2018. február 20., kedd

Csabai Márk: Egy ​csibész naplója (Egy csibész naplója 1.)

~~~ Recenzió ~~~

Szeretném meg köszönni a szerzőnek Csabai Márknak és Álomgyár Kiadónak a lehetőséget, hogy elolvashatom a könyvet. Csabai Márk Egy csibész naplója (Egy csibész naplója 1.) című könyv bővítettként jelent meg február. 19-én könyv író – olvasó találkozón. Ma kaptam meg a könyvet, amire nem számítottam. Igazi meglepetés volt számomra. Hamarosan neki is állok olvasni. Szerzőtől már olvastam Határtalanok című könyvét. Már akkor nagyon tetszett a stílusa, humora és a történet. Így izgatottan kezdem neki olvasni.





Csabai Márk
Egy ​csibész naplója
  (Egy csibész naplója 1.) 



Tartalom:

Keményfiúk, keményzsaruk, maffiózók népesítik be Csabai Márk könyvét, mely a Nemzeti Nyomozó Iroda egy nagy nemzetközi droghálózat elleni hadműveletének ezerrel pörgő, lebilincselően érzékletes leírása . 
Veszélyes élet a csibészé, minden órája izgalmakkal és meglepetésekkel van tele. A történet oly hitelesnek tűnik, hogy akár igaz is lehet, bár sem a nemzetközi alvilág királyai, sem a Nemzeti Nyomozó Iroda ügynökei nem igazán kedvelik, ha megismerik őket. A kivétel Gabriella, a Széplábú, mert ő eleve nyomozótisztként mutatkozik be. És még ő sem feltétlenül az, akinek mondja magát… 
Naplóírónk jóeszű, vitriolos és mégis szellemes tollú, a szervezett bűnözés csapdákkal teli világában otthonosan és mégis amatőrként szemlélődő pesti vagány, aki stílust Raymond Chandlertől és Rejtő Jenőtől tanult. Témája a budapesti Nagykörúton és a római Via Veneton termett. Figurái pedig egyenesen a terézvárosi aszfaltról sétáltak be az utóbbi évtizedek egyik legizgalmasabb magyar krimijébe.


A könyvet itt tudod beszerezni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése