2018. február 24., szombat

K. D. Niki: A sors hullámain

Héten volt szerencsém elolvasni K. D. Niki: A sors hullámain c. könyvet ebookként. Amit nagyon köszönök a szerzőnek. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy lehetőségem nyílik elolvasni egy készülőben lévő könyvet. Igazán megtiszteltetés számomra.  Szerzőtől már olvastam könyvet Szerelmem a tanárom címmel. Még egyszer köszönöm a lehetőséget!


K. D. Niki: A sors hullámain



Tartalom:

Együtt lehet élni a múlt árnyaival? Lehet-e egyszer boldog az, akit egész életében keserűség és megvetés vett körül? Mit teszel, ha az égiek összesúgnak a hátad mögött? 
Linett a nagyszüleinél nevelkedik, akik őt okolják a családot ért tragédiákért, ezért kegyetlenül bánnak vele. Egyetlen támasza a szomszéd fiú, Brad, aki mindenben mellette áll, és elválaszthatatlan szövetségese lesz a lánynak, de mégsem ő az, aki igazán boldoggá teheti. 
Egy nap felbukkan Gabe, a nyers és faragatlan fiatalember, és a fejébe veszi, hogy elcsábítja a gyönyörű, de zárkózott Linettet. Kettejük kapcsolata viharosan indul, de hiába küzdenek, végül be kell látniuk, a szerelem magával ragadta őket, bármennyire is tiltakoztak az érzés ellen. 
A sors néha kegyetlen és ott rúg az emberbe, ahol csak tud. Linettet súlyos múltbéli titkok nyomasztják, Gabe pedig külföldre készül, hogy segítsen édesanyján, és ez véget vethet közös jövőjüknek. 
Lehetséges az, hogy még nincs minden veszve? Kitarthat a szerelem akkor is, ha el kell szakadniuk egymástól? Elég erősek lesznek, hogy megküzdjenek az előttük álló gondokkal? Milyen meglepetés várja Gabe-et, ha hazatér?
Izgalom, fordulatok, titkok és szerelem…


Véleményem
5/5

Jól szórakoztam, kikapcsolt és imádtam. A történet elején Linett sokat szenvedett. Súlyos gyerekkori trauma éri. Édesanyja meghal, édesapja szüleihez vitte kislányként Linettet. S itt kezdődik Linett sanyarú élete, míg nem ismerkedik Brad-el. Együtt felnőve együtt maradtak, legjobb barátokként. Unokatestére Emily eleinte nem szívlelte Linettet. De később ez megváltozik. Egy ház felújítás alkalmából munkások érkeztek és itt ismerkedik meg Gabe-el.  Gabe eleinte nem is akart igazán közel kerülni Linett-hez. De ahogy idővel megismerkednek egymással szoros lesz a kapcsolat. Sajnos mindkettőjüknek súlyos lelki traumájuk van, amit nehezen tudnak túllépni. Sok akadályt kell legyőzniük, hogy újra egymáséi legyenek. Voltak szép pillanatok, fájdalmas részek. Néha úgy éreztem egyes részeknél, hogy szívem szakadt meg. Máskor meg kupán vágtam volna Gabe-et az ökörségéért. 
Olyan szívszorító történetet írt a szerző, hogy merem ajánlani bátran mindenkinek. Nagyon tetszett. Voltak kedvenc jelenetem pl Gabe barátja Leo. Hát imádtam a beszólásait. Leo, mint Shrek ... Hát igen, akinek zöld tincse van a hajában… Brad-et szintén imádtam. Tetszett, hogy be akarta bizonyítani Gabe-nek, hogy fiúkhoz vonzódik. Nem semmi rész volt. Gabe anyukája a hős a történetben. Betegsége ellenére is sikerült összehoznia Linett -et és Gabe-et. Szóval nekem nagyon bejött. Bonyodalmak, féltékenység keresztezi az útjukat mielőtt boldogok, lennének. 
Ha tetszett Szerelmem a tanárom c. könyv, akkor ebben sem fogsz csalódni. Ajánlom neked.


kedvenc idézet, jelenet:

" -Casanova, akkor sem törölném beléd a kezem, ha te volnál az egyetlen férfi a világon.
  - Tényleg?  - gúnyolodott, és felhúzta az egyik szemöldökét. - Úgy gondolod, ezt elhiszem? - fújtatott. - Tévedésben élsz bogaram, higgy nekem ismerem az olyan nőket, amilyen te vagy.
  - Te vagy a legönteltebb, legnagyképűbb faszfej, akivel valaha találkoztam. "

"Milyen kicsi, és milyen csípős a nyelve."


" - Álmodozz csak , abba még senki sem halt bele, de ha még egyszer a közelembe jössz, akkor véged van. Ezt garantálom - fenyegettem meg, de ő csak egyre szélesedő vigyorral az arcán, jobbra - balra ingatta a fejét.
 - Te fogsz belehalni abba gyönyörbe, amit majd tőlem kapsz,szöszi. "


A könyvet itt tudod megvenni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése