi a kapcsolatait és akadályozza a munkájában is, ezért próbál szabadulni tőle. Heti rendszerességgel például csoportterápiára jár, ahol látszólagos sorstársakkal beszéli ki a mindennapok megpróbáltatásait.
Amikor meggyilkolják a csoport egyik tagját, a titokzatos R. komoly slamasztikába kerül. Versenyfutásra kényszerül a saját kollégáival és az idővel a gyilkos kézre kerítéséért, és nem utolsósorban azért, hogy kompromittáló életvitelére ne derüljön fény.
Emma gyönyörű harmincas, akinek az életét váratlanul romba dönti egy súlyos diagnózis. A betegség érzelmi hullámvasútja olyan világba repíti, ahol azelőtt még álmában sem fordult meg.
Két vadidegen találkozik egy arc nélküli dimenzióban, ahol a legvadabb fantáziák is teret nyerhetnek.
Mindkettőjüknek szüksége van a másikra, de a kegyetlen valóság mindent felülírhat. A virtuális világon túl is lehet jövője a kapcsolatuknak?
Egy igazi modern románc; szívszorító, kacagtató, akciódús és pikáns – egy jó tollú, jó humorú szerzőtől.

Véleményem
5/5

Amikor megláttam a könyv borítóját a kiadó oldalán, azonnal szerelmes lettem. És csak azután olvastam el miről is szól valójában. Müller Péter szenzációs borítót alkotott.
Ezek után megcsóváltam fejem és azt mondtam magamnak, akkor is kell. Így nem kis meglepetésemre kézhez kaptam a könyvet, amiért nagyon köszönöm a kiadónak, és az írónőnek is.

Mit is mondhatnék, nagyon bejött nekem, annyi szent. Humoros, vicces, szórakoztató, élmény volt olvasni. Viszont egyszerre szomorú és szívszorító is volt egyben a történet. Imádtam a két párost, R-t és Emmát. Imádtam a párost. Viccesek, aranyosak. Emmát sajnáltam, hogy így bánt a sors vele. De bízom benne, hogy későbbiekben minden rendben lesz. Na de R., avagy Áron. Hát mit is mondhatnék… Igazi bunkó néha, arrogáns és öntelt fickó, aki mindent a dugással tudná elintézni. Kivéve Seherezádét. Kíváncsi voltam végig, hogy mikor futnak össze. Vajon lesz köztük tényleges fizikai kapcsolat? Szerelem is szövődhet egymás iránt?

Plussz még amit nagyon jó volt, hogy egy kis nyomozás is belefért a történetben, vártam, hogy hova fut ki az egész… Vajon lebukik vagy nem? Sok-sok kérdésem adódott olvasás közben. Voltak kedvenceim, de Reni szövegelései vitt mindent. Komolyan nem komplett az a nő. Na meg Emma barátai..

Egy szóval Igali Anikó és a könyve  is kedvencemmé vált. Sajnáltam, hogy vége lett, pont a legjobb résznél. Bízva remélem, hogy folytatni fogja történetet, mert úgy érzem nincs még teljesen vége kedvenc párosom történetének. Nagyon élveztem az olvasást, egy élmény volt. Szívből merem ajánlani mindenkinek One Night Only című könyvet. 
 
A könyvet itt tudod beszerezi:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése