2021. július 6., kedd

Amiket el szeretnék olvasni! 9. rész - (Nyári olvasmányok, ami nélkül el se lehetne menni.)

Újra jöttem, Amiket el szeretnék olvasni! 9. résszel.  Számos érdekes könyvek jelentek meg a napokban és fognak is megjelenni a következő hetekben, ezért gondoltam szétnézek, hátha találok érdekes, kedvemre való könyveket. Találtam is párat, így fogadjátok tőlem ezt a kis ajánlómat. Hátha nektek is kedvez a könyvvásárláshoz.

 


 S. A. Locryn:
Edingburgh kék fényei

(18 éven felülieknek ajánlott)

Tartalom:

Pokolian ​indul a nap, Davist ultimátum elé állítják. Már az ötödik mentőtisztet akarják a nyakába sózni. Neki, a veterán, Afganisztánt megjárt orvosnak! Még hogy ő kiállhatatlan?! Csak annyit akar, hogy mindenki hagyja békén. Dennis sem vágyik ennél többre, mégis társak lesznek. Amikor beosztják Davis mellé, megfogadja, hogy nem hagyja magát még egyszer megfutamítani, hiszen eleget tűrt egész eddigi életében. Rázósan indulnak a közös napok. Dennisnek nem csak a melóba kell visszaszoknia, de társa értelmezhetetlen viselkedését is kezelnie kell. Sokáig azt hiszik, hogy ennél rosszabb nem is történhetett volna velük, de a végeláthatatlan műszakok és riasztások alatt egyre jobban megismerik egymást, rájönnek mi volt az, ami eddig hiányzott az életükből. Hogy ezt megtalálják, nem pusztán a környezetükkel, hanem saját érzéseikkel is meg kell küzdeniük. Sejtelmük sincs, hogy eddigi megpróbáltatásaik pusztán bemelegítésül szolgáltak ahhoz, ami rájuk vár. Vajon képesek lesznek közös nevezőre jutni, vagy elkerülhetetlen, hogy Davis elveszítse a munkáját?

 Olivia Brice:
Kiadó szerelem


Tartalom:

Történet ​egy bérbe vett szerelem kalandos kibontakozásáról

„Vajon bűn szerelmesnek lenni abba a férfiba, akibe nem szabadna? Mert ha igen, akkor én bűnös vagyok és foglaltam egy utat magamnak a pokolba.”

ABIGEL BRYSAN élete nem csak játék és mese… Születése óta mindenért meg kellett küzdenie. Segédszerkesztőként dolgozik a Golden Wings Kiadónál és minden vágya, hogy elismerjék, illetve nyomot hagyjon maga után az utókor számára. Unalmasnak tűnő életét felkavarja a sármos és ambiciózus új vezető, NEIL TREMBLAY, aki mellesleg kicsit sem ért a könyvekhez. Neil gazdag családból származik, mindene meglehetne, ha az apja akarata szerint cselekedne, azonban ő ki akar törni édesapja árnyékából. Óriási lehetőség adódik számára, hogy megvalósítsa álmait, de ehhez előbb meg kell nősülnie. Neil és Abigel együtt vágnak neki a kétéves kalandnak, ám a társadalmi különbségek, és az életükre törő titokzatos ellenség megtépázza az amúgy sem egyszerű közös útjukat.

Működhet egy házasság szerelem nélkül?

Jó döntés, ha teret engedünk az eszünknek és elnyomjuk a szívünk vészjósló figyelmeztetését?

Kialakulhat-e igaz szerelem két fiatal között, ha kapcsolatuk anyagi javakon nyugszik?

Mit tennél, ha kiderülne, hogy semmi sem véletlenül történt?

 Lilly Shade:
Heshin

Tartalom:

Azt ​mondják, a sötétségből mindig van kiút.
Én azt mondom, hiába menekülsz… soha nem ereszt!

Heshin a CROWN Group nevű vállalatnak dolgozik, mint bérgyilkos. Egy nap a vállalat New York-i börtönében ébred, majd emlékei híján, bezártságát megelégelve szökést kísérel meg. A sikertelen akció közben súlyosan megsérül, és kómába esik; ő azonban ez idő alatt visszatér 29 nappal korábbra, a legutolsó küldetésének első napjára.
Míg újra éli a lehetetlent, megtapasztalja milyen érzés szeretni, szeretve lenni, gondoskodni és félteni. Minden érzelem, ami ellen olyan erősen küzdött eddig, kezd eluralkodni rajta… Képes lesz túllátni a gonoszságon, átélni a szép pillanatokat, és elhinni, hogy mindez nem csupán illúzió?
Túl régóta él elszigetelten, a magány rideg fogságában ahhoz, hogy higgyen. Kíméletlen küzdelmet vív saját magával és a kiszámíthatatlan valósággal. A saját valóságával, amit az örökös kétely, a gyanakvás és hazugságok sokasága torzít el.
Vajon megéri a szerelmet választani egy olyan kegyetlen világban, mint amilyen az övé?
A fájdalmas felismerés életeket követel. A súlyos döntések bizonytalanságba taszítják. Ám, ha elveszíti önmagát, félő, hogy minden, amiért harcolt, végleg összeomlik.

Bűn.
Veszély.
Szenvedély.

De van egy kis gond… ugyanis ennél én már jóval többre vágyom.

 Veda Sylver:
Szenvedélyek vihara Boszporusznál

(A Boszporusznál 2.)


Tartalom:

Öt év telt el azóta, hogy a Titkok Vihara a Boszporusznál c. könyvből megismert amerikai tinilány, Ava Güven rátalált török származású édesapjára. Az elkényeztetett csitriből gyönyörű felnőtt nő lett, akinek modell karrierje szépen ível felfelé. Épp a francia Riviérán dolgozik, amikor értesül unokatestvére eljegyzéséről, ezért visszautazik Isztambulba.
A nyüzsgő török város újra felszínre hozza a Güven család eltemetett titkait és időközben Ava-ra rátalál a szerelem is, amiről már az elején tudja, hogy eredendően tiltott, mégis enged a csábításnak. A mindent elsöprő szenvedély, mint egy hirtelen kialakuló vihar a Boszporuszon, úgy csap le a lányra, de a tudomására jutó információ hatására inkább mégis a lelkiismeretére hallgat…
Mindeközben Ava-t folyamatosan kísérti fájdalmas múltja és hamarosan kénytelen szembesülni azzal is, hogy egyik férfi karjából a másikéba sodródik. Ám hogy ezzel milyen lavinát indít el, még csak nem is sejti…

 Elena Valmas:
Perzselő Görög románc


 Tartalom:

Meddig vagyunk képesek kordában tartani az érzelmeinket, és milyen áron tudjuk azokat magunk elől is eltitkolni? Egyáltalán miért nem vagyunk hajlandóak elfogadni azokat? Mi lett volna ha…? Vajon kiderül?

Lucy és barátnője egy felhőtlen nyaralásra indulnak, ahol váratlan szerelemre bukkannak. Azonban a történetük kicsit sem egyszerű. Míg Mona megéli az élet adta ajándékokat, addig Lucyval érzelmei jojó-t játszanak. Egyszer enged, másszor inkább visszaránt, és egyúttal kettőt hátralép. Arra viszont nem számított, hogy a Görögországban töltött napjaik rohamosan fogynak. Vajon lesz elég ideje engedni saját boldogságának? Vagy túl későn jön rá, hogy az ő hajója már nincs a kikötőben és talán vissza, se fordul Ő miatta?

Tarts velem ebben a kalandban, és ígérem különböző szemszögből, fogod látni a történetet.

Szilágyi-Kiszler Adrienn:
A vihar csendje
 
 
 
Tartalom:

„Villámként ​vágott belém a felismerés: ilyen lehet a vihar csendje. Mintha egy vastag üveg mögött állva figyelnéd, hogyan hullik darabokra minden, mégsem hallasz semmit. A csend pedig nem békés, inkább hátborzongató: nem menedék az, csupán valamiféle intőjel, hogy valószínűleg megőrültél a veszteség fájdalmától.”
Audrey Rose Parker élete első nagyobb turnémenedzseri munkájára készül. Számára a No Reason és a Foreword zenekar közös turnéjának sikerén áll vagy bukik minden: nem csak az állása és a helyrehozni kívánt hírneve a tét, de a több éves barátságai is kockán forognak. A felmerülő problémák sorra megoldódni látszanak, azonban helyüket idővel újabbak veszik át.
A lány igyekszik kihozni magából a maximumot menedzserként, továbbá helyt állni nővérként és barátként. A viharos szerelem pedig akkor csap le rá, amikor a legkevésbé sem várná. Audrey tagadhatatlanul élvezi ezt a tevékeny életmódot, az események sűrűjében azonban észre sem veszi, hogy a feje fölött sötét felhők gyülekeznek…
A napfény hangja című kötet folytatása ezúttal is humorral és drámával kikövezett úton keresztül kalauzolja olvasóit a romantika világába.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése